Ξεσπάθωσε ο Αμβρόσιος κατά Εβραίων και διοικούντων την ΕκκλησίαΛάβρος για μια ακόμη φορά ο Μητροπολίτης Αιγιαλείας & Καλαβρύτων Αμβρόσιος.
Αυτή τη φορά με αφορμή το θέμα της αργίας της Κυριακής τα βάζει με το σιωνιστικό λόμπι, αλλά και μην την απάθεια της διοικούσης Εκκλησίας!
Στη νέα παρέμβασή του ο δυναμικός Μητροπολίτης αναφέρει πως το ζήτημα της κυριακάτικης αργίας «ελύθη προσωρινώς». Επικαλείται την απόφαση του Σ.τ.Ε. Με την οποία ανέστειλε την εφαρμογή του Νόμου περί καταργήσεως της αργίας της Κυριακής.
Παρόλα αυτά ξιφουλκεί κατά της παγκοσμιοποίησης και των διεθνών κέντρων που επιδιώκουν την αποχριστιανοποίηση της χώρας μας
«Η κατάργηση της αργίας της Κυριακής είναι ένα από τα σχέδια, τα οποία προωθεί η «παγκοσμιοποίηση», δηλ. ένα κοινωνικό, σκοτεινό καί ύπουλο, σύστημα, το οποίον στρέφεται ευθέως κατά του Χριστιανισμού καί δή κατά της Χριστιανικής Ελλάδος. Το σύστημα τούτο εκπορεύεται από τον διεθνή Σιωνισμό, δηλ. από το Εβραϊκό Λόμπυ! Με άλλα λόγια η Διεθνής Μασσωνία είναι αυτή, που θέλει την διάλυση της χριστιανικής Ελλάδος!» αναφέρει χαρακτηριστικά.

Από τα πυρά του δε γλιτώνει και η επίσημη Ελλαδική Εκκλησία την οποία κατηγορεί για «ένοχη απουσία» και συγκεκριμένα σχολιάζει:
«Τη γενική αυτή κινητοποίηση, δυστυχώς, ΔΕΝ ΣΥΜΜΕΡΙΣΘΗΚΕ η ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ! Ώφειλε έντονα να διαμαρτυρηθή για την κατάφωρη αυτή καταπάτηση της 4ης Εντολής! Ώφειλε νά σταθή στο πλευρό των πνευματικών της τέκνων, δηλ. των πιστών χριστιανών! Ώφειλε να ηγηθή μιάς αντιστάσεως εναντίον όλων εκείνων, οι οποίοι θέλουν να αλλάξουν τον χαρακτήρα της Χώρας! Ώφειλε να προστατεύσει τό δικαίωμα του εκκλησιασμού κατά την ημέρα της Κυριακής. Ώφειλε να υπερασπισθή την ημέρα του Κυρίου, την ΚΥΡΙΑΚΗ! Ώφειλε….! Ώφειλε….! Ώφειλε…..! Αλλά ΔΕΝ εξεπλήρωσε την αποστολή Της! Η φωνή της Μητρός Εκκλησίας ΔΕΝ ακούσθηκε!»

dotnews