Δευτέρα 6 Οκτωβρίου 2014

Ο Ομπάμα ετοιμάζεται να βάλει τσιπάκι στους στρατιώτες του!

Την αγάπη του για τους βετεράνους και τις οικογένειές τους αποφάσισε να δείξει ο Ομπάμα με έναν πολύ περίεργο τρόπο: Να τους βάλει εμφυτεύματα με τα οποία θα αυτοθεραπεύονται!

Απλά τα πράγματα: Ξεκινάμε με τα κατοικίδια, προχωράμε με τους ασθενείς με άνοια και αλτσχάιμερ, συνεχίζουμε με το στρατό και τελειώνουμε με τους δημόσιους και ιδιωτικούς υπαλλήλους. Με το που θα γεννιέσαι, το κράτος θα φωνάζει τις καλές νεράιδες να σου φορέσουν το τσιπάκι για... το καλό σου!
PictureImage credits: DARPA (σιγά μην σας την κλέψουμε...)
Αλλά πρέπει να είσαι Ομπάμα για να έχεις τον χαρισματικό εκείνο λόγο ώστε να βγεις με άνεση και να ανακοινώσεις πόσο νοιάζεσαι για τους στρατιώτες σου χώνοντας τους κι από ένα τσιπ!

Η Υπηρεσία Ανάπτυξης Προηγμένων Τεχνολογιών του αμερικανικού στρατού (DARPA) χρηματοδοτεί ένα νέο ερευνητικό πρόγραμμα ονόματι ElectRx, με στόχο τη δημιουργία μικροσκοπικών εμφυτευμάτων που θα ελέγχουν και θα παρακολουθούν τη λειτουργία των ζωτικών οργάνων ενός ανθρώπου, Εάν διαπιστωθεί κάποιο πρόβλημα τότε θα... το διορθώνουν!

Αυτό είναι το δελεαστικό concept της όλης υπόθεσης. Το φιλόδοξο σχέδιο  ανακοίνωσε τον περασμένο μήνα ο ίδιος ο Ομπάμα, ιδέα που μοιάζει παρμένη από το Stargate SG-1 : το ElectRx, ένα ερευνητικό πρόγραμμα αξίας 78.900.000 δολ. για την ανάπτυξη επεμβατικής νευροτεχνολογίας, για την αντιμετώπιση πάσας νόσου και μαλακίας, δηλαδή όλων των ειδών ασθενειών, από ρευματοειδή αρθρίτιδα, την επιληψία, έως και το PTSD. (Διαταραχή μετατραυματικού στρες)

Αυτό το μικροσκοπικό τσιπ θα εμφυτεύεται με μια ένεση είπε ο διευθυντής του προγράμματος της DARPA, Doug Weber, σε δήλωση του, το οποίο «θα αξιολογεί συνεχώς τις συνθήκες και θα παρέχει πρότυπα ερέθισμα προσαρμοσμένα ώστε να βοηθήσουν στη διατήρηση της υγιούς λειτουργίας των οργάνων, βοηθώντας τους ασθενείς να γίνουν υγιείς και να μείνετε υγιείς χρησιμοποιώντας τα συστήματα του σώματός τους».

Τα χρήματα προέρχονται από το Λευκό Οίκο για το Brain InitiativeΟ Ομπάμα θέλει να χαρτογραφήσει τον εγκέφαλό μας! Και η πολύ αγάπη του έχει καιρό που εκφράζεται μέσω "παραγγελιών" Ο Ομπάμα παρήγγειλε από την DARPA εμφυτεύματα εγκεφάλου για... αποκατάσταση της μνήμης!

Οι πρώτοι τυχεροί που θα λάβουν αυτά τα εμφυτεύματα, θα είναι Αμερικανοί στρατιώτες που βρίσκονται σε εμπόλεμες περιοχές.

Τους ρώτησε κανείς; Ήδη τα ποσοστά αυτοκτονίας των στρατιωτών ξεπέρασαν σε αριθμό εκείνο των απωλειών σε πεδίο μάχης: Ο Αμερικάνικος στρατός αντιμέτωπος  με επιδημία αυτοκτονιών των βετεράνων του 

Αλλά είναι ολοφάνερο ότι από τη μια τα ρομπότ, ανδροειδή και μη επανδρωμένα αντικαθιστούν πλέον το ανθρώπινο δυναμικό και στο στρατό φτιάχνοντας άνανδρες στρατιές, από την άλλη η γίνεται προσπάθεια μετάλλαξης του ανθρώπου, με όποιο δυνατό μέσο, με σκοπό τη μείωση και τον απόλυτο έλεγχο. Και πάντα... για το καλό μας!!!

http://www.allnewz.gr/kappa972sigmamuomicronsigmaf/324

Τα θυμάσαι τα αδέρφια σου;

Έχουμε να γράψουμε ιστορία ακόμη...