Πέμπτη 10 Μαΐου 2018

Το ΚΚΕ βγάζει χολή κατά του Πούτιν και συμπορεύεται με τα ΜΜΕ των τοκογλύφων καπιταλιστών CNN, Reuters κλπ!


Η φράση «Ανήκομεν εις την Δύσιν» συμπεριλαμβάνει ολόκληρο το Κοινοβούλιο όπως και το ΚΚΕ. Ειρωνεία απέναντι στον Πούτιν που δεν ξεχωρίζει σε ύφος από αυτήν του CNN, του Reuters κλπ. Αν το Κομμουνιστικό Κόμμα δεν ήταν συμμορφωμένο με τις απαιτήσεις των ξένων αφεντικών ως προς τη γραμμή του … δεν θα το νομιμοποιούσαν ποτέ .

Αυτά τα ίδια ξένα αφεντικά που ποτέ δεν μας άφησαν ελεύθερους έδιναν εντολή για ανακρίσεις , φυλακίσεις , εξορισμούς ή εκτελέσεις κομμουνιστών. Τώρα το ΚΚΕ βγάζει προσωπικότητες όπως ο Δραγασάκης του London School of Economics κι όπως ο Κοτζιάς που θέλει να βάλει όλα τα Δυτικά Βαλκάνια στο ΝΑΤΟ.

Ριζοσπάστης, 12/07/1935

«Αν δεν νικιόμασταν στη Μ.Ασία, η Τουρκία θα ‘τανε σήμερα πεθαμένη και εμείς μεγάλη Ελλάδα. Τη “λευτεριά” μας θα την στηρίζαμε στην υποδούλωση του Τουρκικού λαού. Αυτό εμείς δεν το δεχόμαστε. Το αποκρούουμε κατηγορηματικά. Η αστικοτσιφλικάδικη Ελλάδα στη Μ.Ασία πήγε όχι σαν εθνικός απελευθερωτής μα σαν ιμπεριαλιστική δύναμη, όργανο των εγγλέζων μεγαλοκαρχαριών. Πήγαινε όχι μόνο για να διαιωνίσει την ξενική κυριαρχία πάνω στον Τουρκικό λαό μα και να κάνει την Τουρκία αντισοβιετικό ορμητήριο. Γι’ αυτό εμείς όχι μόνο δεν λυπηθήκαμε για την αστικοτσιφλικάδικη ήττα στη Μικρασία μα και την επιδιώξαμε»


Είναι ντροπή για την Ελλάδα, ακόμη και σήμερα, 30 χρόνια μετά την πτώση των πλέον φρικαλέων καθεστώτων του υπαρκτού σοσιαλισμού, να υπάρχει και να λειτουργεί ένα κόμμα, που μόνο δεινά προσέφερε σε αυτόν τον τόπο.


grothia
http://thesecretrealtruth.blogspot.com

Τα θυμάσαι τα αδέρφια σου;

Έχουμε να γράψουμε ιστορία ακόμη...