Κυριακή 13 Νοεμβρίου 2022

Άγιοι Ιεράρχες της Εκκλησίας της Ελλάδος, όσο ακόμη είναι καιρός, σταματείστε να είστε υποταγμένοι στη Νέα Τάξη, στην απάνθρωπη επανεκκίνηση και στον διωγμό του Χριστού και του ανθρώπου από την γη

Γιώργος Παύλος
Καθηγητής Φυσικής και Φιλοσοφίας ΔΠΘ

Ανοικτή επιστολή προς τον

Αρχιεπίσκοπο Ιερώνυμο και τους Έλληνες Ιεράρχες

  Κοινοποίηση:

Αρχιεπισκοπή Αθηνών

Αρχιεπισκοπή Αμερικής

Πατριαρχείο Κωνσταντινουπόλεως

Λοιπά Ορθόδοξα Πατριαρχεία

 

Άγιοι Ιεράρχες,

Τί είναι η Ορθόδοξος Εκκλησία; Είναι η Μόνη Αληθής, η Μόνη Αποστολική, η Μόνη Καθολική και Οικουμενική Εκκλησία του Χριστού. Όλες οι άλλες χριστιανικές κοινότητες και ομάδες στον κόσμο, όσο καλές, όσο ηθικές, όσο ειλικρινείς, δεν είναι κυριολεκτικά εκκλησίες. Έχουν εκπέσει από το αξίωμα της μετοχής των στη Μία, Αγία, Αποστολική και Καθολική, Οικουμενική, και Άκτιστο Εκκλησία του Χριστού. Διότι αρνήθηκαν την Άκτιστο, Θεία, Υποστατική και Προσωπική Ενέργεια του Τριαδικού και Υποστατικού Θεού που σαφώς διακρίνεται αλλά δεν χωρίζεται από την Άκτιστο Θεία Ουσία της Τριαδικής  και Ακτίστου Θεότητας, του Πατρός και του Υιού και του Αγίου Πνεύματος. Ευχόμεθα να ξαναγίνουν αυτό που ήσαν στο παρελθόν: ενωμένες με την Άκτιστο και Θεία και Ορθόδοξο Εκκλησία. Μόνον υπό αυτήν την έννοια έχει νόημα ο διάλογος των ορθοδόξων χριστιανών και των εν πτώσει εκκλησιών. Ουδείς είναι αλάθητος και κέντρο του κόσμου. Ούτε ο Πάπας, ούτε ο Πατριάρχης, ούτε ο Αρχιεπίσκοπος, ούτε ο Επίσκοπος, ούτε ουδείς άνθρωπος. Παρά μόνο ο Είς της Τριάδος, ο Σαρκωμένος Θεός Λόγος και Ιησούς Χριστός, ο Υιός της Παρθένου. Ομοίως, ουδείς κτιστός άνθρωπος, Πάπας, Πατριάρχης, Επίσκοπος, και ούτω καθεξής, μπορεί να εικονίζει την Άκτιστο και Υποστατική Θεότητα και Θεία φύση, παρά μόνον ο Σαρκωμένος Χριστός ο Θεός, Υιός και Λόγος του Θεού Πατρός. Ουδείς εικονίζει τον Πατέρα παρά μόνον ο Υιός και Θεάνθρωπος, αφού είναι ο Ίδιος Θεία Υπόσταση που προσέλαβε όλη την ανθρώπινη φύση.

Όποιος σμικρύνει αυτήν την Αλήθεια, θα τον σμικρύνει ο Αγαθοποιός και τέλειος Θεός. Στο κέντρο των Ορθοδόξων Εκκλησιών και ανθρώπων δεν είναι ουδείς άλλος, ούτε άνθρωπος ούτε ιεράρχης ούτε Απόστολος, παρά μόνον ο Εις της Τριάδος. Ο σαρκωμένος Θεός Λόγος, ο οποίος μας βεβαίωσε δια των Αγίων Αποστόλων Του, και δια του Εαυτού Του, και δια της Αγίας Εκκλησίας Του, ότι «ο κόσμος δεν θα με βλέπει, αλλά εσείς θα με βλέπετε».

Και τί είναι ο Ορθόδοξος Επίσκοπος και ο Ορθόδοξος ιεράρχης και αρχιερέας; Είναι ο Ίδιος ο Χριστός κατά χάριν εν μέσω ημών. Ο Ορθόδοξος ιεράρχης φέρει κατά χάριν τον ίδιο τον Χριστό επί του προσώπου του. Γι’ αυτό στην Ορθόδοξη Εκκλησία ο Ορθόδοξος Ιεράρχης είναι ανώτερος από κάθε άρχοντα και κάθε βασιλέα. Διότι κατά χάριν φέρει επί του προσώπου του τον ίδιο τον Χριστό, ως διάδοχος των Αγίων Αποστόλων. Γι’ αυτό ευχόμεθα και προσευχόμεθα στον Χριστό να φυλάσσει κάθε ιερέα Του και κάθε επίσκοπό Του και, κατ’ επέκταση, κάθε τοπική εκκλησία Του. Σήμερα ζούμε την εκκλησιαστική εκτροπή υποταγής των ιεραρχών στους πολιτκούς άρχοντες και στα πολιτικά κόμματα, καθώς οι Ιεράρχες μας λησμονούν ότι η Εκκλησία του Χριστού είναι το περιέχον και όχι το περιεχόμενο της Πολιτείας. Ιδίως στην Ελλάδα, η Ορθόδοξη Εκκλησία έφερε πάντα στους ώμους της την Ελλάδα και ό,τι ελληνικό.

Για όλα αυτά, παρακαλούμε να διαβαστεί αυτή η ανοικτή επιστολή μας με κατανόηση και επιείκεια για τον συγγραφέα της, ως τον ελάχιστο και μηδαμηνότερο και αμαρτωλότερο όλων των ανθρώπων, αλλά και με αποφασιστικότητα, ότι ως επιστήμων και ως πανεπιστημιακός δάσκαλος είναι υποχρεωμένος να μιλήσει για την ελληνική εκκλησιαστική και Ορθόδοξη Αλήθεια. Εάν εμείς σιωπήσουμε, και οι λίθοι κεκράξονται. Επειδή θεωρούμε ότι ουδείς επί γης είναι αλάθητος, πρέπον είναι, όσο υψηλότερα στέκεται κάποιος, τόσο περισσότερο να αναγνωρίζει τα λάθη του και να ζητά συγνώμη, ακόμη και δημοσίως, όταν σφάλλει, και όταν με τα σφάλματά του και την άγνοιά του φθείρει και τον εαυτό του και τους συνανθρώπους του και, κυρίως, την Αγία Εκκλησία του Χριστού. Γι’ αυτό με την επιστολή μας αυτή τεκμηριώνουμε την ανάγκη επανατοποθέτησης της εκκλησιαστικής ιεραρχίας της Εκκλησίας της Ελλάδος στο κρίσιμο θέμα της κορωνοκρατίας και των εμβολίων, και της εντελώς λανθασμένης επιστημονικώς θέσης της Εκκλησίας της Ελλάδος επί του θέματος.

Είμαστε Έλληνες επιστήμονες αλλά πρωτίστως Ορθόδοξοι Χριστιανοί. Έχουμε κατά τα μέτρα μας, και όσο μας εδόθη, γνώση και της επιστήμης και της ιστορίας και της Ορθόδοξης θεολογίας. Ουδόλως λέμε κάτι το ψευδές και χωρίς αμερόληπτη έρευνα, επαρκή και αυστηρή  τεκμηρίωση. Με πολύ σεβασμό και αγάπη στα πρόσωπα σας, αγιοι ιεράρχες, αλλά κυρίως με μεγάλο σεβασμό, αγάπη, αφοσίωση και πίστη στην μαρτυρική Ορθόδοξη Εκκλησία της Ελλάδος και στο σεπτό και μαρτυρικό Πατριαρχείο Κωνσταντινουπόλεως, που υπήρξε Μοναδικός και ιστορικός στύλος της Ορθοδοξίας και ανδρείος πολέμιος των αιρέσεων, αλλά και όλα τα Ορθόδοξα Πατριαρχεία, σας απευθύνουμε αυτή την επιστολή.  Διότι θέλουμε, έστω και την ύστατη στιγμή, να σας προφυλάξουμε από το μέγιστο κακό και το μέγιστο ψέμα στο οποίο έχετε παρασυρθεί, επειδή εμπιστευθήκατε μια διεφθαρμένη κυβέρνηση, ένα διεφθαρμένο πολιτικό σύστημα και μια μειοψηφία μετρίων, ασήμαντων και κακών επιστημόνων και συμβούλων σας. Οι οποίοι έχουν πουλήσει τις ψυχές των στις φαρμακοβιομηχανίες και στους ισχυρούς της γης, τους διεφθαρμένους νεοταξικούς πολιτικούς. Το χειρότερο δε όλων, είναι ότι δεν ακούσατε εγκαίρως και δεν λάβατε υπόψιν σας διεθνείς και έντιμες προσωπικότητες της αμερόληπτης και μη διεφθαρμένης επιστήμης και πολιτικής. Και επίσης δεν προσέξατε πως πίσω από τις κυβερνήσεις που ακολούθησαν το παγκόσμιο πείραμα της Κορωνοκρατίας, ότι ευρίσκεται μια παγκόσμια  πολιτική, οικονομική  και αντιχριστιανική ελίτ που ετοιμάζει τα νεα παγκόσμια Άουσβιτς και Γκουλάνκ της νέας παγκόσμιας τάξης και της παγκομιοποίησης του μετανθρωπισμού. Διότι πίσω από το παγκόσμιο πείραμα των γενετικών εμβολίων κρύβεται το σχέδιο πλήρους ελέγχου των ανθρώπων και ο γενετικός επανασχεδιασμός του ανθρώπινου είδους. Δηλαδή του πλήρους κανιβαλισμού με σύγχρονο επιστημονικό τρόπο στο ανθρώπινο γένος. Έστω και σήμερα σας παρακαλούμε να μας ακούσετε.  

Η επιστήμη και η τεχνολογία είναι δώρου του Θεού, δερμάτινους χιτώνας, στον πτωτικό άνθρωπο. Όμως όταν αυτό το δώρο το ελέγχουν δαιμονικά και απανθρωποποιημένα πνεύματα, τραπεζιτών,  επιστημόνων, πολιτικών και όσων άλλων, τότε από θείο δώρο η επιστήμη και η τεχνολογία γίνονται κατάρα και οδηγούν την ανθρωπότητα και όλο τον πλανήτη στην κόλαση.

Θα έπρεπε οι Ιεράρχες της Ορθόδοξης Εκκλησίας στην Ελλάδα και αλλού να έχουν εγκαίρως αντιληφθεί ότι η ιατρική επιστήμη, η μοριακή βιολογία, η νανοτεχνολογία, η τεχνητή νοημοσύνη, η ρομποτική και κάθε άλλη μορφή ανθρώπινης γνώσης, έχει σήμερα περιπέσει στα χέρια μιας παγκόσμιας ελίτ νεοναζιστών, απογόνων του ναζιστικού και χιτλερικού γερμανικού κόσμου, κρυμμένων πίσω από τις φαρμακοβιομηχανίες και τα χρηματοδοτούμενα από αυτές μυστικά ερευνητικά κέντρα και ινστιτούτα, στην Ουκρανία, όπως μάθαμε προσφάτως, αλλά και στην Κίνα και την Αμερική. Δυστυχώς, οι φαρμακοβιομηχανίες, οι διεθνείς τράπεζες και οι μεγάλες ιδιωτικές εταιρείες πληροφορικής και του ελεγχόμενου από αυτές διαδικτύου, έχουν δώσει σάρκα και οστά στο σύγχρονο τέρας της δαιμονισμένης ελίτ του συλλογικού Φρανκεστάιν.

Μέσω των γενετικών εμβολίων αυτοί οι δαίμονες νεοναζιστές επιχειρούν να τροποποιήσουν το ανθρώπινο DNA και να επανασχεδιάσουν το ανθρώπινο είδος. Ως Ορθόδοξοι Ιεράρχες οφείλατε και οφείλετε να γνωρίζετε αυτό το παγκόσμιο πείραμα αντικατάστασης του ανθρώπου πάνω στη γη από τον γενετικά και τεχνικά μεταλλαγμένο μετα-άνθρωπο και άνθρωπο-ρομπότ. Σε αυτό αποσκοπεί όλο το ψεύδος και το έγκλημα της κορωνοκρατίας και των γενετικών εμβολίων.

Άγιοι ιεράρχες,

Εάν δεν έχετε κατανοήσει πού ευρίσκεται και πού βαδίζει σήμερα η ανθρωπότητα μέσα από την επιβαλλόμενη ιατρική δικτατορία, τότε είστε σαφώς κατώτεροι των περιστάσεων και του αξιώματός σας. Διότι αντί να προστατεύσετε την εικόνα του Θεού, ασυνηδείτως αλλά πραγματικά την χαρίζετε στο ανθρωποκτόνο θηρίο της παγκοσμιοποίησης και της νέας τάξης, που σαφώς έχει προφητευθεί και περιγραφεί επαρκώς στην Απικάλυψη του Ιωάννου.

Όμως το μέγιστο κακό στο οποίο έχετε περιπέσει είναι η εν τοις πράγμασι και επί της ουσίας αμφισβήτηση  του ιδίου του ιερού Ευαγγελίου, όπου ομιλεί στους ανθρώπους ο Ίδιος ο Τριαδικός Θεός. Ο υιός της βροντής, Ευαγγελιστής Ιωάννης μάς λέει αυτά που είδε και που άκουσε σκυμμένος στο στήθος του Σαρκωμένου Λόγου Θεού Ιησού Χριστού. Αυτά που ακολουθούν είναι σε πλήρη ασυμφωνία με τις επιλογές σας τα τελευταία τρία χρόνια, όπου στην ουσία ενοχοποιήθηκε ο Χριστός και η Εκκλησία του χάριν μιας δήθεν ιατρικής προστασίας της δημόσιας υγείας. Διότι το μέτρο της αληθούς δημόσιας υγείας είναι το ευαγγέλιο και όχι η υποταγμένη σε άρρωστα μυαλά ιατρική επιστήμη. Διότι η αληθής επιστήμη μίλησε δια ονόματος πολλών επιστημόνων πως δεν είχαμε θανατηφόρο πανδημία με τα επιστημονικά κριτήρια. Ο ΠΟΥ που χρηματοδοτείται από τις αμαρτωλές φαρμακοβιομηχανίες και ακόμη πιο αμαρτωλούς βαθύπλουτους που θέλουν να ελέγξουν ολο τον πλανήτη, πριν την λεγόμενη πανδημία, που προβλέφθηκε  δήθεν  ήδη από το 2014, άλλαξε τον επιστημονικό ορισμό περί πανδημίας. Έτσι αντί να μετράμε θανάτους μετράμε μεταδοτικότητα. Αλλά και τα ιατρικά πρωτόκολλα άλλαξαν από τον ΠΟΥ λίγο πριν την προφητευμένη πανδημία, για να γεμίσουν τα δημόσια νοσοκομεία με δήθεν νεκρούς του «κορωνοϊού», αλλα επι της ουσίας νεκρούς των αντιεπιστημονικών πρωτοκόλλων, κατά το λαϊκό, «Γιάννης κερνά Γιάννης πίνει». Ιδού τι μαρτυρεί ο Ιωάννης. Απόδειξη του ψεύδους και του ιατρικού εγκλήματος; Ότι σε νοσοκομεία όπως αυτό του Αγίου Ανδρέα Πατρών και αλλού, που οι γιατροί ακολούθησαν την ιατρική που διδάχθηκαν, ελάχιστοι νεκροί  απο κορωνοϊό. 0,8 % όπως δείχνουν αδιάψευστα νούμερα και όπως είχαν σαφώς προβλέψει αμερόληπτοι επιστήμονες όπως ο Ιωαννίδης ο Μπαγντί και άλλοι. Όμως εδώ μας ενδιαφέρει η Εκκλησία πρωτίστως και η συνέπεια της, προς την δική της αδιάψευστη εμπειρία και διδασκαλία, επι δυο χιλιάδες χρόνια μετά την Ανάσταση του σταυρωμένου Χριστού και μετά την Αγία Πεντηκοστή, που τους ψαράδες τους ανέδειξε σε γίγαντες της Σοφίας και της Αγιότητας και σε παγκόσμιους, κατά χάριν, ιατρούς σωμάτων και ψυχών και Αποστόλους του Σαρκωμένου Θεού Λόγου.

Εν αρχή ήν ο Λόγος, και ο Λόγος ήν προς τον Θεόν, και Θεός ήν ο Λόγος. Ούτος ήν εν αρχή προς τον Θεόν. Πάντα δι᾽ αυτού εγένετο, και χωρίς αυτού εγένετο ουδέ έν ό γέγονεν. Εν αυτώ ζωή ήν, και η Ζωή ήν το φως των ανθρώπων και το φώς εν τη σκοτία φαίνει και η σκοτία αυτό ου κατέλαβε. … Ήν το φως το αληθινό ο φωτίζει κάθε άνθρωπο ερχόμενον εις τον κόσμο. Εν τω κόσμω ήν, και ο κόσμος δι αυτού εγένετο, και ο κόσμος αυτόν ούκ έγνω. Εις τα ίδια ήλθε και οι ίδιοι αυτόν ού παρέλαβον. Όσοι δε έλαβον αυτόν, έδωκεν αυτοίς εξουσίαν τέκνα Θεού γενέσθαι, τοις πιστεύουσι εις το όνομα αυτού, … και ο Λόγος Σάρξ εγένετο, και εσκήνωσε εν ημίν, και εθεασάμεθα την δόξαν αυτού, δόξαν ως μονογενούς παρά Πατρός, πλήρης Χάριτος και αληθείας. … η Χάρις και η Αλήθεια δια Ιησού Χριστού εγένετο … Θεόν ουδείς εώρακε πώποτε. Ο μονογενής υιός ο ών εις τον κόλπον του πατρός, εκείνος εξηγήσατο … (Ιωάννης, 1-18).

Σήμερα, όμως και επί τρία συνεχή χρόνια κορωνοκρατίας, είμεθα μάρτυρες της περιφρόνησης και του μίσους προς το πρόσωπο του Χριστού. Όσα είδαμε να συμβαίνουν στην ελλαδική Εκκλησία είναι σε πλήρη αντίφαση με όσα μας μαρτυρεί ο Ιωάννης περί Χριστού και Εκκλησίας και όσα ακολουθούσε πιστά μέχρι σήμερα η Ορθόδοξη Εκκλησία. Ότι δηλαδή η Εκκληςία του Χριστού είναι θεραπευτήριο και όχι μολυντήριο. Όταν οι υγιείς άνθρωποι τρομοκρατούνται και ξεχνούν πως ο κύριος της ζωής και του θανάτου είναι ο Θεός και όχι η ανθρώπινη επιστήμη, θανάτω θάνατον πατήσας, τότε είναι σαν να μην έχει έρθει ο Θεός στη γη. Είναι σαν να μην έχει αναστηθεί ο Χριστός. Είναι ως δυο χιλιάδες χρόνια Ορθόδοξης Εκκλησίας και Πίστης, να σβήστηκαν αυτόματα από την μνήμη και την ζωή των ανθρώπων. Πέρα από το ιατρικό έγκλημα κατά της ανθρωπότητας, αυτό το πνευματικό έγκλημα κατά του Ζώντος, Σαρκωμένου και Αναστάντος Χριστού είναι πολύ μεγαλύτερο και τραγικότερο.

Με δική σας ευθύνη, άγιοι ιεράρχες, συντελέστηκε εδώ στην Ελλάδα αυτό το τεράστιο πνευματικό έγκλημα. Οι ορθόδοξοι χριστιανοί με δική σας ευθύνη εγκλωβίστηκαν στην κρυμμένη απιστία στον Χριστό ως Ζώντα Θεό. Με δική σας ευθύνη σμικρύνθηκε το μυστήριο της Εκκλησίας και της Θείας Λειτουργίας και υποβιβάστηκαν από το Θείο και θεϊκό επίπεδο των. Σχετικοποιήθηκαν και υποτάχθηκαν στην ανθρώπινη επιστήμη και ψυχολογία. Το μυστήριο της Ορθόδοξης Θεολογίας και το Μυστήριο του Θεανθρώπου αμαυρώθηκε με δική σας ευθύνη, και μουντζουρώθηκε στις ανθρώπινες ψυχές, όπως άλλοτε καταστρέφοντο οι ορθόδοξοι ναοί και οι ιερές εικόνες από εικονομάχους και από βαρβάρους ειδωλολάτρες. Το έγκλημα είναι τεράστιο και έχει ήδη καταγραφεί στην ιστορία. Είναι καιρός οι ορθόδοξοι ιεράρχες να επαναστατήσουν και να σταθούν όρθιοι, αμυνόμενοι υπέρ της αλήθειας και διασώζοντας την πίστη και το ευαγγέλιο. Τώρα επείγει η Εκκλησία να συγκαλέσει σε όλες τις επισκοπές δικά της συνέδρια ανίχνευσης της Αλήθειας αξιοποιώντας την αμερόληπτη επιστήμη. Τουλάχιστον έστω και καθυστερημένα να καταγγελθεί από όλους τους ιεράρχες  η υποχρεωτηκότητα και ο διωγμός των αρνουμένων να εμβολιαστούν αυτοί και τα παιδιά των. Η Εκκλησία οφείλει άμεσα καιμόχι είναι καιρός να ζητήσει να μελετηθούν από αμερόληπτους επιστήμονες όλα τα επιστημονικά δεδομένα και επιστημονικά ευρήματα σε σχέση με τους εμβολιασμένους συνανθρώπους μας.  Διότι η ιστορία έχει ήδη καταγράψει το ιατρικο έγκλημα παγκοσμίως. Ας μην χρεωθεί η σημερινή Ιεραρχία τη Εκκλησίας της Ελλάδος την δική της συμμετοχή στο έγκλημα αυτό κατά του ελληνικού λαού και κατά της ανθρωπότητας έστω μετά από παραπλάνηση της από τούς  διαπλεκόμενους πολιτικούς, δικαστικούς, δημοσιογράφους, ιατρούς και όσους άλλους   και τους με τους σχεδιαστές αυτού του παγκόσμιου πλέον εγκλήματος κατά της ανθρωπότητας.   

Εσείς, άγιοι ιεράρχες, είστε οι διάδοχοι του Ιωάννου και όλων των λοιπών Αγίων Αποστόλων. Όμως αθετήσατε τον Ευαγγελικό Λόγο υποτασσόμενοι σε δαιμονιώδεις επιστήμονες και πολιτικούς. Τρομοκρατημένοι οι ίδιοι από το μέγιστο ψεύδος και έγκλημα της κορωνοκρατίας και μασκοφοφορούντες αθετήσατε τους λόγους του Χριστού, όποιος πιστεύει σε εμένα δεν θα πεθάνει ποτέ και αν πεθάνει θα ζει, θα πατάτε πάνω σε όφεις και σκορπιούς και όλη την δύναμη του εχθρού  και δεν θα σας βλάπτει τίποτε. Έτσι, κλείσατε τις εκκλησίες, σταματήσατε επί της ουσίας την Θεία Λειτουργία, μεταφέρατε την Μέγιστη εορτή της Αναστάσεως στο Μεγάλο Σάββατο, αθετώντας και προσβάλλοντας και περιφρονώντας την Μια των Σαββάτων, ως την όγδοη ημέρα της Βασιλείας του Βασιλέως Χριστού.

Και το χειρότερο όλων; Στείλατε με το κύρος σας όλο τον ελληνικό λαό στον λάκκο του θανάτου, βεβαιώνοντας ότι τα νέα αυτά γενετικά εμβόλια είναι δώρο θεού και δίδουν ζωή! Σήμερα όμως, όπως το προγνωρίζαμε αλλά δεν μας ακούσατε, όσο και αν προσπαθήσαμε να σας ενημερώσουμε για την αλήθεια, δεν προλαβαίνουμε να μετράμε ξαφνικούς θανάτους υγιών και νέων ανθρώπων εμβολιασμένων με διπλά, τριπλά και πολλαπλά σατανικά εμβόλια του θανάτου. Εγκαίρως σας ενημερώσαμε ως επιστήμονες ότι ο κατασκευασμένος ως βιολογικό όπλο κορωνοϊός ήταν απλώς μέσο εκφοβισμού και δεν σκότωνε περισσότερο από μια ακραία μορφή γρίπης και μόνο πολύ επιβαρυμένους από ασθένειες και γηρατειά ανθρώπους.

Αντίθετα, τα πειραματικά γενετικά εμβόλια απεδείχθησαν θανατηφόρα, και ακόμη δεν έχουμε δει  το τελικό μέγεθος των θανάτων και της καταστροφής της δημόσιας υγείας που θα επιφέρουν στα επόμενα χρόνια, αφού επιστημονικές μελέτες εξ αρχής μας προειδοποίησαν ότι θα λειτουργήσουν ως βραδυφλεγείς βόμβες στα σώματα των ανθρώπων, καταστρέφοντας εντελώς το ανοσοποιητικό μας σύστημα. Στόχος του πειράματος αυτού, που είχε αποτύχει το 2009 με τα εμβόλια της γρίπης, είναι ο πλήρης έλεγχος του σώματος και του πνεύματος των ανθρώπων, όπως με δαιμονική αναίδεια το περιγράφουν οι σχεδιαστές και σύμβουλοι της παγκόσμιας κορωναϊκής επανεκκίνησης, Κλάους Σβάαμπ και Γιουβάλ Νώε Χαράρι.

Αυτοί οι δαιμονιώδεις κύριοι που ελέγχουν πλήρως τον Έλληνα Πρωθυπουργό και όλη την ελληνική κυβέρνηση, και, δυστυχώς και εσείς τους δεχθήκατε ως αφέντες σας, πολύ ξεδιάντροπα μας λένε πως θα χακάρουν το ανθρώπινο DNA και θα μας επιβάλουν απόλυτο έλεγχο σωμάτων, πνευμάτων, σκέψεων και ψυχών. Δεν θα έχουμε τίποτε δικό μας, σώμα, ψυχή, σκέψη, πνεύμα, αλλά θα είμαστε χαρούμενοι. Αλήθεια, τί πιο σατανικό έχει ακουστεί ποτέ στην ανθρώπινη ιστορία; Και ενώ φωτισμένα πνεύματα πολιτικών και επιστημόνων στη Δύση ζητούν σήμερα συγνώμη για το ότι συνέβαλαν στο παγκόσμιο αυτό έγκλημα της εμβολιαστικής κορωνοκρατίας και γενοκτονίας, στην Ελλάδα συνεχίζουμε τον θανατηφόρο εμβολιασμό όχι μόνο νέων και γέρων αλλά και νηπίων.

Ήδη στα σχολεία έχουν αρχίσει να τα εφοδιάζουν με ιατρικά όργανα, απινιδωτές κλπ, για να προλαβαίνουν τα καρδιακά επεισόδια των παιδιών. Τι άλλο περιμένετε να δείτε, άγιοι ιεράρχες, για να μετανοήσετε και να ζητήσετε συγνώμη από τον ελληνικό λαό για την συμμετοχή σας, έστω κι εν αγνοία σας, στο μέγιστο έγκλημα εναντίον του ελληνικού λαού και της ανθρωπότητας όλης;

Και εσείς, άγιοι ιεράρχες, αντί αμέσως να αντιληφθείτε πως έχουμε πλέον δαίμονες και τον ίδιο τον Σατανά να κυβερνούν τον κόσμο μέσω ανθρώπων που τους έχουν πλήρως υποταχθεί, υποταχθήκατε έτσι απλά, και ίσως διότι πήρατε κάποια εκατομμύρια ευρώ, προδίδοντας, τον λαό σας που σας εμπιστεύθηκε, τους εαυτούς σας ως διαδόχους των Αγίων Αποστόλων, την Ορθοδοξία αλλά και τον Χριστό τον Ίδιο, για τον οποίο πρέπει εσείς πρώτοι και εμείς ακολούθως να είμαστε έτοιμοι να δώσουμε ακόμη και την ζωή μας.

Σήμερα έχουμε πλήρη επιστημονική τεκμηρίωση εάν δούμε αμερόληπτα τις επίσημες στατιστικές των θανάτων και δεν τις αποκρύψουμε.  Το έγκλημα μεγάλο τόσο που δεν το χωρά ο νούς του απλού ανθρώπου. Κατακόρυφη εκτόξευση θανάτων των εμβολιασμένων ανθρώπων σε κάθε ηλικία. Η μόνη εξήγηση; Τα γενετικά εμβόλια. Και ακόμη είμαστε στην αρχή των οδυνών. Και ενώ στην Αμερική και στην Ευρώπη αρχίζουν κάποιοι  πολιτικοί να ζητούν συγνώμη από τον κόσμο, στην Ελλάδα τρέχουν αυτό τον χειμώνα να εμβολιάσουν ακόμη και τα νεογέννητα. Την στιγμή που παιδοχειρούργοι μιλούν για πρόωρη γήρανση στους ιστούς των  εμβολιασμένων παιδιών. Ποιός όμως ακούει; Η Δικαιοσύνη; Οι δικηγόροι; Οι δημοσιογράφοι; Οι διαπλεκόμενοι γιατροί και τα συνδικάτα τους; Ή οι διεφθαρμένοι πολιτικοί; Τουλάχιστον ακούστε εσείς άγιοι πατέρες πριν να είναι πολύ αργά. Και πριν το έγκλημα δεν θα μπορεί να κρυφτεί άλλο.  

Γι᾽ αυτό σας συμβουλεύουμε, όσο ακόμη είναι καιρός, εμπιστευθείτε μας ως επιστήμονες και πανεπιστημιακούς δασκάλους, και ακούστε, κατανοείστε τις συμβουλές μας, τις οποίες μόνο από αγάπη και σεβασμό στο πρόσωπό σας τις απευθύνουμε. Προστατεύστε τον ελληνικό λαό και σταθείτε γενναία απέναντι σε αυτό το εθνικό και παγκόσμιο κακό και έγκλημα των πολιτικών, που σύντομα θα ολοκληρώσει την κατάρρευση της εθνικής μας ύπαρξης και υπόστασης. Σύντομα στην Ελλάδα οι Έλληνες θα αποτελούν μια γηρασμένη, καχεκτική και άρρωστη μειοψηφία με κατεστραμμένο το ανοσοποιητικό της σύστημα και διαλυμένη δημόσια υγεία, οικονομία και παιδεία.

Μην επιτρέπετε η ιστορία να φορτώσει στην Εκκλησία της Ελλάδος την ιστορική ευθύνη εξαφανισμού του γένους των Ελλήνων, ενώ ιστορικά το ελληνικό γένος διεσώθη ανά τους αιώνες μεγάλων διωγμών μόνο μέσα στην Ορθόδοξη πίστη και Εκκλησία. Εάν η ιεραρχία της Εκκλησίας  της Ελλάδος δείξει ανδρεία και ζητήσει συγνώμη απο τον Ελληνικό λαό για τα σφάλματα της να ταυτιστεί με μια μεροληπτική και διαπλεκόμενη επιστημονική ομάδα και να ωθήσει τον ελληνικο λαό στον μαζικό εμβολιασμό αυτό θα σώσει το κύρος της Εκκλησίας. Συγχρόνως  θα σώσει τον ελληνικο λαό απο μια βέβαιη Γενοκτονία η οποία συνεχίζεται και  με τίποτε δεν προσάδει στην ορθόδοξη εκκλησία και στην ιεραρχία της.

Βεβαίως, ενός κακού μύρια έπονται. Αφού δεχθήκατε να απωλέσετε το μέγιστο, συνοδικό και αποστολικό αξίωμα σας, υποταχθήκατε με την Σύνοδο της Κρήτης στο παπικό πνεύμα της κυριαρχίας του ενός, που δεν είναι άλλο από πρώτος μεταξύ ίσων, ήταν επόμενο να έρθουν όλοι αυτοί οι πειρασμοί στην Ελλάδα και στον ελληνικό λαό που σας εμπιστεύθηκε.

Δεχθήκατε ότι τα συντρίμμια και τα ερείπια του δυτικού χριστιανισμού, για τα οποία βεβαίως όλοι μας πονάμε, ότι είναι ισότιμες εκκλησίες με την Ορθόδοξη Εκκλησία του Χριστού, την μόνη αληθή, καθολική αποστολική και οικουμενική χριστιανική Εκκλησία, που φέρει επί του σώματός της τα στίγματα του Χριστού.

Ξεχάσατε ότι μετά τις ψευδοσυνόδους της Φερράρα - Φλωρεντίας, ακολούθησε η Άλωση της Πόλης και ο σφαγιασμός των Ορθοδόξων Ελλήνων και χριστιανών στην Ανατολή;

Ξεχάσατε ότι οι Ορθόδοξοι ιεράρχες προτίμησαν τον θάνατο και το μαρτύριο παρά την υποταγή των στον αιρετικό Πάπα;

Και τι άλλαξε μέχρι σήμερα; Μετανόησε ο Πάπας; Είθε να συνέβαινε κάτι τέτοιο. Ή μήπως άλλαξε η θεόσδοτη Ορθόδοξη θεολογία των διακρίσεων, Ουσίας, Υπόστασης και Ενέργειας, για την οποία αγωνίστηκαν οι ορθόδοξοι ιεράρχες, ο κλήρος και ο λαός ανά τους αιώνες, απέναντι σε όλες τις ανατολικές και δυτικές αιρετικές και μονοφυσιτικές διδασκαλίες;

Και πώς είναι δυνατόν σήμερα η Ορθόδοξη Εκκλησία της Ελλάδος, ως διοίκηση και ιεραρχία, να ταυτίζεται με την ουνιτική Ουκρανία, η οποία έγινε όργανο της αιρετικής Δύσης στον καθολικό πόλεμο εναντίον της Ορθόδοξης Ανατολής;

Πώς είναι δυνατόν η Εκκλησία της Ελλάδος να ξεχνά τις ανά τους αιώνες της οθωμανικής δουλείας ευεργεσίες της Ορθόδοξης Ρωσίας και του Ορθόδοξου ρωσικού λαού και των αυτοκρατόρων του, προς τον διωκόμενο ελληνικό λαό;

Πώς είναι δυνατόν η ορθόδοξη Εκκλησία της Ελλάδος να στρέφεται σήμερα εναντίον της Ορθόδοξης Ρωσίας, η οποία σαφώς αγωνίζεται και πολεμά εναντίον της δαιμονιώδους δυτικής νέας Τάξης και Παγκοσμιοποίησης; Διότι εάν ηττηθεί σήμερα η Ρωσία στον πόλεμο με την Ουκρανία, σαφώς θα ηττηθεί η παγκόσμια δημοκρατία απέναντι στην δυτική ολοκληρωτική παγκοσμιοποίηση που σχεδιάζει την πλήρη κατάργηση του ανθρώπου και της ανθρώπινης ελευθερίας σε όλη την γη.

Οποίος σήμερα γνωρίζει ιστορία, κατανοεί πολύ καλά πως ο φεουδαρχικός και αιρετικός Παπισμός αποτέλεσε το πνευματικό όχημα και οδηγό της πολιτιστικής καταστροφής της Δύσης και της διάλυσης όλων των μεγάλων και ιστορικών πολιτισμών σε όλο τον πλανήτη, από την Ασία μέχρι την Αφρική και την Αμερική. Και σήμερα ο εμμένων αυτός αιρετικός, αντίθεος και αλάθητος Παπισμός έχει συμμαχήσει με μια παγκόσμια και σατανική ελίτ που εργάζεται για να αφανιστούν τα έθνη, οι πολιτισμοί και η παγκόσμια δημοκρατία και να ελεγχθεί απόλυτα ο άνθρωπος επί της γης, χάριν ενός σατανικού σχεδίου μετανθρωπισμού και παγκόσμιας δικτατορίας.

Γι᾽ αυτό, άγιοι πατέρες, όσο ακόμη είναι καιρός, σταματείστε να είστε υποταγμένοι στη Νέα Τάξη, στην απάνθρωπη επανεκκίνηση και στον διωγμό του Χριστού και του ανθρώπου από την γη.

Κατανοείστε ότι ετοιμάζεται μια παγκόσμια φυλακή των ανθρώπων που τα γερμανικά και χιτλερικά  Άουσβιτς και τα σοβιετικά Γκουλάνκ θα ωχριούν εμπρός στα νέα στρατόπεδα συγκέντρωσης όλων των αντιφρονούντων σε όλη την γη. Η Αποκάλυψη είναι εδώ. Χωρίς τα εμβόλια και τα τσιπάκια και την σατανική νανοτεχνολογία μέσα στα σώματά τους οι άνθρωποι δεν θα μπορούν να κινηθούν και να ζήσουν έξω από μια ιστορική παγκόσμια φυλακή που τους ετοιμάζουν αυτοί που σήμερα σχεδιάζουν το φρικιαστικό και οργουελικό μέλλον της ανθρωπότητας. Αγωνιστείτε και τώρα Άγιοι Ιεράρχες όπως στο παρελθόν αγωνιστήκατε εναντίον κάθε βαρβαρότητας και αχρήστευσης του μυστηρίου της Εκκλησίας.

Επιλέξτε με ποιούς θέλετε να είστε. Με το σατανικό παγκόσμιο κράτος του Κλάους Σβάαμπ και των δικών του δαιμονικών αφεντικών ή με τον διωκόμενο και θανατούμενο άνθρωπο, πλάσμα  του Θεού και  εικόνα του Χριστού;

Επιλέξτε με ποιό στρατόπεδο θα συμμαχήσετε. Με το στρατόπεδο του Αντίχριστου πνεύματος που θανατώνει κάθε ελεύθερο σώμα, σκέψη και πνεύμα, ή με τον Εσταυρωμένο Ιησού και τον άνθρωπο;

Τα θυμάσαι τα αδέρφια σου;

Έχουμε να γράψουμε ιστορία ακόμη...