Παρασκευή 24 Μαρτίου 2023

Άλλωστε το μπάχαλο και το αφύσικο προωθούν, όχι την κανονικότητα

 Έχει καταντήσει μάστιγα το θέμα και θα το βλέπουμε συνεχώς από δω και στο εξής.
  Νταγλαράδες, με βαμμένο μαλλί, μακιγιάζ, νυχάκι, με μύες σαν τον Σταλόνε ένα πράμα, δηλώνουν Μπιμπι-Μπο και σαρώνουν τις πρωτιές σε γυναικείους αγώνες. Ήταν ντιπ αποτυχημένοι στους αντρικούς, δηλώνουν κοριτσάκια και μια χαρά παίρνουν τα βραβεία στις γυναικείες διοργανώσεις.

  Η νεοταξίτικη ατζέντα εννοείται, όχι μόνο δεν το σταματάει αυτό, αλλά το προωθεί, διότι (δήθεν) δεν γίνεται να πληγωθεί ο Μπάμπης ο σουγιάς και τι θα απογίνει στην κενωνία, ένα αποτυχεμένο ον. Δε λέει. Οπότε ναι, δώσε αγόρι μου κι εμείς μαζί σου, σε λέμε Τίφανυ από τώρα και στο εξής.

  Για τις γυναίκες δεν τους ενδιαφέρει διότι, αυτό λέει η ατζέντα, θα τους βγάλουν εκεί και μια ταμπέλα ναααα ότι ειναι ρατσιστριες και θα το βουλώσουν, τι θα κάνουν; Άλλωστε το μπάχαλο και το αφύσικο προωθούν, όχι την κανονικότητα.
Βέβαια, σε όλα τα πράγματα είναι τι αφήνεις να σου κάνουν, μέχρι πού επιτρέπεις να σε υποτιμούν και να σε ξεφτιλίζουν και τι σου λέει η αξιοπρέπειά σου.

Από την πρώτη μέρα που θεσπίστηκε αυτό το καραγκιοζιλίκι, οι γυναίκες αθλήτριες, αν είχαν λίγη αξιοπρέπεια, θα έπρεπε από όλα τα αγωνίσματα να αποσυρθούν. Εντελώς.
Πρώτον, γνωρίζουν ότι είναι μία κατάφωρη αδικία ο συναγωνισμός με τον Μπάμπη. Δεύτερον, γνωρίζουν επίσης, ότι από χέρι είναι χαμένες και δεν πρόκειται να ξαναδούν νίκη, στον αιώνα τον άπαντα.

Άρα κοπελιές, τι ρόλο παίζετε σε έναν τέτοιο αγώνα; Να μη σας πουν ρατσίστριες; Πού είναι ο αγώνας σας για ισότητα; Ή το θεωρείτε ισότητα αυτό το πράγμα; Ή μήπως έχετε την κρυφή ελπίδα ότι θα νικήσετε; Αμ δε θα νικήσετε τον νταγλαρά, το λεει η φύση, τι άλλο δηλαδη θέλετε να σας πουν;
Να φύγετε από όλα τα αθλήματα, με κρότο, να ακουστείτε παντού. Όταν πλέον, δεν θα υπάρχουν αθλήτριες να φέρνουν χρήμα και κόσμο στο άθλημα, και ο κόσμος θα αρχίσει να το απαξιώνει γιατί δεν ειναι χαζός, τα πάντα θα αλλάξουν. Τώρα πρέπει να το προλάβετε, πριν γίνει μάστιγα.
Αν, λοιπόν, έχετε μηδέν αξιοπρέπεια, καθίστε εκεί να σας κουτουπώνει ο Μπάμπης, να βγαίνει πρώτος κι εσείς από δίπλα δευτερότριτες κι ακόμη πιο πίσω, να τον χειροκροτάτε με καμάρι για τη νίκη του.
Ε, μα τα θέλετε κι εσείς.
Λένα Σ./Facebook

Τα θυμάσαι τα αδέρφια σου;

Έχουμε να γράψουμε ιστορία ακόμη...