Κυριακή 11 Ιουνίου 2023

Εμφύλιος μέσα στην ΝΙΚΗ. Γιατί ρε παιδιά;

Υποψήφιοι βουλευτές της ΝΙΚΗΣ εναντίον του βουλευτήριου της ΝΙΚΗΣ
Κατηγορούν το βουλευτήριο ότι αφού οι ίδιοι αγωνίστηκαν και συντέλεσαν στην όμορφη έκπληξη της 21ης Μαΐου τώρα το κόμμα τους πετάει αντικαθιστώντας τους με άλλα μέλη του κόμματος.
Το επίσημο κόμμα έβγαλε ανακοίνωση που αναφέρει ότι η απόφαση για αλλαγές ήταν ομόφωνη και ότι στηρίζεται στο να μπουν οι εκλεκτότεροι στην Βουλή.
Όλο αυτό που συμβαίνει φυσικά το εκμεταλλεύονται αυτή την στιγμή τα καθεστωτικά μέσα που εκτοξεύουν χολή και δηλητήριο και φυσικά οι εχθροί του Ελληνορθόδοξου χώρου που κυριολεκτικά τρίβουν τα χέρια τους.
Αδέρφια της διαδικτυακής μας γωνιάς και όλων των Ελληνορθόδοξων ιστότοπων που προβάλαμε την προσπάθεια των αδελφών της ΝΙΚΗΣ και παλιότερα την προσπάθεια της ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ, ανθρωπίνως θα αναρωτηθούμε... Ποιος φταίει για αυτό τον νέο εμφύλιο στο χώρο μας;
Προτείνω αντί να δώσουμε απάντηση να πιάσουμε κομποσκοίνι και να ευχηθούμε για ομόνοια και φωτισμό στον Ελληνορθόδοξο χώρο μας.
Μην κάνουμε το λάθος που κάνουν οι κοσμικοί αδελφοί μας και κατά λάθος γίνουμε κομματικοί οπαδοί που εχθρεύονται αυτούς που δεν συμπλέουν μαζί μας.
Δεν πιστεύω σε αυτό το πολιτικό σύστημα της Δυτικής ψευτοδημοκρατίας. Δεν πιστεύω ότι το φασιστικό νεοταξικό σύστημα θα επιτρέψει ποτέ την ανατροπή του μέσα από το πολιτειακό σύστημα που αυτό έχει κτίσει. Εντούτοις οφείλουμε να ψηφίζουμε την όποια Ελληνορθόδοξη προσπάθεια ως ομολογία πίστεως και τίποτα παραπάνω.
Νομίζω πως δεν πρέπει να είμαστε οπαδοί κανενός κόμματος, ούτε καν της ΝΙΚΗΣ, της ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ κλπ, νομίζω όμως ότι οφείλουμε να στηρίζουμε με την ψήφο μας.
Το κόμμα ΝΙΚΗ θα μπει στην Βουλή και όλοι όσοι το προβάλαμε και το στηρίξαμε θα έχουμε απαιτήσεις να τιμήσει τον Κύριό μας και Θεό μας, την Ρωμιοσύνη, την Πατρίδα και την Οικογένεια.
Αν μας ''πουλήσουν'', αν φανούν ''λίγοι'', αν συσχηματιστούν με τους επαγγελματίες πολιτικούς της Βουλής, εμείς ως μη οπαδοί θα τους κατακεραυνώσουμε και η ιστορία θα τους κατατάξει στην ίδια θέση με τον Καρατζαφέρη και τον Καμμένο.

Η λύσις είναι μία... Προσευχή, Μετάνοια, Εξομολόγηση και Θεία Κοινωνία.
Αδέρφια, τα κομποσκοίνια μας και μπρος!

Γιώργος Θαλάσσης

Τα θυμάσαι τα αδέρφια σου;

Έχουμε να γράψουμε ιστορία ακόμη...