Σάββατο 14 Σεπτεμβρίου 2013

Οι πειρατές σήμερα κουρσεύουν φυσικό αέριο

του Δρ.Κ.Βαρδάκα

Μήπως τα χημικά αέρια της Συρίας έφεραν τους ¨¨πειρατές ¨¨ στα φυσικά  αέρια της Ελλάδας και της Κύπρου?

Δεκάδες είναι τα πολεμικά σκάφη διαφόρων χωρών κυρίως όμως της Αμερικής και της Ρωσίας τα οποία πλέουν το παρόν χρονικό διάστημα στην Α. Μεσόγειο σε μια περιοχή όπου αν και η ένταση έχει υποχωρήσει προσωρινά, αυτό δεν σημαίνει ότι είναι μια υποψήφια εστία ανάφλεξης δηλ. πυριτιδαποθήκη, όπως ακριβώς την  προσδιόρισε ο Ρώσος υφυπουργός Αμύνης Anatoly Antonov
«Ένα σπίρτο είναι ικανό να ανάψει τη φωτιά που πιθανός θα μπορούσε να μεταδοθεί όχι μόνο στα γειτονικά κράτη αλλά και σε άλλες περιοχές επίσης».
Πάνω σε ποία χρονική συγκυρία πλάκωσαν ¨¨οι πειρατές¨¨ εν έτη 2013?
21 Αυγούστου ΣΥΡΙΑ…  ¨¨ Εκατοντάδες είναι οι νεκροί από τις επιθέσεις με χημικά αέρια στη Δαμασκό. Πολλά από τα θύματα είναι γυναίκες και παιδιά. “Έφτασαν με διεσταλμένες κόρες των ματιών τους, με παγωμένα άκρα και με αφρούς στο στόμα, τυπικά συμπτώματα των θυμάτων νευροπαραλυτικών αερίων, δήλωσε νοσοκομειακή πηγή.                                                                                     Μετά από αυτά εμφανίζονται οι Αμερικάνοι…
«ΕΧΟΥΜΕ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ» ΛΕΕΙ Ο ΚΕΡΙ… είναι το σαρίν αυτό που προκάλεσε φρικτό θάνατο?
Το αέριο σαρίν εφευρέθηκε το 1938 στο Βούπερταλ της Γερμανίας, αρχικά ως απόπειρα να κατασκευαστούν ισχυρά εντομοκτόνα.
Η ονομασία του είναι ουσιαστικά ένα ακρωνύμιο, καθώς σχηματίζεται από γράμματα των επιθέτων των επιστημόνων που το παρασκεύασαν: Schrader, Ambros, Rüdiger και Van der Linde. ΠΑΛΙ Ο ΓΕΡΜΑΝΙΚΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ ΕΜΠΡΟΣΘΕΝ ΜΑΣ!!
Αποκαλείται νευροπαραλυτικό επειδή μπλοκάρει τις εντολές προς τα νεύρα των μυών.
Ο φρικτά επώδυνος- θάνατος συνήθως προκύπτει ως αποτέλεσμα ασφυξίας από την αδυναμία των μυών που εμπλέκονται στην αναπνοή να λειτουργήσουν.
Πώς θα καταστραφούν με ασφάλεια τα χημικά όπλα της Συρίας?
Δεν μπορείς να τα κάψεις. Δεν μπορείς να τα θάψεις. Και, σίγουρα, δεν μπορείς να ρίξεις πάνω τους ένα πύραυλο. Τα συμπεράσματα δικά σας αν κάποιοι επιθυμούν έναν συνηθισμένο πόλεμο?
Φεύγουμε από τα θανατηφόρα αέρια και πάμε  σε κοντινή απόσταση στα ¨¨ ζωοποιά¨¨ αέρια της παγκόσμιας οικονομίας.

13  Σεπτεμβρίου ΚΥΠΡΟΣ… Μια νέα εποχή ξεκινά για τον Ελληνισμό: Το κυπριακό φυσικό αέριο είναι πολύ καλής ποιότητες και το κοίτασμα ανταποκρίνεται στις μέχρι στιγμής προβλέψεις σε ότι αφορά τον όγκο του.
Αυτό δείχνουν τα πρώτα αποτελέσματα της επιβεβαιωτικής γεώτρησης στο Βυθοτεμάχιο 12 που έγινε πριν δύο ημέρες. Η πίεση, το χρώμα της φλόγας και ορισμένα άλλα στοιχεία συντείνουν στο ότι το κοίτασμα ίσως και να ξεπερνά τις αρχικές προβλέψεις χωρητικότητάς του.  Δεδομένο ότι όλα τα μέχρι στιγμής στοιχεία δείχνουν ότι τα Ελληνικά  είναι μεγαλύτερα από τα κυπριακά, ας βγάλει ο καθένας τα συμπεράσματα του…
Δεν είναι αξιοπερίεργο ότι στο μεσοδιάστημα αυτό το τουρκικό ερευνητικό σκάφος ¨¨ ΒΆΡΒΑΡΟΣ¨¨ σουλατσάρει συνοδεία πολεμικών της χώρας του  από το Ηρωικό Καστελλόριζο μέχρι το θαλάσσιο πέρασμα Κύπρου-Συρίας!!
Πάντα οι πειρατές αποτελούταν από ένα ετερόκλητο πλήθος. Έτσι και σήμερα ένα ετερόκλητο πλήθος αντικρουόμενων συμφερόντων ήρθε από τις άκρες της γης με ¨¨ κουρσευτικά πλοίᨨ και κατσικώθηκε πάνω σε έναν από τους  μεγαλύτερους  ενεργειακούς θησαυρούς του πλανήτη. Οι πειρατές πάντα φροντίζουν για το μέλλον τους και για τα γεράματα τους!!
Σήμερα πολλές παράμετροι σχηματίζουν την στρατηγική εξίσωση που από το ένα σκέλος της έχει ΑΙΜΑ  στην Συρία και από το άλλο έχει φτώχια, εξαθλίωση , αυτοκτονίες λόγω των μνημονιακών πολιτικών στον Ελλαδικό χώρο. Σε όλο αυτό το σκηνικό υπάρχει και η υποεξίσωση που λέγεται Αραβική Άνοιξη στην λεκάνη της Μεσογείου για να συνδράμει με τον τρόπο της πιλοτικά  σε αυτό που ετοιμάζουν για όλο τον πλανήτη.
Για να δούμ娨 ιδίοις όμμασι ¨¨ την ανάφλεξη στην έξοδο του φυσικού κυπριακού αερίου κάποιος χρησιμοποίησε ¨¨αναπτήρᨨ, ο λόγος του λέγειν.
 Τελικά ποιός θα είναι εκείνος που θα χρησιμοποιήσει τον αναπτήρα για να ανάψει τον ΓΕΝΙΚΟ ΠΟΛΕΜΟ?
Σε αυτό το σημείο θα σταθούμε στην πρόρρηση του ΠΑΤΡΟ-ΚΟΣΜΑ. Λες και ζούσε αυτός ο ΑΓΙΟΣ μας, το σήμερα. ¨¨Καλότυχος όποιος ζήσει μετά τον γενικό πόλεμο. Θα τρώγει με ασημένιο κουτάλι...¨¨  και πως θα γίνει αυτό?  Μάλλον μετά  τον γενικό πόλεμο η γη θα ανοίξει τους Θησαυρούς της…  Τους θησαυρούς τους έχουμε σήμερα μπροστά μας και είναι τα ενεργειακά αγαθά με τα οποία προίκισε ο ΘΕΟΣ την πατρίδα μας.  Αυτό που  λείπει από το πάζλ  είναι ο Γενικός Πόλεμος του Πατρο-Κοσμά!!!
Λοιπόν πάμε πίσω στους αναπτήρες…
Άσμουσεν: «Η μεταβολή της πολιτικής ποσοτικής χαλάρωσης της Fed στις ΗΠΑ ίσως έχει μεγαλύτερες συνέπειες από το 1994»
Οι πιθανές συνέπειες της απόφασης της ομοσπονδιακής κεντρικής τράπεζας των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής να μειώσει το επίπεδο της νομισματικής τόνωσης της αμερικανικής οικονομίας με τις αγορές αξιόγραφων στις οποίες προχωρά υπάρχει ο κίνδυνος να είναι μεγαλύτερες τώρα από ό,τι ήταν το 1994, όταν η Fed είχε προχωρήσει σε παρόμοια αλλαγή πολιτικής με αποτέλεσμα οι αγορές ομολόγων να κατακρημνιστούν, εκτίμησε σήμερα ο Γεργκ Άσμουσεν, μέλος της Εκτελεστικής Επιτροπής της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας (ΕΚΤ).
Σύμφωνα με τον Άσμουσεν αυτά που είχαν συμβεί το 1994 δείχνουν σαφώς πόσο μεγάλη σημασία έχει οι κεντρικές τράπεζες να ενημερώνουν έγκαιρα και με σαφήνεια για τις στρατηγικές εξόδου τους από τις τυχόν επεκτατικές τους πολιτικές.
Η κεντρική τράπεζα των ΗΠΑ αναμένεται να ανακοινώσει τη σταδιακή μείωση των αγορών ομολόγων που έχει θέσει σε εφαρμογή εντός του μήνα (17η-18η Σεπτεμβρίου), κάτι που θα σημάνει την αρχή του τέλους της πολιτικής ποσοτικής χαλάρωσης που εφαρμόζει κι εκτιμάται συνέβαλε στην ταχύτερη ανάκαμψη της μεγαλύτερης οικονομίας στον κόσμο και την άνοδο των αγορών.
«Στις αρχές του 1994, ενώ η ανάκαμψη των ΗΠΑ ενισχυόταν, η Fed έθεσε σε εφαρμογή έναν κύκλο μείωσης των αγορών αξιόγραφων και οι αγορές ομολόγων κατακρημνίστηκαν όχι μόνο στις ΗΠΑ, αλλά και σε όλο τον κόσμο», επισήμανε ο Άσμουσεν. Εάν η διάχυση ήταν μεγάλη το 1994, μπορούμε να αναμείνουμε ότι θα είναι ακόμα μεγαλύτερη σήμερα, σε έναν όλο πιο βαθιά διασυνδεδεμένο κόσμο, πρόσθεσε, σύμφωνα με το κείμενο μιας ομιλίας που εκφώνησε στις Βρυξέλλες. Κέρδος   10/9/2013 20:24
Καλά ρε παιδιά, ποιος θα πήγαινε για πόλεμο στην Συρία?? Όταν θα έπρεπε να συμμαζέψει τα του οίκου του.
Μάλλον οι παγκόσμιοι πειρατές μείνανε  ρέστοι και ήρθαν να φυλάξουν τον θησαυρό που μυρίσθηκαν από άλλους τοπικούς πειρατές, βλ. Τούρκους ,που δεν τους ανήκει φυσικά έστω και αν μυρίζει δελεαστικά το φυσικό αέριο. Εμείς θα τους προτείναμε να πάνε να μυρίσουν τα χημικά αέρια για να διαπιστώσουν το δράμα του Συριακού Λαού.
Για να ανάψεις μια καλή φωτιά  σε ένα πλούσιο χωράφι από ενεργειακά σπαρτά παίρνεις μια ζωηρή αλεπού και της ανάβεις την ουρά και την αφήνεις  μέσα στο χωράφι να κάνει καλή δουλειά και εσύ να παρακολουθείς ανέμελος το έγκλημα... ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ!!
Αυτό τον καιρό η ουρά της τουρκικής αλεπούς είναι φουντωτή και είναι ότι πρέπει γιᨨ βρώμικες δουλειές¨¨.
Την πραγματική φωτιά όμως θα  την βάλει ο ΑΓΙΟΣ ΤΡΙΑΔΙΚΟΣ ΘΕΟΣ σε όλους αυτούς τους βρωμιάρηδες που γνώριζαν εδώ και χρόνια για τα πλούτη της Ρωμιοσύνης και ήρθαν να μας τα υφαρπάξουν με δόλιους τρόπους , σέρνοντας τις  ζωές μας στην εξαθλίωση και στην απόγνωση με φοβερά αδιέξοδα.
Σε λίγο καιρό όλοι οι ΕΛΛΗΝΕΣ θα δώσουμε ΜΑΡΤΥΡΙΑ ότι είμασθε αντάξιοι του ηρωικού παρελθόντος μας  να διεκδικήσουμε για τις επόμενες γενιές αυτό που τις ανήκει…
Και έχουμε γι αυτό το μεγαλύτερο όπλο που υπάρχει  στον ορατό και αόρατο κόσμο και είναι  ο ΤΙΜΙΟΣ και ΖΩΟΠΟΙΟΣ ΣΤΑΥΡΟΣ του ΚΥΡΙΟΥ μας που θα συντρίψει την δαιμονιώδη αμαρτία των κοσμολατρών και πειρατών της ζωής του ευλογημένου τόπου μας.

ΔΡ. ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΒΑΡΔΑΚΑΣ    14. 9. 2013

Τα θυμάσαι τα αδέρφια σου;

Έχουμε να γράψουμε ιστορία ακόμη...