Σάββατο 16 Ιουλίου 2022

Πρώην γιατρός του Λευκού Οίκου λέει ότι "ο Μπάιντεν δεν θα τελειώσει τη θητεία του"

Επισήμανε την απόλυτη υποκρισία της αριστεράς που αμφισβητεί συνεχώς τις γνωστικές ικανότητες του Ντόναλντ Τραμπ, παρά το γεγονός ότι πέρασε εύκολα ένα τεστ, ενώ επιτέθηκε σε όποιον τολμούσε να εκφράσει αμφιβολίες για την προφανή γνωστική παρακμή του Μπάιντεν
Ο πρώην γιατρός του Λευκού Οίκου Ρόνι Τζάκσον λέει ότι ο Τζο Μπάιντεν «δεν θα ολοκληρώσει τη θητεία του» επειδή «το μυαλό του έχει φύγει πολύ μακριά».

Ο Τζάκσον, ο οποίος υπηρετούσε στην ιατρική ομάδα του Λευκού Οίκου στα μέσα της δεκαετίας του 2000 και υπηρέτησε ως προσωπικός γιατρός τόσο του Μπαράκ Ομπάμα όσο και του Ντόναλντ Τραμπ, έκανε τις παρατηρήσεις στο Twitter.

«Ο Μπάιντεν δεν θα ολοκληρώσει τη θητεία του. ΟΛΟΙ γνωρίζουν ότι είναι ακατάλληλος για τη δουλειά. Το μυαλό του έχει πάει πολύ μακριά. Αυτό δεν μπορεί να συνεχιστεί άλλο. Πρέπει να παραιτηθεί!», έγραψε στο Twitter ο Τζάκσον.

Ο πρώην γιατρός, ο οποίος είναι τώρα μέλος του Κογκρέσου του Τέξας, έκανε τα σχόλια αφού αποκαλύφθηκε ότι ο Μπαράκ Ομπάμα είχε στείλει στον Τζάκσον ένα email που τον τιμωρούσε επειδή αμφισβήτησε τη γνωστική ικανότητα του Μπάιντεν.

«Πρέπει να εκφράσω την απογοήτευσή μου για τη φτηνή βολή που κάνατε στον Τζο Μπάιντεν μέσω του Twitter», έγραψε ο Ομπάμα, προσθέτοντας, «Ήταν αντιεπαγγελματικό και κάτω από το γραφείο που είχατε κάποτε. Ήταν επίσης ασέβεια προς εμένα και τους πολλούς φίλους που είχατε στη διοίκησή μας».

«Ήσουν ο προσωπικός γιατρός του Προέδρου των Ηνωμένων Πολιτειών καθώς και ναύαρχος στο Πολεμικό Ναυτικό των ΗΠΑ», σημείωσε ο Ομπάμα, υποστηρίζοντας «Περιμένω καλύτερα και ελπίζω μετά από σκέψη ότι θα περιμένεις περισσότερα από τον εαυτό σου στο μέλλον».

Ο Τζάκσον απάντησε περαιτέρω στο email κατά τη διάρκεια μιας εμφάνισης στην εκπομπή του Σον Χάνιτι στο Fox News.

Επισήμανε την απόλυτη υποκρισία της αριστεράς που αμφισβητεί συνεχώς τις γνωστικές ικανότητες του Ντόναλντ Τραμπ, παρά το γεγονός ότι πέρασε εύκολα ένα τεστ, ενώ επιτέθηκε σε όποιον τολμούσε να εκφράσει αμφιβολίες για την προφανή γνωστική παρακμή του Μπάιντεν.

Ο Τζάκσον αποκάλυψε επίσης ότι ήταν αναστατωμένος από το email του Ομπάμα, αλλά στη συνέχεια του είπε ο Νταν Μπονγκίνο: «Ρόνι, δεν χρωστάς τίποτα σε αυτόν τον τύπο», επισημαίνοντας ότι ο Ομπάμα δεν έκανε τίποτα για να υπερασπιστεί τον Τζάκσον όταν του επιτέθηκαν πολιτικά.

Ο Χάνιτι πρότεινε στον Τζάκσον να ζητήσει συγγνώμη από τον Ομπάμα, λαμβάνοντας υπόψη τις συντριπτικές αποδείξεις ότι έχει τεράστια γνωστικά προβλήματα και ακόμη και πρώιμη έναρξη άνοιας.

Ο Τζάκσον είπε ότι σημειώνει πώς «κάθε μέρα» ο Μπάιντεν δείχνει περαιτέρω σημάδια γνωστικής έκπτωσης, υποστηρίζοντας, «Χρειάζεται μια σοβαρή γνωστική αξιολόγηση και αν δεν είναι διατεθειμένος να το κάνει, θα του κάνω το τεστ, θα το κάνω… αυτός ο άνθρωπος χειροτερεύει και είναι ντροπή».

Ο πρώην γιατρός επέστησε την προσοχή σε ένα ακόμη άβολο περιστατικό κατά την επίσκεψη του Μπάιντεν στο Ισραήλ, όταν φάνηκε να είναι μπερδεμένος σχετικά με το τι να κάνει και αργότερα έκανε μια παράλογη λεκτική γκάφα για το Ολοκαύτωμα.

«Δεν εμπνέει εμπιστοσύνη σε κανέναν και είναι μια επικίνδυνη στιγμή να έχεις έναν αρχηγό και έναν αρχηγό κράτους σαν αυτόν τον άνθρωπο αυτή τη στιγμή», κατέληξε ο Τζάκσον.


πηγή

Τα θυμάσαι τα αδέρφια σου;

Έχουμε να γράψουμε ιστορία ακόμη...