Παρασκευή 15 Οκτωβρίου 2021

Θυμηθείτε το, θα λένε: «Έλα μωρέ, τι σε πειράζει το τσιπάκι, αφού έχεις ήδη το κινητό και σε παρακολουθούν μέσω αυτού» είπε περίπου πριν λίγο καιρό ο Μεσογαίας Μετά το μπόλι και το συνοδευτικό barcode pass, θα διαφημίσουν και το τσιπάρισμα οι μητροφόροι ψευδοδιδάσκαλοι


Η είδηση :Θα βάζουν εμφύτευμα με NFC τσιπάκι στο χέρι και θα κάνουν ανέπαφες πληρωμές...

Την δυνατότητα ανέπαφων πληρωμών μέσω εμφυτευμάτων NFC θα έχουν πλέον οι καταναλωτές σε Ευρωπαϊκή Ένωση και Ηνωμένο Βασίλειο. Το τσιπάκι εμφύτευμα θα βρίσκεται κάτω από το δέρμα του χρήστη και θα του δίνει τη δυνατότητα να πραγματοποιεί ανέπαφες πληρωμές. Από αλλού το περίμεναν οι λάτρεις των «Black Mirror» καταστάσεων και από αλλού τους ήρθε. Τα «πρώτα» επίσημα τσιπάκια λοιπόν έρχονται με την μορφή «καρτών πληρωμής».

Το εμφύτευμα Walletmor θεωρείται πλήρως ασφαλές για την υγεία των χρηστών καθώς πληροί όλα τα πρότυπα «βιοσυμβατότητας» ISO 10993. Το τσιπάκι δεν θα περιέχει μπαταρία και θα είναι συνδεδεμένο με prepaid λογαριασμό.

Τι ακριβώς είναι το εμφύτευμα και πώς θα λειτουργεί

Το μικρό τσιπάκι έχει το μέγεθος μιας πινέζας με πάχος μόλις μισό χιλιοστό. Διαθέτει ένα ολοκληρωμένο κύκλωμα και ένα μεταλλικό περίβλημα που λειτουργεί ως κεραία. Όλα αυτά θα βρίσκονται μέσα σε ένα βιοπολυμερές βιοσυμβατό περίβλημα. Το βιοπολυμερές παράγεται από ζωντανούς οργανισμούς και χρησιμοποιείται ευρέως στη ιατρική.

Η εταιρία που ανέπτυξε την τεχνολογία ισχυρίζεται ότι το τσιπάκι είναι μία παθητική συσκευή και δεν δημιουργεί κανενός τύπου ραδιοκύματα. Ενεργοποιείται μόνο όταν χρησιμοποιείται για κάποια πληρωμή. Οι διευκρινήσεις της εταιρίας αναφέρουν προς κάθε καχύποπτο ότι είναι αδύνατο τα εμφυτεύματα Walletmor να χρησιμοποιηθούν ως μέσω παρακολούθησης ή ως κάτι παραπάνω από πληρωμές.

Η εισαγωγή του εμφυτεύματος κάτω από το δέρμα πραγματοποιείται από γιατρούς.  Η διαδικασία χαρακτηρίζεται ανώδυνη και έχει διάρκεια μόλις 15 λεπτά.

Δείτε το παρακάτω βίντεο με τις οδηγίες για την χρήση του εμφυτεύματος:


πηγή
https://www.sportime.gr

4 σχόλια:

 1. Ο ΜΕΣΟΓΑΙΑΣ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΤΥΠΟΥ ΜΕΣΟΓΙΑΙΑΣ ΑΓΙΟΣ ΔΕΣΠΟΤΑΣ ΚΑΙΡΟΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΑΦΗΣΟΥΝ ΤΙΣ ΕΞΥΠΝΑΔΕΣ ΤΟΥΣ ΑΥΤΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΣΑΚΙΣΤΟΥΝ ΝΑ ΦΥΓΟΥΝ ΑΠΟ ΠΡΟΣΩΠΟΥ ΓΗΣ ΤΟ ΕΧΟΥΝ ΧΟΝΤΡΕΝΕΙ ΠΟΛΥ ΕΧΟΥΝ ΓΙΝΕΙ ΕΝΟΧΛΗΤΙΚΟΙ ΚΑΙ ΕΚΝΕΥΡΙΣΤΙΚΟΙ ΜΕ ΤΟ ΝΑ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΙΖΟΥΝ ΤΑ ΘΕΛΩ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ΣΑΝ ΤΣΙΡΑΚΙΑ ΤΗΣ ΥΠΟΔΟΥΛΑ ΠΟΥΛΗΜΕΝΑ.ΑΣΧΟΛΗΘΕΙΤΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΘΕΟΛΟΓΙΑ ΜΟΝΟ ,ΕΧΕΤΑΙ ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΜΑΓΑΖΑΚΙ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ .

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. ΑΓΙΟΙ ΔΕΣΠΟΤΑΔΕΣ ΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΣΠΟΥΔΑΣΑΤΕ ΘΕΟΛΟΓΙΑ ΚΑΙ ΕΧΕΤΑΙ ΓΝΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΙΑΤΡΙΚΗΣ ΚΑΙ ΕΜΒΟΛΙΩΝ ΤΑ ΚΑΤΑΚΛΙΣΜΙΑΙΑ ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ ΝΕΡΟΠΟΝΤΗΣ ΗΤΑΝ ΑΚΡΑΙΑ ΚΑΙΡΙΚΑ ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ....ΚΛΙΜΑΤΙΚΗ ΑΛΛΑΓΗ Η ΜΗΝΥΜΑΤΑ ΕΠΟΥΡΑΝΙΑ ΓΙΑΤΙ ΦΥΓΑΜΕ ΜΑΚΡΥΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟ .ΔΕΝ ΑΚΟΥΣΑ ΚΑΜΙΑ ΕΚΔΟΧΗ ΑΠΟ ΚΑΝΕΝΑΝ ΔΕΣΠΟΤΑ ΜΑΛΛΟΝ Η ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΣΗ ΣΑΣ Η ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΘΕΜΑΤΑ ΕΜΒΟΛΙΑΣΤΙΚΗΣ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΚΑΙ ΕΚΦΟΒΙΣΜΟΥ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Αγαπητέ 1:07, όσο θα πλησιάζουμε στην έλευση του αντίθεου, τόσο η Φύση θα επαναστατεί, όλα αυτά βέβαια οι νεοταξήτες τα ονόμασαν κλιματική αλλαγή γιατί γνωρίζουν την Αποκάλυψη του Ιωάννου αλλά και διάφορους Αγίους Γέροντες που μίλησαν κατά καιρούς για αυτά τα θέματα καλύτερα από εμάς.

   Διαγραφή
 3. ΞΟΥΡΑΦΙΚΑΙ ΚΡΕΜΑΛΕΣ ΣΤΟΥΣ ΜΑΥΡΟΥΣ ΣΑΤΑΝΑΔΕΣ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΤΑΞΕΩΣ
  ΚΟΠΡΙΤΕΣ ΚΑΙ ΚΙΝΑΔΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ
  ΕΛΑΧΙΣΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΞΙΟΙ

  ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα θυμάσαι τα αδέρφια σου;

Έχουμε να γράψουμε ιστορία ακόμη...