Η λεπτομέρεια κάνει τη διαφορά -ειδικά στα φαγητά- και εμείς σου δείχνουμε μια για να κάνεις το τοστ σου πιο νόστιμο.
Το πρώτο πράγμα που πρέπει να κάνεις είναι να φτιάξεις ένα μίγμα από 2 κουτ. σούπας λιωμένο βούτυρο και 2 κουτ. σούπας τριμμένη παρμεζάνα ή απλά χρησιμοποίησε το τυρί της αρεσκείας σου. Άπλωσε το μίγμα σε δύο φέτες του τοστ και στη συνέχεια πρόσθεσε στη μέση τα υλικά που βάζεις συνήθως, όπως τυρί και γαλοπούλα.
Στη συνέχεια ψήσ’ το στο τηγάνι (αυτή είναι η δική μας αγαπημένη μέθοδος, καθώς το τηγάνι καθαρίζεται πιο εύκολα μετά) ή στην τοστιέρα, βάζοντας την πλευρά του ψωμιού που έχει το βούτυρο απ’ έξω. Μέσα σε λίγα λεπτά θα έχεις στα χέρια σου το πιο νόστιμο και τραγανό τυρένιο τοστάκι!