Σάββατο 9 Σεπτεμβρίου 2023

Σοβαρή αποκάλυψη του Έλον Μασκ, κάποιοι επιθυμούν πυρηνικό ολοκαύτωμα!

Ο Έλον Μασκ επιβεβαίωσε με αναρτήσεις του ότι η κυβέρνηση των ΗΠΑ ή της Ουκρανίας του ζήτησε να συμβάλλει σε μια ενέργεια στον πόλεμο της Ουκρανίας, η οποία θα οδηγούσε πιθανότατα σε πυρηνική κλιμάκωση. 

Το CNN είχε μεταδώσει ότι ο Έλον απενεργοποίησε τους δορυφόρους του Starlink ως απάντηση σε μια μυστική επίθεση που σχεδίαζαν οι Ουκρανοί στον ρωσικό ναυτικό στόλο στην Σεβαστούπολη. Είναι αυτονόητο πως σε μία τέτοια περίπτωση, η απάντηση της Ρωσίας θα ηταν ασύμμετρη.

Ο Έλον Μασκ διευκρίνισε ότι οι δορυφόροι του εσκεμμένα δεν ήταν ενεργοί και ότι «πιέστηκε από την κυβέρνηση» να τους ενεργοποιήσει ώστε η Ουκρανία να μπορέσει να επιτεθεί σε ρωσικά πλοία σε μια περιοχή που για τη Μόσχα θεωρείται «κόκκινη γραμμή».

Η αποκάλυψη του Έλον Μασκ

«Υπήρξε ένα έκτακτο αίτημα από τις κυβερνητικές αρχές για την ενεργοποίηση του Starlink μέχρι τη Σεβαστούπολη. Η προφανής πρόθεση ήταν να βυθιστεί το μεγαλύτερο μέρος του ρωσικού στόλου ενώ ήταν αγκυροβολημένο».

Ο Έλον Μασκ ξεκαθάρισε ότι αρνήθηκε να ενεργοποιήσει το Starlink, αποτρέποντας έτσι «μια σημαντική πράξη πολέμου και κλιμάκωσης της σύγκρουσης».

Είναι προφανές πως εάν ο Μπάιντεν και ο Ζελένσκι δεν διαψεύσουν άμεσα τους ισχυρισμούς του δισεκατομμυριούχου, τότε κάποιοι θέλουν να βυθίσουν τον πλανήτη σε παγκόσμιο πυρηνικό πόλεμο.

www.triklopodia.gr

Τα θυμάσαι τα αδέρφια σου;

Έχουμε να γράψουμε ιστορία ακόμη...