Τετάρτη 3 Ιουλίου 2013

Ομοφυλοφιλία

μοναχού Ανδρέα Αγιορείτου
Αποκρουστική και αηδιαστική συνέπεια της αμαρτίας είναι οι σεξουαλικές διαστροφές. Γνωστή είναι μια αρχαία πληγή της κοινωνίας, η οποία αφού επατάχθη επί αιώνες από τον Χριστιανισμό, συνεχίστηκε από τους μουσουλμάνους και εσχάτως έχει επικίνδυνα εξαπλωθεί σαν φρούτο της ξενομανίας και του τρελού εξευρωπαϊσμού, του αθεϊσμού, της τοξικομανίας και του εκφυλισμού, δια των οποίων οι νέοι γίνονται θύματα.

Το εξευγενισμένο όνομά της είναι «ομοφυλοφιλία», η οποία από την Γραφή
είναι γνωστή ως «Σοδομική αμαρτία» «Σοδομία» ή «Σοδομισμός». Εξ αφορμής της ανήκουστης αυτής αμαρτίας, ο Θεός, για να δείξει την αποστροφή και δυσαρέσκειά Του, έβρεξε προς τιμωρία πυρ και θείο και κατέκαυσε την ευφορώτατη περιοχή της Πενταπόλεως στην Παλαιστίνη, εκεί που βρίσκεται η «Νεκρά Θάλασσα». Στη θάλασσα αυτή δεν ζει τίποτε, ούτε ψάρι, ούτε άλλο θαλάσσιο ζώο, γιατί είναι πολύ πυκνό το αλάτι μέσα στο νερό της, καίτοι σ’ αυτήν εκβάλλει ο Ιορδάνης ποταμός, αλλά και εις μαρτύριο και βεβαίωση του γεγονότος αυτού. Ακόμη και σήμερα εκεί βγάζουν θειάφι και πίσσα, με μηχανήματα από το βυθό και τις ακτές της.
Έτσι, συνδέονται στενά και καθορίζονται οι τόποι όπου έλαβαν χώρα όσα αναφέρονται στην Αγία Γραφή, για την τιμωρία των Σοδομιτών, που έκαναν αυτή την αμαρτία, αλλά και προς παραδειγματισμό των επιγενομένων γενεών, για να μη επαναλαμβάνεται το διαστρεβλωτικό της φύσεως ανοσιούργημα αυτό.
Εσχάτη αδιαντροπιά
Παρά ταύτα όμως, αντί να ντρέπεται η ανθρωπότης γι’ αυτό, ευρίσκονται αδιάντροποι τύποι που υποστηρίζουν ότι η κοινωνία πρέπει να νομιμοποιήσει την αισχρή αυτή και παρά φύσιν αμαρτία, ως έπραξαν ήδη ασεβείς ομάδες στην σημερινή Αγγλία -καθώς και άλλες χώρες- της παρακμής, όπου με την ακατανόητη ανοχή της πολιτείας αναγνωρίζονται γάμοι: ανδρός με άνδρα και γυναικός με γυναίκα!
 
Αυτά είναι τα ανομολόγητα αμαρτήματα, για τα οποία ο Απόστολος Παύλος λέγει πως είναι ντροπή και αίσχος ακόμη και να τα λέει κανείς αυτά που κρυφά κάνουν (Εφεσ. ε΄12). Τα άλογα ζώα ζουν κατά το νόμο της φύσεως, τον οποίο ουδέποτε παραβαίνουν. Έχουν μάλιστα ορισμένη χρονική περίοδο κατά την οποία συνέρχονται κατά φύσιν αρσενικό και θηλυκό. Ποτέ δεν συνάπτονται στο ίδιο γένος και φύλο. Ενώ ο άνθρωπος με την παράλογη και διεστραμμένη λογική του, γίνεται ασύγκριτα χειρότερος από τα άλογα ζώα…

Τα θυμάσαι τα αδέρφια σου;

Έχουμε να γράψουμε ιστορία ακόμη...