Κυριακή 3 Σεπτεμβρίου 2017

Είναι καιρός οι Μουσουλμάνοι της Αλβανίας να δηλώσουν εάν είναι Αλβανοί ή όχι

Του Αλβανού ποιητή Kolec Traboini (ο τίτλος από το δημοσίευμα του άρθρου)

Γιατί οι Αλβανοί χωρίς τον (χριστιανό) Γκιέργκι Καστριότι δεν θα ήταν εκεί ούτε θα υπήρχαν


Αυτή η αποκάλυψη του νέο-οθωμανισμού- ισλαμικού φανατισμού δεν έχει σταματήσει. Όχι μόνο με το μαζικό ξέσπασμα των μουσουλμάνων στην πλατεία Σκεντέρμπεη στην πρωτεύουσα της Αλβανίας, που δημιουργεί την εντύπωση ότι βρισκόμαστε στην Τουρκία ή στις αραβικές χώρες, αλλά αυτοί οι «ανεκτικοί» μουσουλμάνοι φαίνονται να καλύπτουν διακριτικά (τη θρησκεία) του Γκιέργκι Καστριότι κάτω από μια μαύρη μπούρκα, όπως κάνουν με τις γυναίκες τους κάτω από βάρος του μεσαιωνικού θρησκευτικού φανατισμού.



Δείχνουν ότι δεν αισθάνονται ως δικό τους τον Γκιέρκι Καστριότι.

Αν παρατηρήσουμε τα γεγονότα στην Αλβανία, το Κοσσυφοπέδιο και την πρώην γιουγκοσλαβική δημοκρατία (των Σκοπίων), οι Αλβανοί τιμούν τον δολοφόνο των Αλβανών, τον σουλτάνο Μουράτ, και προσεύχονται για αυτόν, του έχουν κάνει μάλιστα και περίλαμπρο τάφο του Οθωμανού σουλτάνου και τον έχουν σαν τις κόρες των ματιών τους.

Εδώ δεν βλέπουμε κάποια ανοχή. Η ανοχή είναι υποτιθέμενη γιατί αυτήν «πουλά» η κυβέρνηση στην Ευρώπη, ότι είμαστε μια μουσουλμανική κοινότητα με ανοχή στις άλλες θρησκείες και δεν βλέπουμε ότι μαζεύονται οι Αλβανοί στους δρόμους για να προσευχηθούν και ξεχνούν ότι ο εθνικός ήρωας των Αλβανών, ο Γκιέργκι Καστριότι, πολέμησε του μουσουλμάνους των Οθωμανών.



Τον ήρωα των Αλβανών τον κρύβουμε, ενώ είναι ένας από τους σημαντικότερους και εξέχοντες ήρωες της Ευρώπης, ο Γκιέργκι Καστριότι.

Μετά από όλα αυτά, η μουσουλμανική κοινότητα, όποια και να είναι αυτή εκεί που υπάρχουν Αλβανοί, έχει το χρόνο να μιλήσει ανοιχτά και να δηλώσει εάν είναι Αλβανοί ή όχι. Γιατί, χωρίς τον Γκιέργκι Καστριότι δεν θα υπήρχαν Αλβανοί, ούτε καν θα υπήρχαμε.

Αυτή η πρόκληση του ανατολικού ισλαμικού φανατισμού είναι η μεγαλύτερη ντροπή και η μεγαλύτερη ατιμία που γίνεται στον εθνικό ήρωα των Αλβανών στην πατρίδα του.

Και το κράτος είναι σιωπηλό και γίνεται ένα με τους αρνητές, βλάπτοντας και αυτό την καρδιά του αλβανισμού.

Ακόμη, (το κράτος) λέει δημαγωγικά ότι το 2018 θα είναι η χρονιά του Σκεντέρμπεη.

Εδώ είναι η ειρωνεία.

Θα γιορτάσουν οι μέτριοι κυβερνώντες μας το έτος Σκεντέρμπεη κάτω από τον ισλαμικό μανδύα, για τον οποίο ο ίδιος ο ήρωας μας πολέμησε…

(ina-online.net, botasot.info)

The Hellenic Information Team

Τα θυμάσαι τα αδέρφια σου;

Έχουμε να γράψουμε ιστορία ακόμη...