Τετάρτη 10 Ιουλίου 2013

Έλεγχος του παρόντος αλλά και του μέλλοντος.


Το μεγαλύτερο εμπόδιο για μια λογική αντιμετώπιση των πραγμάτων στην Ελλάδα δεν είναι τόσο οι «προδότες πολιτικοί-οικονομολόγοι-δημοσιογράφοι κτλ.», όπως ακούγεται... συνήθως, αλλά αυτοί οι οποίοι θεωρούν ότι εκείνο που έχουν στο μυαλό τους -και αποτελεί πιστή αντιγραφή των επιταγών της παγκοσμιοποίησης- είναι σωστό και θα φέρει πράγματι λύσεις στα προβλήματα της χώρας. Άνθρωποι που δεν είναι κατά κανόνα «κακοί», ωστόσο αρνούνται να αντικρίσουν την πραγματικότητα: Ότι δηλαδή ναι μεν έχουμε ένα σπάταλο και άθλια οργανωμένο κράτος σοβιετικής νοοτροπίας βουτηγμένο στην
διαφθορά, αλλά δεν είναι μόνο αυτό η πηγή του κακού.
Υπάρχει παγκόσμιο σχέδιο υποδούλωσης των ανθρώπων κάτω από την σιδηρά κυριαρχία ενός και μόνο κέντρου εξουσίας που ευελπιστεί να συγκεντρώσει τον πλούτο. Τα χουμε γράψει δεκάδες φορές και θα τα γράψουμε άλλες τόσες, μέχρι να το χωνέψουν όλοι. Ούτως ή άλλως οι περισσότεροι έχουν αντιληφθεί τουλάχιστον, ότι δεν είναι πλέον οι πολιτικοί αυτοί που κυβερνούν και ότι από τις κάλπες δεν επέρχεται κάποια ριζική αλλαγή.
Τα πράγματα θα χειροτερέψουν για την Ελλάδα και για όλον τον κόσμο, καθόσον οι παγκοσμιοποιητές επιταχύνουν τα γεγονότα εγκαθίδρυσης της παγκόσμιας εξουσίας με ό,τι αυτό συνεπάγεται. Σιγά-σιγά οι αντιφρονούντες θα στοχοποιούνται και αυτοί που δεν έχουν να πληρώνουν τους φόρους θα οδηγούνται σε φόρο-φυλακές. Ακριβώς όπως στις Η.Π.Α.
Οφείλουμε να αναγνωρίσουμε πως,  μπορεί η Ελλάδα να είναι το πειραματόζωο των οικονομικών πρακτικών της διεθνούς τοκογλυφίας, ωστόσο στην Αμερική εφαρμόζονται ήδη οι πρακτικές της παγκοσμιοποίησης και εν συνεχεία μεταφέρονται στην Ευρώπη και σε όλον τον κόσμο (πλην Ρωσίας και φίλων όπου μέχρι στιγμής αντιστέκεται ο Πούτιν). Οι Αμερικανοί πολίτες υποφέρουν στο στόμα του λύκου και οι «αντιστασιακοί» εκεί είναι οι πρώτοι που έχουν νιώσει στο πετσί τους, αρχικά την απόρριψη και έπειτα την τιμωρία των κοσμοεξουσιαστών.
Χάριν της τεχνολογίας στην άλλη μεριά του Ατλαντικού έχουν προχωρήσει αρκετά πράγματα που εμείς εδώ δεν τα έχουμε πάρει χαμπάρι, ενώ ετοιμαζόμαστε για «τα μπάνια του λαού». Έλεγχος του νερού και των τροφών, καθημερινή παρακολούθηση πολιτών, φίμωση ελευθερίας λόγου με αντί-ρατσιστικά νομοσχέδια, δημιουργία στρατοπέδων συγκέντρωσης για τους αντιφρονούντες, γεμάτες φόρο-φυλακές, απόλυτη γκριζοποίηση της κοινωνίας με υπερλαθρομετανάστευση και επιβολήπαγκοσμιοποιητικών «ιδανικών» και πολλά άλλα.
Πάνω απ” όλα όμως χτυπιούνται δύο πράγματα: Η ελευθερία στην οικονομία και η νεολαία. Σε ότι αφορά την οικονομία, αν πάρουμε παράδειγμα την Ελλάδα, παρατηρούμε ότι καταπολεμάται το ελεύθερο επάγγελμα με τελικό σκοπό όλοι να γίνουν υπάλληλοι στο κράτος ή σε πολυεθνικές. Τότε επιδιώκεται να αγοράσει μια μεγάλη ιδιωτική  υπέρ-πολυεθνική εταιρεία όλα τα χρέη, ώστε οι πολίτες να υπάγονται σε αυτήν, εξαρτημένοι δούλοι του συστήματος που θα απολαμβάνουν τα μεταλλαγμένα τρόφιμα και θα αποδέχονται τον πλήρη έλεγχο της καθημερινότητάς τους.
Την νεολαία από την άλλη προσπαθούν να μας «διαφθείρουν» με διεθνικίστικες ευαισθησίες και νοοτροπίες «καρακιτσαριού», προκειμένου να ελέγχουν και το μέλλον. Να μην υπάρχει δηλαδή μέλλον αλλά ένα αμετακίνητο παρόν γκρίζου χρώματος με… ροζ αποχρώσεις.
Στα ραδιόφωνα άρχισαν να παραδέχονται δημοσιογράφοι ότι τελικά μας ψεκάζουν για να μένουμε τόσο παθητικοί απέναντι στην παρακμή που μας περιβάλλει. Όντως έτσι είναι τα πράγματα. Η συνομωσία γίνεται βαθμιαία πραγματικότητα. Πόσοι θα αντέξουν την αλήθεια; Πάντως όχι αυτοί που επιμένουν να ζουν εκτός τόπου και χρόνου. Είτε είναι πολίτες είτε πολιτικοί…
Από το pygmi
kalyterotera.gr

Τα θυμάσαι τα αδέρφια σου;

Έχουμε να γράψουμε ιστορία ακόμη...