Πέμπτη 19 Σεπτεμβρίου 2013

Στον προθάλαμο της πολιτειακής ανωμαλίας;

σχόλιο Γ.Θ : Πως γίνεται στις φτωχογειτονιές του Κερατσινίου και πέριξ, όπου οι περισσότεροι ασπάζονταν τον πασοκοαριστερισμό με θρησκευτική ευλάβεια, σήμερα να ξυπνάει η χρυσαυγή μέσα τους; ...και επίσης πως γίνεται στα Βόρεια προάστεια, όπου η δεξιά ήταν ταυτόσημο της περιοχής, σήμερα να είναι το κεντρικό φυτώρειο κάθε νέου αναρχοφρικιού - αριστεράτζας;
Από την νέα αυτή εμφυλιακή κατάσταση ο μόνος που χαίρεται εκτός από τους πράκτορες μυστικών υπηρεσιών και τα αφεντικά τους (που θα έχουν πολύ εύκολο έργο, όπως τότε με τον Γρηγορόπουλο), είναι αυτοί που θα δούνε τα ποσοστά των κομμάτων τους να απογειώνονται και να ξεκολλάνε από τα αραχνιασμένα μέχρι χθες ποσοστά τους. Αν δεν καταλάβατε για ποιους μιλάμε, θα δείτε σε λίγο καιρό, στην επόμενη δημοσκόπηση...



Παρακρατική επίθεση στον Καμμένο – πρόβα ανωμαλίας
Πανηγυρίζει η διαπλοκή, ανάσα για την κυβέρνηση που καταρρέει
Τα ίδια παρακρατικά κέντρα που πρωταγωνίστησαν σε σκισμένα κοράνια, εμπρησμό Μαρφίν, επιθέσεις με κουκούλες στους αγανακτισμένους, αγκαλιά συνεχίζουν το ταγκό της προβοκάτσιας – ανάσας στα καθάρματα του ΔΝΤ.



Η επίθεση στον Πάνο Καμμένο αλλά και νωρίτερα η δολοφονική επίθεση σε απεργό εκπαιδευτικό, έχουν σαφή στόχευση: «Μπείτε μέσα και σκάστε. Οι δρόμοι είναι μόνο για μαχαιροβγάλτες».
Τα ίδια κέντρα διατηρούν ορμητήριο στο οποίο είχαν βρεθεί εργαστήρια βομβών σε παλαιότερη έρευνα, ενώ είχαν συλληφθεί τα παιδιά κορυφαίου στελέχους του ΠΑΣΟΚ.
Μέλη της άλλης οργάνωσης καλούσαν σε διαδηλώσεις υπέρ των ισλαμοφασιστών της Συρίας, όπως ακριβώς τα κόμματα του μνημόνιο, ενώ μέλη τους ήδη διώκονται για δουλεμπόριο και άλλες βρωμερές υποθέσεις.
Απαιτείται τώρα η ενότητα απέναντι στα παρακρατικά μαντρόσκυλα του μνημονίου. Που συνεχίζουν ανενόχλητα το έργο τους…

http://aienaristeyein.com/2013/09/19

Τα θυμάσαι τα αδέρφια σου;

Έχουμε να γράψουμε ιστορία ακόμη...