Πέμπτη, 28 Ιουνίου 2018

Πως ο Ιουλιανός απέκτησε άμεση κοινωνία με τους δαίμονες

Κατέβηκε σε ένα από τα άδυτα σπήλαια, που στους πιο πολλούς είναι άβατα και φοβερά...

σχόλιο Γ.Θ : Θα ανατριχιάσετε και θα θυμηθείτε τις δοκιμασίες μύησης των μασόνων στις στοές...
Αγίου Ιγνατίου Μπριαντσανίνωφ
Λόγος για τα Πνεύματα, τον Παράδεισο και τον Άδη.

Λόγος για τον άνθρωπο

3 σχόλια:

 1. ΕΛΛΗΝΟΡΘΟΔΟΞΟΣ28 Ιουνίου 2018 - 1:06 μ.μ.

  Χωρίς να θέλω να κάνω τον συνήγορο του Ιουλιανού, δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι είχε βαπτιστεί Χριστιανός και στην συνέχεια αποστάτησε διότι απογοητεύτηκε από τις συνεχείς έριδες και αιρέσεις των Χριστιανών εκείνης της εποχής καθώς και από την εγκληματική συμπεριφορά των γιων του Μεγάλου Κωνσταντίνου που εξόντωσαν όλη την οικογένειά του - και στο τέλος εξόντωσαν ο ένας τον άλλο.

  Αυτό πρέπει να μας θυμίζει ότι εμείς οι Χριστιανοί πρέπει να προσέχουμε πολύ ώστε να μην σκανδαλίζουμε τους άλλους με την συμπεριφορά και τα πάθη μας, διότι μπορεί να οδηγήσουμε - έστω και άθελά μας - κάποιους συνανθρώπους μας στην απώλεια.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. ΣΤΙΣ ΑΙΡΕΤΙΚΕΣ ΔΙΑΜΑΧΕΣ,ΑΝΤΙΔΡΟΥΜΕ ΜΕ ΔΑΙΜΟΝΟΛΑΤΡΕΙΑ;;;;
   Καλλιόπη

   Διαγραφή
 2. Ο "μύστης" ή οι "μύστες"( μάγοι )επειδή ο Ιουλιανός φοβόταν κάθε φορά που ερχόντουσαν σε επαφή με τους δαίμονες τον προέτρεψαν να σφάξει ένα μικρό βρέφος . Απο κεί και μετά όσες φορές και να έκαμνε ο Ιουλιανός τον σταυρό του απο φόβο , αυτός δεν έπιανε . Έτσι μπόρεσαν να επιτελέσουν τις δαιμονικές μιαρές τελετές τους( δεδομένου οτι ο διάβολος είναι ανθρωποκτόνος ) με αποτέλεσμα ως αντάλλαγμα να τον ανεβάσουν στον θρόνο.

  ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα θυμάσαι τα αδέρφια σου;

Έχουμε να γράψουμε ιστορία ακόμη...