Τετάρτη 27 Ιουνίου 2018

Βράζει» η Θεσσαλονίκη. Δεν υποχωρούν οι Έλληνες. Και νέα συγκέντρωση υπό βροχή


«Βράζει» η Θεσσαλονίκη. Δεν υποχωρούν οι Μακεδόνες. Η βροχή δεν πτοεί τους πατριώτες, όπου αντιστέκονται στο ξεπούλημα της ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ μας.

Ο κόσμος δεν μπορεί να «χωνέψει» τη συμφωνία που υπέγραψε η ελληνική κυβέρνηση παραχωρώντας τον όρο Μακεδονία και κυρίως την γλώσσα και την εθνότητα.

Παρά τη δυνατή βροχή που πέφτει αυτή την ώρα στη Θεσσαλονίκη οι διαδηλωτές που σκοπεύουν να συμμετάσχουν στο συλλαλητήριο για τη Μακεδονία έξω από το υπουργείο Μακεδονίας Θράκης δεν πτοούνται. Ήδη οι πρώτοι έχουν αρχίσει να φτάνουν στο σημείο εφοδιασμένοι με

Ομπρέλες και αδιάβροχα για να αντιμετωπίσουν τη βροχή και αποφασισμένοι να διαδηλώσουν για την ελληνικότητα της Μακεδονίας ενώ την παράσταση κλέβει μια τεράστια ελληνική σημαία.

Οι αστυνομικές αρχές δεν θέλουν το εν λόγω συλλαλητήριο να έχει ανάλογη κατάληξη με τις άλλες δύο εκδηλώσεις διαμαρτυρίας σε ΔΕΘ και Αριστοτέλους έχουν λάβει αυστηρά μέτρα.

Στο ΥΜΑΘ η Φιλήμονος Δραγούμη είναι κλειστή με κιγκλιδώματα και υπάρχει και κλούβα των ΜΑΤ, ενώ ήδη άρχισαν να μαζεύεται κόσμος στην Αγίου Δημητρίου που είναι επίσης κλειστή.

Την ίδια ώρα στην οδό Τοσίτσα έχουν αρχίσει να μαζεύονται αντιεξουσιαστές που αντιδρούν στο συλλαλητήριο στο ΥΜΑΘ. Στη συμβολή της Τοσίτσα με την Ολύμπου υπάρχει ισχυρή αστυνομική δύναμη για να αποτρέψει τις δύο συγκεντρώσεις να συναντηθούν.

Δείτε εικόνες από το seleo.gr., thessnews.gr, thestival.gr.
































Η Βενιζέλου είναι επίσης κλειστή από την Εγνατία και μετά ενώ υπάρχει μια διμοιρία στην οδό Χαλκέων.



Τα θυμάσαι τα αδέρφια σου;

Έχουμε να γράψουμε ιστορία ακόμη...