Τρίτη 14 Μαΐου 2013

Εποχή ψυχρού πολέμου ...Συνελλήφθη απο την FSB ο Γ΄ Γραματέας της Πρεσβείας των ΗΠΑ στη Ρωσία!

σχόλιο Γ.Θ : Σε εμάς, στο μασονικό προτεκτοράτο, οι πράκτορες γίνονται πρωθυπουργοί...
 
Ο Πρέσβης των ΗΠΑ Μάικλ Μακφόλ κλήθηκε στο Υπουργείο Εξωτερικών της Ρωσίας λόγω της σύλληψης στη Μόσχα του υπάλληλου της αμερικανικής διπλωματικής αποστολής Ράιαν Κρίστοφερ Φογκλ.
Ο Μακφόλ αρνήθηκε να σχολιάσει τη σύλληψη του Φογκλ, τον οποίο οι ρωσικές μυστικές υπηρεσίες θεωρούν πράκτορα της ΣΙΑ.

Ο Γ΄ Γραμματέας της Πρεσβείας των ΗΠΑ στη Ρωσία Ράιαν Φογκλ, συνελήφθηκε από την υπηρεσία αντικατασκοπίας τη νύχτα προς τα ξημερώματα της 14ης Μαΐου. Όπως αναφέρεται, η σύλληψη έγινε κατά την προσπάθεια του Φογκλ να επιστρατεύσει ένα υπάλληλο των ρωσικών μυστικών υπηρεσιών, στον οποίο πρότειναν ένα εκατ. δολάρια για μακροπρόθεσμη συνεργασία. 

 
Η αντικατασκοπική υπηρεσία της Ρωσίας συνέλαβε έναν άνδρα που φέρεται να είναι πράκτορας της CIA, διότι προσπάθησε να στρατολογήσει αξιωματούχο των ρωσικών μυστικών υπηρεσιών, όπως ανακοινώθηκε από την FSB.

O πράκτορας των αμερικανικών μυστικών υπηρεσιών, σύμφωνα με τα ρωσικά ΜΜΕ, ενεργούσε υποδυόμενος τον διπλωμάτη. Σύμφωνα με την FSB ο πράκτορας ονομάζεται Ράιαν Κρίστοφερ Φογκλ και έιναι τρίτος γραμματέας του Πολιτικού Τμήματος της αμερικανικής πρεσβείας στη Μόσχα.

Ο Αμερικανός φέρεται να είχε ειδικό τεχνικό εξοπλισμό, εκτυπωμένες οδηγίες για τον ρώσο πολίτη που θα στρατολογούσε, μεγάλο χρηματικό ποσό και μέσα για μεταμφίεση.

Ο συλληφθείς κατέθεσε στις ρωσικές μυστικές υπηρεσίες και στην συνέχεια παραδόθηκε στους εκπροσώπους της αμερικανικής πρεσβείας στη Μόσχα.
 

Τα θυμάσαι τα αδέρφια σου;

Έχουμε να γράψουμε ιστορία ακόμη...