Παρασκευή 26 Ιουλίου 2013

Αναγνώριση Κόμματος Παιδόφιλων.

σχόλιο Γ.Θ : Κάπως έτσι απέκτησαν δικαιώματα και οι ομοφυλόφιλοι.



ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΠΟΛΥΤΕΚΝΩΝ ΣΑΜΟΥ – ΙΚΑΡΙΑΣ & ΦΟΥΡΝΩΝ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου μας έκπληκτο ενημερώθηκε από το διαδίκτυο για πρόσφατη απόφαση της Ολλανδικής Κυβέρνησης να αναγνωρίσει επίσημα κατόπιν αποφάσεως Τοπικού Δικαστηρίου της Χάγης το νεοϊδρυθέν κόμμα των Παιδόφιλων (PNVD).
Το εν λόγω κόμμα έχει ως βασικούς στόχους:
​1. Τη νομιμοποίηση της συνευρέσεως μεταξύ ενηλίκων – ανηλίκων από την ηλικία των 12 ετών.
​2. Τη νομιμοποίηση της κατοχής παιδικού πορνογραφικού υλικού για προσωπική χρήση.

Ο Σύλλογος εκτιμά ότι το νέο ξενόφερτο Ευρωπαϊκό καρκίνωμα θα μεταδοθεί παγκοσμίως σε όλους τους ανήθικα ψυχασθενείς και εκμεταλλευτές της παιδικής αθωότητας, δημιουργώντας χάος στην οικογένεια, ψυχικές διαταραχές στα παιδιά μας και κατάλυση της ανθρώπινης φύσης, με απώτερο σκοπό την πλήρη δουλο-ποίηση της πατρίδας.
Προκειμένου να θωρακίσουμε τα παιδιά μας ζητούμε από την Εκκλησία μας, από όλα τα Κοινοβουλευτικά Κόμματα, Περιφέρεια, Δήμο, όλους τους φορείς και συλλόγους των νησιών μας καθώς και τον απλό κόσμο να καταδικάσει άμεσα την ανωτέρω απόφαση κράτους – μέλους της Ε.Ε. και να θεωρήσει το εν λόγω τερα-τούργημα – κόμμα καθώς και την Ολλανδική Κυβέρνηση που άνοιξε τις πύλες στο έγκλημα κατά του ανθρωπίνου γένους ως ανεπιθύμητους τόσο στα νησιά μας, όσο και στη χώρα.
​​​​​​Με σεβασμό
​​​​​Για το Διοικητικό Συμβούλιο
​ Ο​​​​​​ Ο
​ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ​ ΠΡΟΕΔΡΟΣ
​ Ιωάννης Βούρος​​​ Απόστολος Γ. Τσιώλης
http://olympia.gr/2013/07/25

Τα θυμάσαι τα αδέρφια σου;

Έχουμε να γράψουμε ιστορία ακόμη...