Παρασκευή 18 Ιανουαρίου 2013

Οι Τούρκοι στρατηγοί θα ανατίναζαν και την γέφυρα του Βοσπόρου!

Απίστευτα σχέδια εναντίον της κυβέρνησης Ερντογάν φαίνεται πως είχε ετοιμάσει και η «Μονάδα Ειδικού Πολέμου» των τουρκικών Ενόπλων Δυνάμεων.
Σύμφωνα με την έκθεση των τουρκικών μυστικών υπηρεσιών (MIT), η οποία εστάλη σε επιτροπή του Κοινοβουλίου που εξετάζει τα πραξικοπήματα που είχαν πραγματοποιηθεί ή σχεδιαστεί, ο τουρκικός στρατός είχε ετοιμάσει σχέδιο αποδυνάμωσης της κυβέρνησης Ερντογάν με ένα συστηματικό σχέδιο που είχε ετοιμάσει η «Μονάδα Ειδικού Πολέμου».
Σύμφωνα με το σχέδιο αυτό, το οποίο αποκαλύπτει η Milliyet, ο τουρκικός στρατός σχεδίαζε «να τοποθετηθούν βόμβες στις γέφυρες του Βοσπόρου, σε πλοίο αλλά και στο τούνελ αυτοκινητόδρομου στην περιοχή Μπόλου για να μειωθεί η εμπιστοσύνη στην κυβέρνηση». Παράλληλα το σχέδιο προέβλεπε «την συκοφάντηση του Ερντογάν και του Γκιούλ αλλά και των γυναικών τους από τα μέσα ενημέρωσης».
Άλλο μέρος του σχεδίου προέβλεπε «την οργάνωση διαδηλώσεων και επεισοδίων που θα χρεώνονταν στους φανατικούς ισλαμιστές», όπως και «επίθεση στο Μαυσωλείο του Κεμάλ» που θα αποδίδονταν στα μέλη του κυβερνώντος κόμματος.
Τα σχέδια αυτά αποκαλύπτονται σιγά σιγά και δείχνουν μέχρι ποιο ακραίο σημείο ήταν έτοιμοι οι Τούρκοι στρατηγοί να φτάσουν για να πραγματοποιήσουν τα σχέδια τους. Όπως και με το σχέδιο «Βαριοπούλα» που προέβλεπε την εισβολή στο Βόρειο Έβρο αλλά και τη κατάρριψη τουρκικού μαχητικού που θα αποδίδονταν στην Ελλάδα για την πρόκληση θερμού επεισοδίου και για την αποδυνάμωση της κυβέρνησης Ερντογάν. 
ΜΑΝΩΛΗΣ ΚΩΣΤΙΔΗΣ 

Τα θυμάσαι τα αδέρφια σου;

Έχουμε να γράψουμε ιστορία ακόμη...