Σάββατο 23 Σεπτεμβρίου 2017

Αριστερή δήμαρχος που είναι υπέρ των μεταναστών έγινε θηρίο όταν έμαθε ότι η κορούλα της τα έφτιαξε με μαύρο μετανάστη

Η 32χρονη κοπέλα έστειλε επιστολή σε μια ημερήσια εφημερίδα για να μιλήσει για τη σχέση της με έναν μετανάστη που δεν... καλοάρεσε στη μητέρα της: «Καθώς εργαζόμουν ανάμεσα στους μετανάστες ... ερωτεύτηκα τον Jeff. Όταν μίλησα για αυτό στη μητέρα μου, ένα άτομο από την Αριστερά, απογοητεύτηκα από τις αντιδράσεις της. Είπε ότι ήμουν άρρωστη, ότι οι μαύροι αξίζουν μόνο οίκτο, ότι έπρεπε να με συλλάβουν, ότι ήταν μαζί μου μόνο για χρήματα».

Αυτά τα λόγια προκάλεσαν αντιδράσεις από ορισμένους πολιτικούς, όπως ο Cristiano Romani, από το «ευρωσκεπτικιστικό» κόμμα ‘Movimento Sovranista’ που είπε για την σοσιαλίστρια δήμαρχο:

«Αυτά τα λόγια κάνουν κομμάτια το πέπλο της υποκρισίας της αριστεράς και του σοσιαλιστικού κόμματος που εφαρμόζει κατά γράμμα τη φιλοσοφία της υποδοχής όλων των μεταναστών, αλλά… μακριά από τα σπίτια τους και, πάνω απ’ όλα, χωρίς επαφές ή σχέσεις με τους ανθρώπους που τους ενδιαφέρουν».


Η μητέρα, είναι η Margherita Scarpellini, κεντροαριστερή δήμαρχος του Monte San Savino.

Μετά τον «σάλο» που δημιουργήθηκε η δήμαρχος βγήκε και έκανε δήλωση ότι την «παρεξήγησαν» και ότι δεν την ενδιαφέρει το χρώμα, αλλά το ότι η κόρη της συνδέθηκε με «ένα άτομο που ζει σε μια εξαιρετικά επισφαλή κατάσταση».

http://redskywarning.blogspot.gr/2017/09/blog-post_35.html / Πηγή

Τα θυμάσαι τα αδέρφια σου;

Έχουμε να γράψουμε ιστορία ακόμη...