Τρίτη 9 Ιουλίου 2013

Ο Κροάτης Αρχιεπίσκοπος Alojzije Stepinac,αδίστακτος σφαγέας και νυν Άγιος της Καθολικής Εκκλησίας!!!

Όταν η ιστορική προπαγάνδα συναντά την καταπάτηση των χριστιανικών αξιών,ιδού το αποτέλεσμα...

Η Καθολικη Εκκλησια παντα ξεχωριζε απο την Ορθοδοξη για το πληθος των Αγιων που διαθετει:χιλιαδες ιερεις,καλογεροι,ακομα και απλοι ανθρωποι που ειχαν τη φημη των "οσιων",αγιοποιηθηκαν κυριολεκτικα εν μια νυκτι απο τους εκαστοτε Παπες,εξυπηρετωντας συχνα πολιτικους σκοπους (ας μην ξεχναμε αλλωστε οτι το Βατικανο ειναι κρατος και ο Παπας αρχηγος κρατους,οποτε πρεπει να ενεργει αναλογα).

Μια κραυγαλεα περιπτωση ενος εγκληματια που αγιοποιηθηκε ειναι αυτη του Κροατη Αρχιεπισκοπου Στεπινατς,ο οποιος διαδραματισε σημαντικο ρολο στη "διακυβερνηση" του συνεργατη των Ναζι και "Φυρερ" της Κροατιας Αντε Παβελιτς.Το γερμανο-κροατικο καθεστως,απο το 1941 ως το 1945,πρωταγωνιστησε σε ενα Ολοκαυτωμα τεραστιων διαστασεων,που δυστυχως οι μετεπειτα ιστορικοι υποβαθμισαν ή εξαφανισαν τελειως απο τα ιστορικα βιβλια:750.000 Σερβοι,60.000 Εβραιοι και 26.000 Ρομα (Τσιγγανοι) εξοντωθηκαν υπο την ανοχη,αν οχι τις ευλογιες του Βατικανου!

Μαλιστα,οι Σερβοι Ορθοδοξοι υποχρεωθηκαν να φορανε στο πετο του ρουχου τους ενα μπλε σημα με το γραμμα "Ρ" (Αρχικο του "Ορθοδοξος" στα γιουγκοσλαβικα)!!!Αντιστοιχα,καταργηθηκε η Κυριλλικη Γραφη και επιβληθηκε το λατινικο αλφαβητο.Ο Κροατης Mile Budak,πρωτοπαλικαρο του ναζιστικου καθεστωτος των Ουστασι,δε διστασε να πει τα παρακατω:

"Στοχος μας ειναι να σκοτωσουμε το ενα τριτο των Σερβων,να απελασουμε το αλλο ενα τριτο και να μετατρεψουμε σε καθολικους το υπολοιπο ενα τριτο"!

Ο τοτε Παπας,Πιος ο Δωδεκατος,ειχε στενη συνεργασια με τον Παβελιτς (στη φωτογραφια αριστερα σε χειραψια με τον Στεπινατς) και μαλιστα ανταλλαζε μαζι του τις...καθιερωμενες χριστουγεννιατικες και πρωτοχρονιατικες ευχες (!),γραφοντας τα εξης:

"Με τις θερμες ευχες μας στον κροατικο λαο,συνοδευομενες απο την αποστολικη ευλογια,για συνεχιση του εργου σας".

Γραφει χαρακτηριστικα ο Avro Manhattan στο βιβλιο του "The Vatican's Holocaust":

Ο μοναχός (!!!) Ambrozije Novak, φύλακας της μονής των Καπουτσίνων στο Varazdin, ο οποίος, αφού περικύκλωσε το χωριό Mosanica με Ουστάσι μαχητές, είπε στον λαό: "Εσείς οι Σέρβοι είστε καταδικασμένοι σε θάνατο, και μπορείτε να γλιτώσετε από αυτήν την ποινή, μόνο, αν αποδεχθείτε τον Καθολικισμό".

Ο π. Srecko Peric της Μονής Gorica, κοντά στην Ερζεγοβίνη, δικαιολόγησε μαζικές δολοφονίες, με τα παρακάτω λόγια :"Σκοτώστε όλους τους Σέρβους. Και όταν τελειώσετε, ελάτε εδώ, στην Εκκλησία, και θα σας εξομολογήσω και θα σας ελευθερώσω από την αμαρτία". Αυτό, είχε ως αποτέλεσμα μία σφαγή, στις 10 Αυγούστου, 1941, κατά την οποία, περίπου 5.600 Ορθόδοξοι Σέρβοι στην Περιοχή του Λίβνο (Ερζεγοβίνη) έχασαν την ζωή τους.

Οι Ουστάσι, μετά από την λεηλάτηση των Ορθόδοξων χωριών, κατά κανόνα μετέφεραν τα γυναικόπαιδα, είτε σε στρατόπεδα συγκέντρωσης, η στο πλησιέστερο [παπικό] μοναστήρι, στο οποίο οι "αιρετικοί" αναβαπτίζονταν. Αυτή την εργασία, την ανελάμβαναν οι "Caritas" μια Καθολική οργάνωση η οποία ήταν υπό την διοίκηση της Ιεραρχίας. Παρόλα αυτά, πολύ συχνά, τα γυναικόπαιδα σφάζονταν μαζί με τους υπόλοιπους.

Αλλού, στο ίδιο κεφάλαιο, στο ίδιο βιβλίο του Avro Manhattan, αναφέρονται τα λόγια ενός παπικού, του Mgr. Aksamovitcb, Επισκόπου Djakovo, ο οποίος έστειλε την παρακάτω διακήρυξη σε όλους τους Ορθόδοξους της περιοχής του:


"Μέχρι τώρα, έχω δεχτεί στις αγκάλες της Καθολικής Εκκλησίας, αρκετές χιλιάδες ντουζίνες Ορθοδόξων. Ακολουθήστε το παράδειγμα των αδελφών σας και αποστείλετε χωρίς αργοπορία την αίτησή σας για μεταστροφή στον Καθολικισμό. Με την μεταστροφή σας, θα αφεθείτε, εν ειρήνη , στα σπίτια σας."

Και ο Στεπινατς τι ακριβως εκανε για ολα αυτα;Μα προφανως...τιποτα!Ενω ηξερε τι γινοταν,αρεσκοταν στην "ανταλλαγη πληροφοριων" με το Βατικανο και φυσικα συμμετειχε ανελλιπως σε προπαγανδιστικες εκδηλωσεις των Ουστασι,συνοδευομενες απο χιτλερικους χαιρετισμους και αντιστοιχη προπαγανδα,οπως φαινεται στις φωτογραφιες.

Κι οταν ο Τιτο ανελαβε την εξουσια,ενοποιωντας τη Γιουγκοσλαβια,ο Στεπινατς καταδικαστηκε σε πενταετη φυλακιση,σε αψογες συνθηκες μαλιστα (κελι 2 δωματιων με ξεχωριστο παρεκκλησι).Μεχρι το θανατο του το 1960,αναλωθηκε σε κηρυγματα εναντιον του κομμουνισμου και υπερ της επιστροφης της χωρας στον Καθολικισμο,αποσιωπωντας πληρως τη σταση του κατα τον Δευτερο Παγκοσμιο Πολεμο.


Ο Παπας Ιωαννης Παυλος Β',θελοντας να ενισχυσει την εικονα του "αντικομμουνιστη' και "χριστιανου μαρτυρα" Στεπινατς,τον αγιοποιησε,διαγραφοντας ετσι μια για παντα τους εκατονταδες χιλιαδες σφαγιασθεντες Σερβους και αλλους απο τον Ναζι Καρδιναλιο.Σημερα,στην Κροατια θεωρειται οχι απλος αγιος,αλλα το συμβολο της...αντιστασης του εθνους στο κομμουνιστικο καθεστως του Τιτο!!!

Τετοιους αγιους τιμα λοιπον η Καθολικη Εκκλησια,προβαλλοντας τους μαλιστα και ως...καρτερικες μορφες της Χριστιανοσυνης,ωραιοποιημενους σε πινακες να κρατουν κλαδια ελιας ως ειρηνιστες!!!Το θρασος και η προπαγανδα τελικα δεν εχουν ορια...



Τι άλλο να πούμε...Βοήθειά μας!!!







Απο Ανδρέας 92

Τα θυμάσαι τα αδέρφια σου;

Έχουμε να γράψουμε ιστορία ακόμη...