Πέμπτη 17 Απριλίου 2014

Υπάρχει και Θεός...και θα Τον βρούνε μπροστά τους οι αντίχριστοι.

σχόλιο Γ.Θ : Αναγκαζόμαστε να παρέμβουμε για μια έκτακτη ανακοίνωση διακόπτοντας την αποχή της Μεγάλης Εβδομάδας.
Ποτέ στην ιστορία του νεοελληνικού κρατιδίου και του ελληνικού έθνους από τον Ευαγγελισμό του και μετά, το επίσημο Ελληνικό κράτος και Έλληνες, έντος ή εκτός εισαγωγικών, δεν χλεύασαν, βλασφήμησαν, και χτύπησαν τον Χριστό και την Ορθοδοξία μέσα στην Μεγάλη Εβδομάδα όσο φέτος.
Ο καταιγισμός σχετικών μηνυμάτων που δέχεται το Έκτακτο Παράρτημα όλη την Μεγάλη Εβδομάδα δεν έχει προηγούμενο. Το γνωρίζαμε ότι βοθροκαναλάρχες, δημοσιοκάφροι και πολιτικά ανθρωπάρια μισούν τον Χριστό και την Ορθοδοξία και εδράζονται σαν γνήσιοι σταυρωτές εναντίον Του, αλλά ποτέ δεν φανταζόμασταν ότι ετούτοι εδώ δεν μπορούν να κάνουν μια ανακωχή έστω μέσα στην Μεγάλη Εβδομάδα σεβόμενοι τα εκατομμύρια πιστών αν όχι τον ίδιο τον Κύριο.





σχόλιο Φ.Λ: Αγαπητοί αδελφοί, αυτή η αναίσχυντη κ αίσχους σειρά προσπαθεί ευθαρσώς κ χωρίς καμία επικάλυψη να περάσει το μην. μέσα στην Μεγ. Εβδομάδα κ μάλιστα για όλη τη διάρκειά της κ ώρα 20.00 καθημερινά (δηλ. ώρα που η θεαματικότητα είναι αρκετά υψηλή κ βλέπουν κ παιδιά φυσικά...) ότι η Παναγία μας ήταν μια κοινή θνητή κ έφερε πάνω της  όλα τα σαρκικά πάθη, εξ ου κ σκηνές "απειρου  κάλλους" με τον "Ιωσήφ" ο Θεός να τους κάνει κ τους δύο! Βέβαια δεν περιμένουμε κάτι περισσότερο κ κάτι καλύτερο από αυτά τα ψευδοκάναλα, αλλά αυτό δεν τους δίνει το δικαίωμα των "αντίχριστων" να υβρίζουν τέτοιες μέρες την Παναγία μας με αυτό τον ξεδιάντροπο τρόπο! Δείτε σκηνές κ θα καταλάβετε.... Καλέστε, ενημερώστε, προωθείστε κ καταγγείλετε στο κανάλι κ το κανάλι να σταματήσει ΑΜΕΣΑ η προβολή αυτής της απαράδεκτης σειράς!

σχόλιο Γ.Θ : Υπάρχει και Θεός... και εκτός από Αγάπη είναι και Δικαιοσύνη.
Τώρα ξανα Σταυρώνουν τον Κύριο, αύριο θα δουν με τρόμο την λάμψη της Ανάστασης.
Καλό Γολγοθά και καλή Ανάσταση αδέλφια.


Τα θυμάσαι τα αδέρφια σου;

Έχουμε να γράψουμε ιστορία ακόμη...