Μία συνταγή που δεν θα μετανιώσετε!
Αυτά τα γευστικά γλυκά λιώνουν πραγματικά στο στόμα! Το αγαπημένο παριζιάνικο γλυκό έχει φανατικούς θαυμαστές σε ολόκληρο τον κόσμο. Το αφράτο σου και η μους σοκολάτας στο εσωτερικό του, το καθιστούν ως ένα από τα πιο διαδεδομένα γλυκά παγκοσμίως και όχι άδικα. Ο συνδυασμός της σοκολάτας με τη ζύμη, μεταφέρουν σε άλλη διάσταση τον ουρανίσκο μας.
Αυτή η συνταγή έχει μια παραλλαγή: το εσωτερικό είναι γεμισμένο με κρέμα ζαχαροπλαστικής που κάνει το εκλερ τόσο δροσερό και ελαφρύ, που δεν μπορείς να φας μόνο ένα. Εύκολη παρασκευή για τα Σαββατιάτικα απογεύματά μας, που όλο και κάποιο γλυκάκι έχουμε ανάγκη μετά τον καφε!
Αυτά τα γευστικά γλυκά λιώνουν πραγματικά στο στόμα! Το αγαπημένο παριζιάνικο γλυκό έχει φανατικούς θαυμαστές σε ολόκληρο τον κόσμο. Το αφράτο σου και η μους σοκολάτας στο εσωτερικό του, το καθιστούν ως ένα από τα πιο διαδεδομένα γλυκά παγκοσμίως και όχι άδικα. Ο συνδυασμός της σοκολάτας με τη ζύμη, μεταφέρουν σε άλλη διάσταση τον ουρανίσκο μας.
Αυτή η συνταγή έχει μια παραλλαγή: το εσωτερικό είναι γεμισμένο με κρέμα ζαχαροπλαστικής που κάνει το εκλερ τόσο δροσερό και ελαφρύ, που δεν μπορείς να φας μόνο ένα. Εύκολη παρασκευή για τα Σαββατιάτικα απογεύματά μας, που όλο και κάποιο γλυκάκι έχουμε ανάγκη μετά τον καφε!