Τρίτη 20 Ιουνίου 2023

Πανηγυρίζει το Μοναστήρι των Θαυμάτων

 

Εορτή της ευρέσεως της θαυματουργού ιεράς θαυματουργής εικόνος της Παναγίας Ελεούσας.

   Πρόγραμμα Πανηγύρεως 2023

 Με μεγαλοπρέπεια θα εορτάσει η Ιερά Μονή Παναγίας Ελεούσης Ξυνιάδος Δομοκού την εύρεση της θαυματουργού εικόνος, την Τρίτη 20/06/2023 και την Τετάρτη 21/06/2023.Οι ακολουθίες θα τελεστούν ως εξής:

  Τρίτη 20 Ιουνίου, 19:00 μ.μ.

  Μέγας Πολυαρχιερατικός  Εσπερινός μετ' αρτοκλασίας, θείου κηρύγματος και περιφοράς της θαυματουργού εικόνος, προεξάρχοντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Θεσσαλιώτιδος και Φαναριοφερσάλων κ. Τιμοθέου και συγχοροστατούντων  των  Σεβασμιωτάτων Μητροπολιτών  Σταγών και Μετεώρων κ. Θεοκλήτου και του οικείου Μητροπολίτου Φθιώτιδος κ. Συμεών.

   Τετάρτη 21 Ιουνίου, 07:30 π.μ.

 Πανηγυρική Πολυαρχιερατική Αρχιερατική  Θεία Λειτουργία μετ' αρτοκλασίας και θείου κηρύγματος, χοροστατούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Θεσσαλιώτιδος και Φαναριοφερσάλων κ. Τιμοθέου και συνιερουργούντων των  Σεβασμιωτάτων Μητροπολιτών  Σταγών και Μετεώρων κ. Θεοκλήτου και του οικείου Μητροπολίτου Φθιώτιδος κ. Συμεών καθώς και πλήθους Ιερέων.

Προσκαλούνται οι ευλαβείς προσκυνητές να τιμήσουν με την παρουσία τους την πανήγυρη της Ιεράς Μονής επί τη εορτή της ευρέσεως της Ιεράς και θαυματουργής  εικόνος της Παναγίας Ελεούσας.

Ο ηγούμενος πατήρ Αθανάσιος Σύρος.

Για πληροφορίες στο τηλέφωνο της Μονής:

2232051203

Τα θυμάσαι τα αδέρφια σου;

Έχουμε να γράψουμε ιστορία ακόμη...