Τετάρτη 2 Ιανουαρίου 2013

To νέο μεγάλο κόλπο του καπνού και της... αιθαλομίχλης!!

σχόλιο Γ.Θ : Το είχαμε επισημάνει εδώ και καιρό (δες ΕΔΩ), ότι στα σχέδια της νέας τάξης και των εγχώριων υπαλλήλων της θα είναι ο περιορισμός των αυτόνομων πηγών θέρμανσης με πρόφαση την προστασία του περιβάλλοντος και της δημόσιας υγείας. Ο σκοπός τους φυσικά δεν είναι το περιβάλλον, αλλά το να μην είμαστε αυτόνομοι και να εξαρτώμαστε από αυτούς και το τσιπάκι τους, που θα το παρουσιάσουν σαν τη λύση όλων των προβλημάτων μας...


Πίσω από το κάθε κράξιμο και το κάθε πρωτοσέλιδο μιας κάποιας φυλλάδας, κρύβονται πάντα ισχυρά συμφέροντα !

Λες και ήταν χθες ,όταν κάποιος Υπουργός ζητούσε να του φέρουν ένα πεθαμένο από το νέφος που έπνιγε τότε την Αθήνα ! Σε αυτό τον τόπο δεν θα αλλάξει τίποτε αν δεν αλλάξουμε εμείς ! Δεν θα αλλάξει αν συνεχίσουμε να εκλέγουμε τους ίδιους ανθρώπους που έχουν την απόλυτη ευθύνη για την κατάντια της Πατρίδος μας ! Πίσω απο το κάθε κράξιμο και το κάθε πρωτοσέλιδο μιας κάποιας φυλλάδα κρύβονται πάντα ισχυρά συμφέροντα !

Για θυμηθείτε οι παλαιότεροι από εμάς το κόλπο της τότε απόσυρσης των αυτοκινήτων στις αρχές του 90 ,χιλιάδες οι πλαστές και οι εικονικές αποσύρσεις πήγε κανείς φυλακή ; Τότε ούρλιαζαν οι φυλλάδες για το νέφος της Αθήνας ,αλλάξαμε όλοι αυτοκίνητα ,γέμισαν μίζες οι κρατούντες και γέμισαν λεφτά οι αντιπροσωπείες , κάποιοι απο τους πολιτικούς λαδώθηκαν και τα άρπαξαν χοντρά και εμείς μάθαμε για τα πράσινα αυτοκίνητα και τα πράσινα τέλη ,έφυγε το νέφος της Αθήνας όχι βέβαια απλά οι φυλλάδες το ξέχασαν !

Πρόσφατα ο αδιάφθορος Τσάρος της Οικονομίας Παπακωσταντίνου μαζί με τον Παπανδρέου που Κυβερνούσε μια χώρα διεφθαρμένων κατά δήλωση του ,καθόρισαν το τύπο των ρύπων και την αύξηση των τελών κυκλοφορίας κατά 100% όταν ουρλιάζοντας τότε εναντίον της τότε κυβέρνησης για την μείωση των τελών ταξινόμησης στα μεγάλα αυτοκίνητα !

Το σχέδιο απλό να αλλάξουν οι Έλληνες τα αυτοκίνητα και να την γαζώσουν πάλι οι ίδιοι ,Να τα πρωτοσέλιδα των φυλλάδων για τα πράσινα αυτοκίνητα ....Που φτάσαμε; να ξεπουλάμε τα αυτοκίνητα για ένα κομμάτι ψωμί όταν οι σοφοί του Υπουργείου για το ίδιο κινητήρα ζητάνε τέλη κυκλοφορίας για το ίδιο κινητήρα τα διπλάσια τέλη με μόνο κριτήριο την ημερομηνία έκδοσης της αδείας του αυτοκινήτου ... (2010 και μετά )

Αποτέλεσμα σταμάτησαν οι κλοπές των μεγάλων αυτοκινήτων απο τους Σκοπιανούς ,Αλβανούς και Ρουμάνους αφού ήταν πλέον συμφέρουσα η αγορά παρά η κλοπή ...Ποιοί έχασαν μα μόνο οι Έλληνες ,ποιος έχει υβριδικό μόνο οι βουλευτές του Πασόκ ! Βλέπεις μια LEXUS έχει τέλη κυκλοφορίας 0 ευρώ ενώ ενα 1600 δεκαετίας χτυπάει και 300 ευρώ να μη σου πω ! Αποτέλεσμα παρέδωσαν τις πινακίδες οι μισοί και οι άλλοι μισοί ξεπούλησαν τα αυτοκίνητα ,έκλεισαν αντιπροσωπείες ,βενζινάδικα ,συνεργεία ποιοι έχασαν ; Μόνο εμείς !

Κάποιοι έβαλαν στο μάτι ΔΕΗ , το κόλπο σωστά στημένο έβαλαν την ΔΕΗ να πληρώνει 54 λεπτά την Κιλοβατώρα ενώ την πουλούσε 14, ποιος κέρδισε μόνο οι εισαγωγείς φωτοβολταϊκών που ήταν απο την Γερμανία και μάλιστα τελευταία διαμαρτυρόμενοι για την εισαγωγή φθηνών φωτοβολταϊκών απο την Κίνα !

Τρέξανε οι Αγρότες και γέμισαν τα χωράφια με φωτοβολταϊκά χρεώθηκαν μέχρι το λαιμό αλλά άκουσον ,άκουσον οι Τράπεζες δανείζουν μόνο με υποθήκη όχι του έργου αλλά της ακίνητης περιουσίας ! ...Αυξάνονται τα τέλη της ΔΕΗ για την πράσινη ανάπτυξη και εμείς μάθαμε οτι Μπιρμπίλη και η παρέα του Παπανδρέου είναι στο κόλπο με τα φωτοβολταϊκά ...Ποιος είναι διορισμένος απο την Οικογένεια στην Τράπεζα Ελλάδος για την πράσινη ανάπτυξη είπαμε ; Μα κάποιος απο τους υιούς Παπανδρέου !

Τώρα το νέφος του καπνού και το κόλπο της Αιθαλομίχλης !

Κάποιο αποφάσισαν να αυξήσουν το κόστος της θέρμανσης αυξάνοντας την τιμή του Πετρελαίου ...Μα υπάρχει σοβαρός οικονομολόγος που πιστεύει οτι μπορεί μια οικογένεια με ένα μισθό να ζεσταθεί με πετρέλαιο ; Τώρα ανακαλύψαμε τα τζάκια και τις ξυλόσομπες ; Η ανάγκη κάνει τον κάθε άνθρωπο να ψάξει να βρέι τρόπο να ζεσταθεί, η φωτιά ειναι η παρέα του, είναι ο τόπος συνάντησης ,είναι επιβίωση ! Τώρα προσπάθησαν να πουλήσουν θερμαντικά και δήθεν εφευρέσεις και κάποιο αφού είδαν οτι δεν πιάνουν ανακάλυψαν το νέφος του καπνού !

Εισαγωγές απο τα Βαλκάνια ξυλόσομπες ,πέλετ καυσόξυλα !

Γέμισαν ευρώ οι Βούλγαροι και οι Αλβανοί αφού κόβουν λαθραία τα δάση μας και τα ξαναπουλάνε στους Πατριώτες μας και κάποιοι πέφτουν και θύματα αετονύχηδων που τους γδύνουν χωρίς να τους στέλνουν καν τα καυσόξυλα ...εκατοντάδες οι καταγγελίες !

Τώρα τι θα κάνουν θα πάρουν μέτρα λένε, τι θα κηρύξουν πόλεμο σε όσους χρησιμοποιούν σόμπες και τζάκια και δεν βάζουν πετρέλαιο ; Θα το δούμε και αυτό ;

Αν ήθελαν να καταπολεμήσουν το λαθρεμπόριο καυσίμων δεν θα μπορούσαν να αφήσουν χαμηλά την τιμή του φυσικού αερίου ; Αλλά γνωρίζουν ότι το λάθροεμπόριο δεν γίνεται μόνο απο τα οχήματα αλλά απο τα καράβια ,πόσο έχει το ναυτικό πετρέλαιο 70 λεπτά το κέρδος τεράστιο βάζει σε πειρασμό ακόμη και και Άγιο

Να μην ξεχνάμε οτι μέχρι πέρυσι απαγορευόταν δια νόμου η εγκατάσταση καυστήρων βιομάζας για κεντρική θέρμανση ! Το επόμενο μεγάλο κόλπο είναι το νέφος του καπνού και δυστυχώς το νέφος της Αιθαλομίχλης !

Συμπέρασμα : τίποτε στην Ελλάδα δεν γίνεται τυχαία, κάποιοι πιστεύουν οτι το κάνουμε στο πόδι όχι , ¨ολα έχουν σχέδιο και όλα τα νομοσχέδια έχουν και στόχο και λόγο ! Κάποιοι θα κερδίσουν ακόμη και τώρα από την δυστυχία μας ,κάποιοι θα θελήσουν να μας σώσουν απο το νέφος για να πεθάνουμε απο το κρύο ! Κάποιοι που μας έβαλαν να ξεπουλήσουμε τα ασφαλή αυτοκίνητά ,μας έσπρωξαν στα ξανά στα 1000ράκια ....Θα ξαναγεμίσουν οι στροφές με Εκκλησάκια και τάματα !

Εμείς τους αφήνουμε να σκοτώνουν τα πιαδιά μας ,να παγώνουν οι γονείς μας , να μην κάνουμε όνειρα ... Τι μας ποτίζουν πια ;;;;

Βετεράνος http://www.veteranos.gr/2012/12/to_31.html
http://elnewsgr.blogspot.gr/2012/12/to_31.html

Τα θυμάσαι τα αδέρφια σου;

Έχουμε να γράψουμε ιστορία ακόμη...