Τετάρτη 31 Ιουλίου 2013

Το κερασάκι πάνω στην τούρτα της νέας Ελληνικής Τραγωδίας.


του Δρ.Κ.Βαρδάκα.
Θέσεις και αντιθέσεις ορμώμενες από την συνέντευξη της κ.Ελένης Γλύκατζη Αρβελέρ, σε συνέντευξη που παραχώρησε στο Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων.

Κατ' αρχάς να σας ευχαριστήσουμε κ. Αρβελέρ για τον μεστό, δυνατό και σημειολογικό λόγο σας που μας έκανε εν μέσω καύσωνα να μπούμε στην κάματο της αντιπαράθεσης εξ' αιτίας των θερμών εκφράσεων σας για το κοινωνικό-πολιτικό περιβάλλον που βιώνουμε, αλλά κάτω από την δικιά σας φυσικά ματιά. Βλέπεται πλησιάζει ο Σεπτέμβρης του 2013 και έπρεπε να μας δώσετε εξηγήσεις για να μην έχουμε επιπρόσθετες αγωνίες πάνω σε προηγούμενες δηλώσεις σας!!
Ερμηνεύοντας παλαιότερη δήλωσή της ότι «έχουμε χρόνο ως τον Σεπτέμβριο», τονίζει: «Είχα πει ότι έχουμε χρόνο ως τον Σεπτέμβριο, ως τις γερμανικές εκλογές να κάνουμε κάτι, γιατί υπάρχουν πολλές φωνές που λένε "γιατί να θρέφουμε τους Έλληνες"».
Μάλλον κ. Αρβελέρ οι ξένοι πρέπει να αναρωτιούνται "γιατί να κλέβουμε τους Έλληνες;". Αυτό συνάγεται από δεκάδες δηλώσεις επιφανών οικονομολόγων για το οικονομικό έγκλημα που επιτελείται σήμερα στην Ελλάδα. Φυσικά για εσάς ισχύει «Οι Έλληνες αυτή τη στιγμή πάνε με όποιον δίνει τα λεφτά. Είναι άσχημο αυτό, αλλά αυτή είναι η αλήθεια. Θυμάμαι μία μέρα ταξίδευα με τον Ντελόρ και μου λέει "πες μου λίγα πράγματα για την Ελλάδα". "Είναι μία χώρα, όπου δεν είσαι άνθρωπος, είσαι πακέτο, το πακέτο Ντελόρ" του απάντησα.»
Καλά ο κ. Ντελόρ έτσι δίχως να ξέρει τίποτα για εμάς σκορπούσε χρήματα στα πολιτικά λουλούδια της μεταπολίτευσης; Επιτρέψτε μου να μην σας πιστέψουμε γιατί ο προηγούμενος αξιωματούχος της ΕΟΚ έπρεπε να γνωρίζει ότι η μικρή Ελλάς θα γίνει ο καλύτερος ενεργειακός τροφοδότης της Ευρώπης. Άλλωστε ο "ανήκουμε στην Δύση" μακαρίτης Καραμανλής μάς έβαλε δίχως να μας ρωτήσει και μας έσυρε απροετοίμαστους στην ΕΟΚ με μόνη προίκα τα ενεργειακά στρατηγικά κοιτάσματα μας . Άραγε ήξερε τι έκανε;
Νά γιατί έδιναν τα πακέτα οι Φράγκοι, μας δάνειζαν και μας έδεναν για να τακτοποιήσουν το ενεργειακό μέλλον τους.
Φυσικά γνωρίζεται πολύ καλά κ. Αρβελέρ ότι αυτά τα πακέτα έμπαιναν στις τσέπες κάποιων αντί να κατευθυνθούν στην έρευνα και την εξόρυξη των πλούσιων ενεργειακών πηγών μας η στην πραγματική οικονομική ανάπτυξη της χώρας. Από την μακρόχρονη ακαδημαϊκή εμπειρία σας ξέρετε ότι οι Φράγκοι δεν είναι κουτόφραγκοι και γνώριζαν πολύ καλά για το εθνικό τσιμπούσι και το πανηγύρι των εγχώριων λαμογιών που επιτελείτο τόσους χρόνους και είχε ως καταληκτική ημερομηνία το 2013 με σκοπό να καταχρεωθούν όλες τις επόμενες γενιές των Ελλήνων, να γίνουν δηλ. αυτές οικονομικά υποτελείς και τα στρατηγικά ενεργειακά μας να ξοφλήσουν τις αμαρτίες των απατεώνων!!
Άρα τον προηγούμενο ισχυρισμό σας θα έπρεπε να τον διατυπώσετε ως εξής "Τα διαχρονικά εθνικά λαμόγια αυτή τη στιγμή πάνε με όποιον δίνει τα λεφτά" γιατί η προηγούμενη διατύπωση σας φαίνεται να θίγει το σύνολο του Ελληνικού Λαού.
Όμως κ. Γλύκατζη μας συγκινήσατε με την παρακάτω δήλωση σας :
«Εγώ γνώρισα την κατοχή. Για να πάω στο σχολείο περνούσα πάνω από πτώματα πεινασμένων ανθρώπων, τα οποία μάζευε ένα καροτσάκι του δήμου. Λοιπόν, όταν μου λένε ότι υπάρχει κρίση, γελώ», δηλώνει η επιφανής Ελληνίδα του εξωτερικού.
Μπορώ να σας δηλώσω ότι και εμείς που ζήσαμε στα χρόνια της μεταπολίτευσης βλέπαμε καθημερινά ανάλγητα ψοφοειδή πολιτικά όντα να πατούν επί πτωμάτων για να φέρουν την γλυκιά πατρίδα μας σήμερα πεινασμένη έμπροσθεν των κάδων των σκουπιδιών.
Μπορώ να σας διαβεβαιώσω ότι η Ελλάδα σήμερα δεν γελάει όπως εσείς αλλά κλαίει βουβά μέσα σε κάθε σπίτι με αναφιλητά.

Επιτέλους θα συμφωνήσουμε και σε κάτι κ. Αρβελερ και αυτό είναι η κάτωθι δήλωση σας "Έγινε μια μεγάλη δημοσκόπηση από επίσημους οργανισμούς σε 35 κράτη. "Τι πιστεύουν οι νέοι και για ποιο πράγμα θα ήθελαν να πεθάνουν". Οι μόνοι οι οποίοι απάντησαν ότι θα θέλανε να πεθάνουν για την πατρίδα τους είναι οι Τούρκοι. Ούτε Γάλλοι, ούτε Άγγλοι, ούτε Έλληνες. Λοιπόν, αυτή η αποξένωση, όχι από τον πατριωτισμό, αλλά από ένα είδος υπερηφάνειας να κρατήσουμε αυτό μας δώσανε οι παππούδες μας, είναι πρόβλημα".
Όμως θα μας επιτρέψετε να σας ρωτήσουμε αν γνωρίζεται πόσες ορδές ανιστόρητων και απάτριδων καθηγητών πέρασαν σαν σμήνη πάνω στα άδολα κεφάλια των παιδιών μας προπαγανδίζοντας τις θέσεις τους αυτές, ουσιαστικά στάζοντας το δηλητήριο τους; Μήπως παράλληλα ξέρετε και τα ιδρύματα που τους επιχορηγούσαν;
Έτσι φτάσαμε σε αυτό που ισχυρίζεσθαι με περισσή μαεστρία λόγου καταθλιπτικού. "Αυτό που με φοβίζει πολύ είναι ένα είδος αδράνειας. Νομίζεις ότι οι Έλληνες έχουν πάθει καθίζηση. Δεν υπάρχει ένα όραμα. Μνημόνιο-όχι μνημόνιο. Το μνημόνιο είναι όραμα; Τι θα πεις στα παιδιά; Όχι μνημόνιο, καλά, αλλά μετά; Λοιπόν, αυτό με φοβίζει πολύ περισσότερο απ' όλα. Ότι έχασαν οι Έλληνες τη δυνατότητα - όχι της ελπίδας, την οποία έχουν εναποθέσει στους ξένους - αλλά του οράματος".
Αντίθετα κ. Άρβελέρ σήμερα είμασθε υποχρεωμένοι στους ξένους πάτρωνες μας τοκογλύφους γιατί μας ξυπνούν μαζικά από τον εθνικό λήθαργο της μεταπολίτευσης και αποκτούμε με απίστευτη ταχύτητα συλλογικό όραμα και αυτό είναι "ΠΟΤΕ ΟΙ ΔΥΝΑΣΤΕΣ ΘΑ ΞΕΚΟΥΜΠΙΣΘΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ" ή "ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΠΕΘΑΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΣΑΝ ΛΑΟΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΣΘΕ ΜΝΗΜΟΣΥΝΑ - ΜΝΗΜΟΝΙΑ".
Τα μνημόσυνα θα χρειασθούν στους αδικούντες τα Έθνη και αυτό σαν διακεκριμένη ιστορικός πρέπει να το ψηλαφήσατε μέσα στις ιστορικές διαδρομές όπου αναφαίνεται και ο Πνευματικός Νόμος του ΘΕΟΥ.
Έτσι λοιπόν καλά κάνετε και ανησυχείτε για τους "φερέλπιδες" πολιτικούς μας και το άλγος που υφίστανται!! "Είναι πράγματα να αρχίζει ο κακομοίρης, ο Μητσοτάκης, από την αρχή; Αν με ρωτούσες από πού να αρχίσουμε, θα σου έλεγα ότι αν ο Μητσοτάκης κάνει καλή δουλειά, νομίζω θα την κάνει, θα καταφέρουμε κάτι. Νομίζω ότι αν δεν τα καταφέρει αυτός, δεν θα τα καταφέρει κανένας. Είμαι αισιόδοξη." Δηλαδή είσθε αισιόδοξη που εκπαραθυρώνονται με την μέθοδο της κινητικότητας οικογενειάρχες σε αδυσώπητο περιβάλλον ανεργίας;

Κυρία Αρβελέρ αν και επισημάνατε στην συνέντευξη αυτή και σωστά πράγματα, όμως μην φοβάσθε!! Σαν Ελληνίδα πρέπει να ξέρετε ότι σαν λαός ποτέ δεν είμασθαν ρατσιστές, αλλά όχι όμως βλάκες και μάλιστα τώρα που και η πιο απλή Ελληνίδα κατανοεί το ύπουλο παιχνίδι που παίχθηκε πίσω από τις πλάτες της με την παράνομη είσοδο εξαθλιωμένων ορδών. Προς τι λοιπόν η αγωνία σας που διατυπώνεται με τα παρακάτω; "Δεν τους φοβίζει η οικονομική κρίση, άλλωστε όλοι περνάνε οικονομική κρίση, αλλά η "Χρυσή Αυγή" δεν θα περάσει στην Ευρώπη. Έχει καταντήσει η Ελλάδα να είναι ένα υπόδειγμα ρατσισμού για τους ξένους. Αν ρωτήσεις ποια είναι η πιο ρατσιστική χώρα στην Ευρώπη, θα σουν πουν αμέσως η Ελλάδα. Αλλά έχουν άδικο οι Ευρωπαίοι γιατί η Ελλάδα είναι η μόνη ανοιχτή χώρα. Είναι το πέρασμα όλων. Πάντως, αν δεις την παγκοσμιότητα στην καλή της εκδοχή, δεν υπάρχει πια ξένος".
Κυρία Άρβελερ σας κούρασα με τις ερωτήσεις μουκαι γι αυτό με δύο ακόμα τελειώνω.
Ποιοί είναι αυτοί που οδηγούν ένα μέρος Ελλήνων μη ρατσιστών στις τάξεις της προαναφερθείσης πολιτικής παράταξης που εσείς φαίνεται να την θεωρείται με τα λεγόμενα σας αποδιοπομπαίο τράγο; Ποια μεθοδευμένα γεγονότα σέρνουν τον απελπισμένο Έλληνα σε θέσεις με τις οποίες ποτέ του δεν γαλουχήθηκε; Και έρχονται οι υποκριτές μισέλληνες Δυτικοί , φυσικά όχι όλοι, να μας το παίξουν και τιμητές μας. Να τους πείτε να πάνε να χαθούν...τα κοπρόσκυλα που έμαθαν στην Ευρώπη τι σημαίνει φασισμός και ολοκαύτωμα.

Σήμερα κυρία καθηγήτρια ο καθημερινός Έλληνας αισθάνεται μια σιχαμάρα για όλο το μνημονιακό πολιτικό σύστημα που τον πρόδωσε κατ' επανάληψη. Δεν το καταλάβατε ακόμα; Αυτή η σιχαμάρα είναι που μας ενώνει όλους ΠΑΝΕΘΝΙΚΑ. Το που θα οδηγηθούμε; Το ξέρει μόνο Ο ΑΓΙΟΣ ΘΕΟΣ που έχει τα καλύτερα σχέδια για αυτό το Ορθόδοξο Γένος που αδικείται στις μέρες μας βάναυσα αλλά στηρίζεται στην ΠΙΣΤΗ φλόγα για ΧΡΙΣΤΟ και ΠΑΤΡΙΔΑ. Φυσικά τα δόλια σχέδια των τοκογλύφων εταίρων θα αποτύχουν παταγωδώς και όχι μόνο αυτό αλλά θα γελάσει αυτός που θα γελάσει τελευταίος.

Μήπως ακούσατε τυχαία για ένα απλό Γεροντάκι με το όνομα Παίσιος;; Γιατί εμείς εδώ στην Ορθόδοξη Ελλάδα από ετών δεχθήκαμε την θαλπωρή των ζωοποιών λόγων του.
Λοιπόν αυτό το Γεροντάκι πριν τριάντα χρόνους περιέγραψε με αδιάψευστη ακρίβεια αυτά τα επώδυνα που βιώνουμε σήμερα και έρχεσθε εσείς να μας τα υπενθυμίσετε κατόπιν εορτής.
Κρατηθείτε λοιπόν τώρα καλά γιατί αυτός ο Αγιορείτης Γέροντας σας έχει μία έκπληξη!!!
Αν πρώτα τον ΑΓΙΟ ΘΕΟ ζείτε μπορεί και να διδάσκεται σαν Βυζαντινολόγος- Ακαδημαικός στην Ελληνική Κωνσταντινούπολη τα ΡΩΜΑΙΪΚΑ γράμματα σε πείσμα των Νεολατίνων που οι πρόγονοι τους την παρέδωσαν με επαίσχυντες προδοσίες στους Αγαρηνούς!!
Κυρία Γλυκατζή μην απαισιοδοξείτε, υπάρχει και σήμερα όραμα στον εν αφυπνίσει Νέο - Έλληνα και είναι αυτό καρφιτσωμένο στο χρωματόσωμα του που λέγετε ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ και ΠΟΘΟΥΜΕΝΟ.
Να είσθε σίγουρη ότι η διαχρονικά αδικημένη Ελλάδα μας πιστεύει μόνο σε μία πνευματική Αυγή και αυτή η ΑΥΓΗ δεν είναι Χρυσή αλλά Γαλανόλευκη με τα χρώματα του καθάριου Ελληνοχριστιανικού Πολιτισμού και της Ελληνορθόδοξης Παράδοσης που ξεπροβάλλει ήδη από την Καθ' ημάς Ανατολή απότοκος των γεωπολιτικών εξελίξεων σε συνάφεια με τους πνευματικούς νόμους του ΑΓΙΟΥ ΤΡΙΑΔΙΚΟΥ ΘΕΟΥ.
ΜΕΤΑ ΤΙΜΗΣ
ΔΡ. ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΒΑΡΔΑΚΑΣ

Τα θυμάσαι τα αδέρφια σου;

Έχουμε να γράψουμε ιστορία ακόμη...