Δευτέρα 29 Ιουλίου 2013

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ! ΠΑΡΑΚΛΑΔΙ ΤΗΣ ΜΑΣΩΝΙΑΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΡΟΤΑΡΥ ΤΟ ΠΟΛΥΔΙΑΦΗΜΙΣΜΕΝΟ «ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ»;



Σίγουρα θα έχετε δει / ακούσει / διαβάσει σχετικά με τους...μεγάλους αυτούς "φιλανθρώπους", που παρελαύνουν στα ΜΜΕ ειδικά σε περιόδους γιορτών κλπ, ζητώντας τον οβολό μας...
"για τα παιδιά", όπως λένε. Ποιοι κρύβονται όμως πίσω από αυτούς; Όχι μόνο μεγάλα επιχειρηματικά και μιντιακά συμφέροντα, ΑΛΛΑ Η ΙΔΙΑ Η ΜΑΣΩΝΙΑ!!!
Έχουμε και λέμε: Ο Πρόεδρος του ιδρύματος Κωνσταντίνος Γιαννόπουλος (και στην φωτογραφία αριστερά), εικονίζεται εδώ σε θερμή χειραψία με τον Ευάγγελο Βενιζέλο, κατά τη διάρκεια εκδήλωσης των Ρόταρυ:  
Επιπλέον, διαβάζουμε στην ιστοσελίδα του "Χαμόγελου" την αναγγελία εκδήλωσης RotaryClub Elysée της Αθήνας, στην οποία συμμετέχει και το ίδρυμα:  
Όπως έχουμε γράψει - για όποιον έχει αμφιβολίες για την άρρηκτη σχέση Μασώνων - Ρόταρυ - οι δύο αυτές "οργανώσεις" έχουν άμεση συγγένεια, όπως για παράδειγμα ο Μανώλης Δελάκης, Επίτιμος Πρόεδρος του Ροταριανού Ομίλου Χανίων ΚΑΙ ΜΑΣΩΝΟΣ 33ου ΒΑΘΜΟΥ: ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ: Προσέχετε πού δίνετε τα λεφτά σας!!! Διότι μπορεί εσείς καλόπιστα να νομίζετε πως κάνετε...αγαθοεργίες υπέρ των παιδιών,αλλά στην πραγματικότητα εκείνοι που χαμογελάνε ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΡΟΤΑΡΙΑΝΟΙ ΚΑΙ ΜΑΣΩΝΟΙ!!!


http://eleftheriskepsii.blogspot.gr/2013/07/blog-post_3831.html

Τα θυμάσαι τα αδέρφια σου;

Έχουμε να γράψουμε ιστορία ακόμη...