Τετάρτη 7 Ιουνίου 2023

Ρόμπερτ Φ. Κένεντι Τζούνιορ: ”η Pfizer πλήρωσε σε παρουσιαστή του CNN 12 εκατομμύρια $ για προώθηση των εμβολίων mRNA του COVID19!”

Ρόμπερτ Φ. Κένεντι Τζούνιορ: η Pfizer πλήρωσε σε παρουσιαστή του CNN 12 εκατομμύρια δολάρια για προώθηση των εμβολίων mRNA του COVID19! Και η πλέμπα και πειραματικά εμβολιασμένη και πεινασμένη! Αυτά είναι… όλα good.

Ο υποψήφιος για την προεδρία Ρόμπερτ Φ. Κένεντι Τζούνιορ ισχυρίζεται ότι η Pfizer πλήρωσε στον παρουσιαστή του CNN Άντερσον Κούπερ 12 εκατομμύρια δολάρια ως μέρος μιας συμφωνίας για την προώθηση των εμβολίων mRNA του COVID στο αμερικανικό κοινό. Κάτι μεταξύ ντελάλη σε λαϊκή απογευματινή, υγειονομικού μουεζίνη, πλασιέ και ιατρικού επισκέπτη ο δημοσιογράφος καλά τα ποσοστά όχι ευκαταφρόνητο το ποσό.. Εξαγορά συνείδησης; κάθε άλλο επαγγελματισμός υψηλού επιπέδου. Οι άλλοι οι πολλοί και υποχρεωτικά συμμετείχαν στο εμβολιακό πείραμα και πεινασμένοι. Και εμβολιασμένοι και πεινασμένοι! Φαγητό γιοκ , μόνο εμβόλια…πειραματικά κατά προτίμηση να μην χάνουν χρόνο οι εταιρείες…όταν ένα κράτος φροντίζει τους πολίτες του….μας μπούκωσαν στους αριθμούς για να κρύψουν την ανέχεια .. ανοχή στην ανέχεια ανοχή στην ανέχεια…

Στην Ελλάδα ευτυχώς ………δεν είχαμε τέτοια φαινόμενα….! Kαι ζούνε αυτοί καλά και .. ο λαός ακόμη χειρότερα..

Σε παρουσιαστή όχι σε γερουσιαστή δεν γίνονται αυτά ..σε παρουσιαστή μην γίνει κανένα λάθος..

dimpenews.com

Τα θυμάσαι τα αδέρφια σου;

Έχουμε να γράψουμε ιστορία ακόμη...