Παρασκευή 27 Ιανουαρίου 2023

Εντυπωσιακό βίντεο δείχνει έναν ρωσικό "Εξολοθρευτή" να διαλύει Ναζιστικές - Νατοϊκές δυνάμεις

  Το βίντεο δημοσιεύτηκε από το ρωσικό υπουργείο άμυνας και δείχνει μία σπουδαία επιχείρηση ενός ρωσικού οχήματος μάχης πεζικού, το οποίο αιφνιδιάζει ουκρανική ομάδα όσο ένα πανίσχυρο Terminator την απασχολεί!


Το ρωσικό υπουργείο άμυνας, μέσω νέου υλικού που δημοσίευσε η Zvezda, μας παρουσιάζει την καταστροφή ουκρανικών τεθωρακισμένων οχημάτων στην ζώνη ειδικών στρατιωτικών επιχειρήσεων στην Ουκρανία.
    Οι προελαύνουσες εχθρικές δυνάμεις εξουδετερώθηκαν από ένα ρωσικό τανκ, το οποίο έδρασε υπό την κάλυψη ενός οχήματος υποστήριξης τανκς Terminator," ανέφερε το άρθρο.

Το ρωσικό πλήρωμα του "Εξολοθρευτή" προχώρησε για να συναντήσει τους Ουκρανούς στρατιώτες και έπειτα άνοιξε πυρ εναντίον τους. Κοντά στο Terminator υπήρχε ένα ρωσικό όχημα μάχης πεζικού. Αυτό προσπέρασε την ομάδα των Ουκρανών στρατιωτών και άνοιξε αιφνιδιαστικά πυρά στα τεθωρακισμένα οχήματά τους.

Το αντίκτυπο της μάχης, σύμφωνα πάντα με την αναφορά της Zvezda, ήταν η καταστροφή των εχθρικών οχημάτων μάχης πεζικού και των τανκς τους.

    "Οι Ουκρανοί μαχητές υπέστησαν σφοδρές απώλειες και εγκατέλειψαν," τόνισε το ρωσικό υπουργείο άμυνας.


πηγή

Τα θυμάσαι τα αδέρφια σου;

Έχουμε να γράψουμε ιστορία ακόμη...