Πέμπτη 10 Μαΐου 2018

Ο Economist των Rothschild άρχισε να ανησυχεί για την «υπερβολική» ελευθερία έκφρασης που απέκτησαν οι άνθρωποι


Σίμος Σταυρακίδης

Ο Economist των Rothschild άρχισε να ανησυχεί για την «υπερβολική» ελευθερία έκφρασης που απέκτησαν οι άνθρωποι.

Το τεράστιο μονοπώλιο της ελευθερίας του λόγου που κατέχει η γνωστή ορχήστρα των Δυτικών ΜΜΕ ... καταλύθηκε από χαμηλού επιπέδου «ενημερωτές».
Από απατεώνες, από άσχετους και από ηλίθιους.
Τα κράτη που ελέγχουν οι τοκογλύφοι πρέπει να διαθέτουν το μονοπώλιο της αλήθειας ...όπως ήδη κατέχουν το μονοπώλιο της βίας.
Οι τοκογλύφοι είναι μαθημένοι να μας επιβάλλουν κυβερνήσεις που εξυπηρετούν τα δικά τους συμφέροντα ... κι αν διανοηθούμε να αντιδράσουμε μας τρίβουν στη μούρη τη ψήφο μας...αν τελικά δεν είναι προιόν νοθείας και αυτή.
Κάπως έτσι ...θέτουν θέμα περιορισμού της ελευθερίας της έκφρασης ...όχι ως παντοδύναμη εξουσιαστές αλλά μέσω ...κάποιας δημοσκόπησης , που έγινε κάπου, κάποτε ... και όπου ...οι πολίτες οι ίδιοι (!) ...απαίτησαν τον περιορισμό της ελευθερίας.
Ναι! Όπως εμείς με την ψήφο μας ...εξουσιοδοτήσαμε τους πολιτικούς ... να μας καταστρέψουν οικονομικά... τώρα πάλι με δική μας εντολή ... θέλουν να βάλουν όρια στη διακίνηση της πληροφορίας.
Να μπορεί το CNN να μιλάει ελεύθερα για ανύπαρκτα πυρηνικά στο ΙΡΑΚ ... αλλά να μην μπορούμε εμείς να αντικρούσουμε την επίσημη εκδοχή.
Έτσι καταφέρνουν να εμφανίζουν πάντα τις εξελίξεις που αυτοί προκαλούν ...ως τυχαίο αποτέλεσμα αυθόρμητων δικών μας ενεργειών... όπως «αυθόρμητα» ανέτρεψαν όλες τις φιλορωσικές κυβερνήσεις για να καταλάβουν την εξουσία αποκλειστικά φιλο-ΝΑΤΟικές κυβερνήσεις από διεφθαρμένους.
Το show που έστησαν με τον απολογούμενο Mark Zuckerberg προδιαθέτει για λήψη μέτρων ...κατά των «κακών» Ρώσων ... που επηρέασαν τις αμερικανικές εκλογές μέσω twitter και facebook ..
Το ότι το ΝΑΤΟ προκάλεσε εκατομμύρια νεκρούς ...προκειμένου να ανατρέψει ανυπάκουες κυβερνήσεις ... δεν θεωρείται άξιο λόγου και προβληματισμού.


ΠΗΓΗ
http://thesecretrealtruth.blogspot.com

Τα θυμάσαι τα αδέρφια σου;

Έχουμε να γράψουμε ιστορία ακόμη...