Δευτέρα 20 Μαΐου 2013

Τι κρύβεται πίσω από την επιστολή απειλής στους μουσουλμάνους; Ποιοι θα είναι τα “κοτόπουλα”;

islam
“Φύγετε έως τα τέλη Ιουνίου διαφορετικά θα σας σφάξουμε σαν τα κοτόπουλα” έλεγε το επίσημο γράμμα που έφτασε στη Μουσουλμανική Ενωση Ελλάδος.


του Στρατή Μαζίδη
stratis1Το οποίο πάντα φυσικά είχε και το γνωστό σήμα της Χρυσής Αυγής. Δηλαδή εκεί στο λαϊκό σύνδεσμο είναι τόσο ανόητοι που πήραν ένα επιστολόχαρτο, έγραψαν ότι θα πάρουν τις φαλτσέτες και θα σφάξουν σαν κοτόπουλα 1.500.000 κόσμο, έφτυσαν το φάκελο και τον έστειλαν με τον ταχυδρόμο διότι η απειλή πρέπει να φεύγει πάντα δια αλληλογραφίας.
Επειδή βέβαια κάνει καραμπάμ για προβοκάτσια ο Ναΐμ Ελγαντούρ δήλωσε στο newsit: «Εκτιμούμε πως κατά 99% πρόκειται για προβοκάτσια, όμως ποιος μας διασφαλίζει ότι με αυτό το 1% που μένει, δε θα συμβεί τίποτα;» κάνοντας με έναν εύσχημο τρόπο το 1% να μοιάζει με 99%.
Κανείς δεν πρόκειται να διασφαλίσει τίποτε. Όπως κανείς δε διασφάλισε τον ελληνικό λαό από μηνύματα όπως αυτό της παραπάνω φωτογραφίας που το κρατά μουσουλμάνος αλλά και για την εκρηκτική αύξηση της εγκληματικότητας.
Αυτό που οφείλει να μας προβληματίσει είναι το τι εξυπηρετεί αυτό το ολοφάνερο προβοκατόρικο απειλητικό γράμμα. Να αποπροσανατολίσει για κάτι άλλο που έρχεται; Να πυροδοτήσει; Τι; Γιατί σίγουρα αυτοί που το έστειλαν ήξεραν πως μεγάλο μέρος αν όχι όλοι δε θα το πάρουν σοβαρά. Άρα τι μπορεί να έχουν στο νου τους;
Πάντως για όσους είδαν κάτι βίντεο από την όχι πολύ μακρινή Συρία με την κατακρεούργηση και τον ευνουχισμό που υπέστησαν ορισμένοι άνθρωποι από τους αντάρτες, μάλλον φοβούνται ότι άλλοι θα παίξουν το ρόλο του κοτόπουλου στο τέλος.
Άραγε πέρα από αντιρατσιστικούς νόμους σκοπεύει να κάνει κάτι επιτέλους η ελληνική (;) κυβέρνηση για ένα μείζον θέμα που απασχολεί και τρομοκρατεί τον ελληνικό λαό όσον αφορά την υπάρξη σχεδόν μιας μικρής χώρας πληθυσμιακά εντός των συνόρων μας;

http://freepen.gr/2013

Τα θυμάσαι τα αδέρφια σου;

Έχουμε να γράψουμε ιστορία ακόμη...