Παρασκευή 24 Μαρτίου 2023

«Θα έχω όσες κότες θέλω»! Χαμός με την απαγόρευση οικόσιτων ζώων – ΒΙΝΤΕΟ

Προσπαθούν να τα μαζέψουν τα ζώα της περιφέρειας Κρήτης! Τι είπαν για τα χωριά...

Σάλος έχε ξεσπάσει σε όλη την χώρα, καθώς ξεκινάει σταδιακά η εφαρμογή περιορισμών αναφορικά με τον αριθμό που θα μπορεί κάποιος να έχει οικόσιτα ζώα και πτηνά σε πόλεις και χωριά της Ελλάδας!

Μετά τον χαμό που δημιουργήθηκε, η Αντιπεριφερειάρχης Κρήτης στον Πρωτογενή τομέα, Χουδετσανάκη – Γιακουμάκη Ειρήνη, προσπάθησε να τα μαζέψει και είπε προφορικά πως το μέτρο απαγόρευσης στον αριθμό των οικόσιτων ζώων δεν θα ισχύσει για τα χωριά.

Βέβαια κανείς δεν ξεκαθαρίζει τι είναι χωριό, ενώ την ίδια ώρα πολίτες δεν εμπιστεύονται τις προφορικές υποσχέσεις της Περιφέρειας Κρήτης.

«Είναι ξεφτίλα», λένε πολίτες της Κρήτης!

«Θα έχω όσες κότες θέλω», ισχυρίζεται Κρητικός στην κάμερα!

Η κρατική εξουσία ευελπιστεί πως οι αντιδράσεις θα καμφθούν και στο τέλος οι πολίτες δεν θα επιτρέπεται να έχουν τίποτα και να λαμβάνουν τα προς το ζην με κουπόνι σίτισης, με το οποίο θα εφοδιάζονται με τρόφιμα εργαστηρίου και εγκεκριμένα άλευρα από έντομα.

Δείτε στα βίντεο τις αστείες δικαιολογίες, προκειμένου να φέρουν το μέτρο απαγόρευσης σε όλη την Ελλάδα! Πολίτες και κόσμος της κτηνοτροφίας αναρωτιούνται, γιατί συμβαίνει αυτό το μέτρο!



πηγή

Τα θυμάσαι τα αδέρφια σου;

Έχουμε να γράψουμε ιστορία ακόμη...