Δευτέρα 14 Ιανουαρίου 2013

Μαζική διαδήλωση στη Γαλλία κατά των γάμων των ομοφυλόφιλων


σχόλιο Γ.Θ : Εμείς στην Ελλάδα είμαστε αιχμάλωτοι των αριστερών και των καναλιών, που αν τολμήσεις και διαμαρτυρηθείς για κάτι ανάλογο, θα σε πούν ρατσιστή και ακροδεξιό...

 Ύστερα από τέσσερις και πλέον ώρες πορείας, τα περίπου 800.000 άτομα που συμμετείχαν στη μεγάλη διαδήλωση κατά του γάμου των ομοφυλόφιλων, συγκεντρώθηκαν στον ελεύθερο χώρο πίσω από τον Πύργο του Άιφελ.
Η ομάδα «Διαδήλωση για όλους» που ανέλαβε την πρωτοβουλία της οργάνωσης, είχε δηλώσει ότι θα ήταν ικανοποιητικό αν κατέβαιναν στους δρόμους 200.000 άτομα. Η ικανοποίηση επομένως είναι ξεκάθαρη και περιμένουν κάποια κίνηση από την πλευρά της κυβέρνησης η οποία πρόκειται προσεχώς να φέρει το νέο σχέδιο νόμου στη Βουλή
Το σημείο της νομοθεσίας το οποίο αρνείται να αποδεχθεί η πλειοψηφία των διαδηλωτών, είναι η διαφοροποίηση της έννοιας της γονικής σχέσης στην οικογένεια.
Για να μπορέσουν να αναγνωρισθούν τα ίδια δικαιώματα στα φορολογικά, τα κληρονομικά, αλλά και στην κηδεμονία των παιδιών σε άτομα του ιδίου φύλου, το σχέδιο νόμου προτείνει επίσης την κατάργηση των όρων μητέρα και πατέρας και τη χρήση «γονιός 1 και γονιός 2».
Η μαζική αντίδραση των Γάλλων δείχνει αν μη τι άλλο τη σοβαρότητα αλλά και τη μαχητικότητα με την οποία πρέπει να αντιμετωπίζονται νεοταξικές νομοθετικές πρωτοβουλίες που έρχονται να αλλοιώσουν θεμελιώδεις αρχές και αξίες.

http://www.enromiosini.gr/arthrografia/12188-%CE

Τα θυμάσαι τα αδέρφια σου;

Έχουμε να γράψουμε ιστορία ακόμη...