Παρασκευή 23 Δεκεμβρίου 2011

Πέθανε αφού έφερε στον κόσμο δίδυμα!



Η γυναίκα του Jay Snyder, Michal Lura Friedman, προσπαθούσε επί επτά χρόνια να μείνει έγκυος και όταν τελικά τα κατάφερε η χαρά της ήταν απερίγραπτη.
Πριν από ένα μήνα έφερε στον κόσμο δύο υγιέστατα μωράκια. Πέντε ώρες όμως μετά τον τοκετό η 44χρονη μητέρα εξέπνευσε και τα συναισθήματα χαράς και ευτυχίας της οικογένειας ξαφνικά άλλαξαν! Ο 41 ετών Jay πλέον είχε μείνει μόνος και έπρεπε μέσα στην τραγωδία που ζούσε να φροντίσει τα δίδυμα βρέφη Jackson και Reverie.

Οι γιατροί αποφάσισαν να κάνουν καισαρική στην άτυχη μητέρα, τρεις ημέρες πριν από το προγραμματισμένο χειρουργείο, γιατί εμφάνισε υψηλή αρτηριακή πίεση.
Λίγη ώρα αφότου έφερε στον κόσμο τα παιδιά της η γυναίκα εμφάνισε αιμορραγία, την οποία οι γιατροί δεν μπόρεσαν να σταματήσουν και τελικά έχασε τη μάχη για τη ζωή.
«Ένα από τα πράγματα που δε μπορώ να χωνέψω είναι ότι δεν είχε καν την ευκαιρία να κρατήσει στην αγκαλιά της τα παιδιά της» είπε ο Jay στη New York Daily News.
«Τα κράτησαν από πάνω της, τα είδε, μου χαμογέλασε αλλά λόγω των φαρμάκων δεν καταλάβαινε ακριβώς τι συμβαίνει. Δυστυχώς αυτά τα παιδιά δε θα νιώσουν ποτέ την αγάπη της, την αγάπη που μόνο εκείνη μπορούσε να τους προσφέρει».


Τα θυμάσαι τα αδέρφια σου;

Έχουμε να γράψουμε ιστορία ακόμη...