Τετάρτη 3 Ιανουαρίου 2018

Οι χριστιανοί του Ιράν στο πλευρό της κυβέρνησης: Επίσκοπος αρμενικής εκκλησίας στο Ιράν: μεγάλο μέρος των γεγονότων οφείλονται στον ξένο παράγοντα

 Ο επικεφαλής των Φρουρών της Επανάστασης ανακοίνωσε το τέλος της στάσης στο Ιράν  Φιλοκυβερνητικές διαδηλώσεις στο Ιράν κόντρα στην υποκινούμενη από την Δύση εξέγερση 

Ένα μεγάλο μέρος των ταραχών έχουν ξένη ρίζα δήλωσε ο αρμένιος επίσκοπος στο Ιράν. Πολλά από τα πρόσφατα γεγονότα είπε έχουν τη ρίζα τους στο εξωτερικό δήλωσε την Τετάρτη ο επίσκοπος της αρμενικής "εκκλήσίας" στο νότο του ιράν στο Ispahan. »To Iράν είναι ένας μεγάλος κήπος αλλά κάποιοι θέλουν να το πυρπολήσουν , » δήλωσε ο επίσκοπος της Αρμενικής "Εκκλησίας" ο Sipan Kashjian.

Προσεύχομαι στο Θεό για περισσότερη ειρήνη και φιλία και εύχομαι στο λαό και στις αρχές υπομονή και επιτυχία,’ είπε.

Αυτά δήλωσε σε meeting με τον Γ κυβερνήτη του Isfahan τον Mohsen Mehralizadeh αναφερόμενος στις πρόσφατες κινητοποιήσεις των τελευταίαων ημερών που εξελίχθηκαν σε βίαιες σε κάποια μέρη λόγω ξένης προβοκάτσιας.

Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε επ΄αφορμή της νέας χριστιανικής χρονιάς στον Καθεδρικό Vank Cathedral στην αρχαία πόλη του Isfahan.

Περίπου 7,000 χριστιανοί αρμένιοι ζούν στην επαρχία του Isfahan.irna 3.12.18.

dimpenews.com

Φιλοκυβερνητικές διαδηλώσεις στο Ιράν



Κρατώντας πανό με τα οποία κατήγγειλαν «τους ταραξίες», φώναξαν συνθήματα υπέρ του ανώτατου πνευματικού ηγέτη, αγιατολάχ Αλί Χαμενεΐ, αλλά και «θάνατο στην Αμερική», «θάνατο στο Ισραήλ»
Δεκάδες χιλιάδες φιλοκυβερνητικοί διαδηλωτές συγκεντρώθηκαν σε πολλές πόλεις του Ιράν. Κρατώντας πανό με τα οποία κατήγγειλαν «τους ταραξίες», φώναξαν συνθήματα υπέρ του ανώτατου πνευματικού ηγέτη, αγιατολάχ Αλί Χαμενεΐ, αλλά και «θάνατο στην Αμερική», «θάνατο στο Ισραήλ».
Η τηλεόραση μετέδωσε απευθείας εικόνες από τις μεγαλειώδεις μαζικές διαδηλώσεις που πραγματοποιήθηκαν στις πόλεις Αχβάζ, Αράκ, Ιλάμ, Γκοργκάν και Κερμανσάχ. 
Ο Ιρανός πρόεδρος Χασάν Ρουχανί σχολίασε ότι οι «ταραξίες» αποτελούν μια μικρή μειονότητα, ενώ πρόσθεσε ότι ο λαός θα τους απαντήσει. Επεσήμανε μάλιστα ότι η κυβέρνηση πρόκειται, αν κριθεί απαραίτητο, να κινητοποιήσει χιλιάδες ανθρώπους για να σταματήσει η βία.

ΑΜΠΕ, Ναυτεμπορική

Ο επικεφαλής των Φρουρών της Επανάστασης ανακοίνωσε το τέλος της στάσης στο Ιράν

από σημερινή φιλοκυβερνητική διαδήλωση

Στο Ιράν ο επικεφαλής των Φρουρών της Επανάστασης ανακοινώνει το « τέλος της στάσης » αναφορικά με τις αντικυβερνητικές κινητοποιήσεις σε κάποιες πόλεις της χώρας.O στρατηγός Mohammad Ali Jafari τόνισε ότι « σε αυτό το κίνημα της στάσης υπήρξαν το maximum συγκεντρώσεις 1.500 ατόμων και ο αριθμός των ταραχοποιών δεν ξεπέρασε τις 15.000 στο σύνολο της χώρας ».Οι δηλώσεις του αναρτήθηκαν στο site internet των Φρουρών της Επανάστασης.

https://dimpenews.com

Τα θυμάσαι τα αδέρφια σου;

Έχουμε να γράψουμε ιστορία ακόμη...