Τετάρτη 16 Ιανουαρίου 2013

ΗΠΑ: Πατριωτική Ομάδα Αντίστασης ετοιμάζεται να δημιουργήσει ένοπλη «Γειτονιά Φρούριο»

«Ενάντια σε όλους τους εχθρούς, ξένους και εγχώριους»
CNS News / ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ
Μια ομάδα από ανθρώπους που μοιράζονται πατριωτικές ιδέες, και την ιδέα περί ‘Αμερικανικής Εξαίρεσης’ (ο όρος ‘American Exceptionalism’, σημαίνει ότι η Αμερική έχει ξεχωριστή «αποστολή» στον κόσμο να διαδώσει την δημοκρατία) σχεδιάζουν να οικοδομήσουν μια ένοπλη κοινότητα προκειμένου να προστατεύσουν την ελευθερία τους.
Η ομάδα, που ονομάζεται Citadel, σκοπεύει να αγοράσει 2.000 έως 3.000 στρέμματα για το έργο, στο δυτικό Αϊντάχο. Η κοινότητα θα αποτελείται από 3.500 έως 7.000 οικογένειες πατριωτών Αμερικανών που «οικειοθελώς επιλέγουν να ζήσουν μαζί, σύμφωνα με το ιδανικό τηςRightful Liberty (‘Νόμιμη Ελευθερία’) του Thomas Jefferson».
Σύμφωνα με την ιστοσελίδα της Citadel, ‘Νόμιμη Ελευθερία’ σημαίνει ότι «οι γείτονες δεν χώνουν τη μύτη τους στις δουλειές των άλλων γειτόνων, και τους αφήνουν να ζουν όπως θέλουν».
Ο Citadel εξηγεί ότι οι κάτοικοι της κοινότητας θα πρέπει να δεσμεύονται με το ακόλουθο κείμενο:

  • Πατριωτισμός
  • Υπερηφάνεια στην Αμερικανική Εξαίρεση
  • Η Περήφανη ιστορία μας της Ελευθερίας, όπως ορίζεται από του Ιδρυτές μας, και
  • Φυσική ετοιμότητα για να επιβιώσουν και να υπερισχύουν για την αντιμετώπιση φυσικών καταστροφών, όπως οι τυφώνες Κατρίνα ή Sandy - ή τεχνητών καταστροφών, όπως πτώση ηλεκτρικού δικτύου ή οικονομική κατάρρευση.

Οι κάτοικοι θα πρέπει επίσης να συμφωνήσουν ότι να είναι "έτοιμοι για τις έκτακτες ανάγκες της ζωής και να είναι εξοικειωμένοι με το αμερικανικό εικονίδιο της Ελευθερίας - το τουφέκι."
Μερικά από τα οφέλη της κοινότητας Citadel περιλαμβάνουν μια ασφαλή, καλά προετοιμασμένη, πατριωτική κοινότητα, όπου τα παιδιά θα πρέπει να εκπαιδεύονται στο σχολείο, και όχι να κατηχούνται.
 Η κοινότητα θα πρέπει να προστατεύεται από ένα περιμετρικό τοίχο που θα είναι απρόσιτος για "τουρίστες". Κάθε γειτονιά εντός της κοινότητας θα έχει χαμηλότερους τοίχους, διαιρώντας την πόλη σε αμυντικά τμήματα. 

Ο δικτυακός τόπος διαθέτει μια πλατφόρμα για αίτηση όπου οι μελλοντικοί κάτοικοι μπορούν να εγγραφούν. Σύμφωνα με την Citadel, περισσότερες από 200 οικογένειες έχουν ολοκληρώσει τις αιτήσεις, πριν ακόμα αγοραστεί οποιοδήποτε κομμάτι γης.
 
Ενώ η Citadel μπορεί να ακούγεται υπέροχη για πολλούς, η κοινότητα έχει δημοσιεύσει μια προειδοποίηση στην αρχική σελίδα τους:
"Μαρξιστές, σοσιαλιστές, φιλελεύθεροι και οι καθεστωτικοί Ρεπουμπλικάνοι, κατά πάσα πιθανότητα θα βρουν ότι η ζωή στην κοινότητά μας είναι ασύμβατη με την υπάρχουσα ιδεολογία τους και το δικό τους τρόπο ζωής".
Η Citadel λέει ότι ο κάθε πατριώτης που θα επιλέξει να ζήσει μέσα στην κοινότητα "θα συμφωνήσει με την θέλησή του να ακολουθήσει τα βήματα των Ιδρυτών μας με όρκο να δώσουμε την ζωή μας ο ένας για τον άλλο, και να υπερασπιστούμε ο ένας τον άλλο και την Ελευθερία εναντίον όλων των εχθρών, ξένων και εγχώριων".

Τα θυμάσαι τα αδέρφια σου;

Έχουμε να γράψουμε ιστορία ακόμη...