Σάββατο, 13 Ιανουαρίου 2018

Προσοχή η ώρα του συλλαλητηρίου της 21ης Ιανουαρίου στη Θεσσαλονίκη είναι 14:00

σχόλιο Γ.Θ : Στην σκέψη ότι θα είμαστε λίγοι να απαντήσετε ότι λίγα ήταν και τα λιοντάρια της Επ-Ανάστασης του '21.
Πάντα οι λίγοι αλλάζουν τον κόσμο. Και το '21 κάποιοι εκ των έσω προσπαθούσαν να μποϊκοτάρουν την Επανάσταση, αλλά η Ελληνική καρδιά και η θυσία των λεόντων του Γένους στάθηκε δυνατότερη και έκανε την πανίσχυρη οθωμανία να γονατίσει.
Πάμε σαν άλλοτε λοιπόν! Λίγοι αλλά Έλληνες! 

ΝΕΑ ΩΡΑ ΠΡΟΣΕΛΕΥΣΗΣ: 2ΜΜ (14.00)

Λόγω μεγάλης προσέλευσης πολιτών από διάφορες πόλεις της Ελλάδας και πίεσης για το χρόνο επιστροφής τους, επιβλήθηκε μετατόπιση του χρόνου έναρξης για τις 2:00 μ.μ.
Σίγουρα κάποια προβλήματα δημιουργούνται σε ορισμένους αλλά η γενική επιτυχία της διοργάνωσης επιβάλλει αυτή την αλλαγή.
Η απόφαση πάρθηκε μετά από συνεννόηση με συλλογικούς φορείς που δήλωσαν την υποστήριξη τους και θα συμμετέχουν μαζικά στο συλλαλητήριο.
Συγχωρείστε μας που δεν μπορέσαμε να διαβλέψουμε την τεράστια απήχηση της
πρόσκλησης.
ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΤΕ ΤΗΝ ΑΦΙΣΣΑ
--
Με εκτίμηση,
Αντγος εα Κων. Β. Κωνσταντάρας
Πρόεδρος ΤΣ Παραρτήματος Ημαθίας
Τηλ: 23310-27463
Kινητό: *774257
http://eaasimathias.blogspot.gr/

1 σχόλιο:

  1. Μάγκες,17-23 θα ειμαι Ιερουσαλημ.Δυστυχως δε θα μπορεσω να παραβρεθω αλλα η 21η θα ειναι μερα προσευχης στη Γεθσημανη,στο κενοταφιο και στην εικονα της Παναγιας της Ιεροσολυμιτισσας να προφυλαξει τη Μακεδονια μας απο τους βαρβαρους.Θα ημουν ο πρωτος που θα ανεβαινα Θεσσαλονικη απο Αθηνα γιατι εχω γυρισει ολη τη Μακεδονια κι ειναι τοπος ΙΕΡΟΣ.Οποιος παει απο το Σαββατο,να παει και στην αγρυπνια στο μοναστηρι του Παισιου στη Σουρωτη γιατι καθε Σαββατο γινεται αγρυπνια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα θυμάσαι τα αδέρφια σου;

Έχουμε να γράψουμε ιστορία ακόμη...