Σάββατο 16 Οκτωβρίου 2021

Τζίτζι Μπεκάλι πρόεδρος Στεάουα: «Καλύτερα μια σφαίρα στο κεφάλι παρά το εμβόλιο»

Για τον υποχρεωτικό εμβολιασμό μίλησε ο Τζίτζι Μπεκάλι, ο Ρουμάνος ιδιοκτήτης της ιστορικής Στεάουα Βουκουρεστίου λέγοντας «καλύτερα μια σφαίρα στο κεφάλι παρά το εμβόλιο».

Όπως δήλωσε ο Ρουμάνος ιδιοκτήτης της ομάδας: «Δεν υπάρχει εμβολιασμός στη Στεάουα. Δεν είμαι αφεντικό σκλάβων, ο καθένας κάνει ό,τι θέλει, δεν μπορώ να επιβάλλω κάτι. Οι παίκτες ρώτησαν τη γνώμη μου. Είπα στην τηλεόραση ότι καλύτερα να δεχθώ μια σφαίρα στο κεφάλι, παρά το εμβόλιο. Δεν θέλω να κάνω αντιεμβολιαστική προπαγάνδα.

Ο κόσμος κάνει ό,τι θέλει, αλλά κατανοούν ότι δεν εμβολιάζομαι. Δεν υπάρχει κάποιος, κάπου που να σε αναγκάσει να βάλεις αυτήν την ουσία στο σώμα σου. Ο Αντρέι Κορντέα (σ.σ. διεθνής παίκτης της Στεάουα) γύρισε θετικός από την εθνική ομάδα. Έκανε PCR τεστ και βγήκε θετικό. Αν όλοι αυτοί που εμβολιάστηκαν δεν κάνουν τεστ, αγωνιστούν και κάποιος αρρωστήσει και πεθάνει, ποιος είναι υπεύθυνος; Οι ανεμβολίαστοι κάνουν τεστ».

Τέλος, υπογράμμισε: «Όπως ο Ίλιε Ντουμιτρέσκου ευχήθηκε στους ανεμβολίαστους να είναι καλά, εύχομαι κι εγώ στους εμβολιασμένους. Σε δύο χρόνια θα δούμε ποιος θα εύχεται σε ποιον. Αποφεύγω τους εμβολιασμένους και κρατάω απόσταση τρία μέτρα από αυτούς. Θα δούμε σε δύο χρόνια».

Αξίζει να σημειωθεί πως η Ρουμανική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία επιχειρεί να επιβάλλει τον εμβολιασμό όλων των ποδοσφαιριστών πριν αρχίσει το πρωτάθλημα.

πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα θυμάσαι τα αδέρφια σου;

Έχουμε να γράψουμε ιστορία ακόμη...