Τετάρτη 17 Ιουλίου 2013

Ο Στρατός της Συρίας συνέλαβε δεκάδες μαχητές από το Τουρκμενιστάν.

σχόλιο Γ.Θ :  Τα ισλαμικά τέρατα όλου του πλανήτη έχουν μαζευτεί στη Συρία και παρόλα αυτά η ρυπαρή πανστρατιά τους δεν μπορεί να νικήσει τον στρατό του Άσαντ.
Τελικά τα τέρατα του ψευτοπροφήτη μόνο να κόβουν κεφάλια αιχμαλώτων μπορούν.


Δεκάδες μαχητές κυκλώθηκαν και παραδόθηκαν στον Στρατό της Συρία που είχαν προσληφθεί από την τρομοκρατική μουσουλμανική οργάνωση Μαρατάμπ, που πολεμούν στο πλευρό των Ισλαμιστών στην βόρεια Συρία.
Πηγή από την Αλ Κουντς αλ Αραμπί, δήλωσε ότι μεταξύ των συλληφθέντων είναι ο Οσάκα Ροσάν, που ήρθε στη Συρία με τη σύζυγό του και τα πέντε παιδιά του. Ο Οσάκα είναι πεπεισμένος ότι το Ισλάμ και οι Μουσουλμάνοι στη Συρία υποφέρουν από το συριακό Στρατό και αποφάσισε να λάβει μέρος στο Τζιχάντ της Συρίας υπέρ του Αλλάχ.
Ο Οσάκα εισήλθε στην περιοχή του Χαλεπίου από την τουρκική επαρχία του Χατάι. Μαζί με αυτόν συνελήφθη ο Γιατρίκ Μπαμπαλού, γεννηθείς το 1982, ειδικός στις εκρηκτικές ύλες.
Ο Μπαμπαλού μαζί με τις ομάδες Αχράρ αλ Σάμ και τους Τσετσένους μαχητές συμμετέχουν σε διάφορες επιθέσεις στην κεντρική φρουρά αντίστασης του Χαλεπίου.
Μαζί με τον Οσάκα κατασχέθηκε και υλικό βίντεο στο οποίο παρουσιάζεται ο ίδιος να μαθαίνει τη χρήση Καλάσνικοφ στο γιο τους και μαζί με τον Μπαμπαλού κάνουν επίδειξη πως τοποθετούν μια εκρηκτική ύλη σε φορτηγό, το οποίο αργότερα χρησιμοποιήθηκε ως τρομοκρατική επίθεση αυτοκτονίας, γράφει η πηγή.

The Hellenic Information Team
© Βαλκανικό Περισκόπιο - Ἂρθρα & Σκέψεις- Γιῶργος Ἐχέδωρος

Τα θυμάσαι τα αδέρφια σου;

Έχουμε να γράψουμε ιστορία ακόμη...