Τρίτη 19 Ιουνίου 2018

Καβάλα: Κάθε μέρα ραντεβού στις πλατείες για το Μακεδονικό

 σχόλιο Σ.Κ : Ο αγώνας για την Μακεδονία μας δεν σταματάει… συνεχίζεται μέχρι τέλους. Μπράβο στα παιδιά από την Καβάλα. Όλοι μας πρέπει να συνεχίσουμε δυναμικά σε όλη την Ελλάδα και όπου υπάρχουν Έλληνες! 

Ακόμα μια συγκέντρωση πολιτών στην πλατεία Καπνεργάτη και υπόσχεση για «διαρκή αντίσταση» ενάντια στη συμφωνία Τσίπρα-Ζάεφ για το όνομα των Σκοπίων



Ακόμα μια συγκέντρωση διαμαρτυρίας, αυτήν τη φορά οργανωμένη, μετά την πρώτη αυθόρμητη (διαβάστε σχετικά εδώ) για το θέμα της ονομασίας των Σκοπίων πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Δευτέρας 18 Ιουνίου 2018 στην πλατεία Καπνεργάτη στην Καβάλα.



Οι περίπου 100 συγκεντρωμένοι φώναξαν συνθήματα υπέρ της ελληνικότητας της Μακεδονίας και στη συνέχεια πραγματοποίησαν πορεία στο κέντρο της πόλης, φτάνοντας μέχρι το Αστυνομικό Μέγαρο Καβάλας, όπου φώναξαν συνθήματα κατά της αστυνομικής βίας η οποία σημειώθηκε στη συγκέντρωση στις Πρέσπες.

Μάλιστα, υποσχέθηκαν ότι κάθε μέρα θα βρίσκονται στους δρόμους, μέχρι να ανατραπεί η απόφαση για την ονομασία των Σκοπίων ως «Βόρεια Μακεδονία».





πηγή: kavalapost.gr

Τα θυμάσαι τα αδέρφια σου;

Έχουμε να γράψουμε ιστορία ακόμη...