Τετάρτη 16 Ιανουαρίου 2013

Ο ΠΟΥΤΙΝ ΚΑΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ (;) ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ: ΘΛΙΒΕΡΕΣ ΣΥΓΚΡΙΣΕΙΣ!

Από τον «Ορθόδοξο Τύπο» της 11ης Ιανουαρίου 2013, δημοσιεύουμε το ακόλουθο σχόλιο που προσυπογράφουμε απολύτως:
Ο Πρόεδρος της Ρωσίας κ. Πούτιν προσήλθε κατά την εορτήν των Χριστουγέννων (με το παλαιόν Ημερολόγιον) εις την Εκκλησίαν από πολύ ενωρίς δια να προσευχηθή και λάβη μέρος εις την Θείαν Ευχαριστίαν. Προσήλθε άνευ συνοδείας Αστυνομικών. Παρηκολούθησεν την Θείαν Λειτουργίαν όρθιος, όπως όλοι οι Ορθόδοξοι πιστοί, οι οποίοι μετείχον εις την Θείαν Λειτουργίαν. Δεν γνωρίζομεν πόσο πραγματικά πιστεύει ή συμμετέχει εις τας θρησκευτικάς εκδηλώσεις και εις την Θείαν Λειτουργίαν δια επικοινωνιακούς - ψηφοθηρικούς λόγους (ΣΧΟΛΙΟ - ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ: ΜΕ 65%;;;), επειδή η Ορθόδοξος Εκκλησία εις την Ρωσίαν έχει μεγάλην δύναμιν. Γνωρίζομεν ότι συμμετέχει και ότι επισκέπτεται τακτικώς το Άγιον Όρος. Ερωτήματα:
1) Πότε οι Έλληνες πολιτικοί μετέβησαν κατά τας μεγάλας εορτάς της Χριστιανοσύνης εις τας Εκκλησίας, δια να συμμετάσχουν της Θείας Λειτουργίας; (εξαιρείται το Πάσχα εις το οποίον συμμετέχουν δια είκοσι λεπτά της ώρας δια τας ανάγκας της επικοινωνίας και της τηλεοράσεως).
2) Πότε επεσκέφθησαν το Άγιον Όρος, δια να εξομολογηθούν, να επικοινωνήσουν με τον Θεόν και να συμμετάσχουν εις Ιεράς Αγρυπνίας ή εις Θείας Λειτουργίας;  

http://hellas-orthodoxy.blogspot.gr
 

Τα θυμάσαι τα αδέρφια σου;

Έχουμε να γράψουμε ιστορία ακόμη...