Πέμπτη 10 Ιανουαρίου 2013

Επική Μάχη με τους αναρχικούς στην ομιλία του Φ.Φραγκούλη στα Χανιά!

κείμενο Γ.Θ : Ήρθαν να αμαυρώσουν μια ομιλία κατά των ρατσιστών της τουρκίας, που παρουσίαζε μαρτυρίες για τους κρυπτοχριστιανούς αδερφούς μας και τότε είδαν με δέος μπροστά τους...

Έλληνες!
Ήταν λίγη ώρα αφότου ξεκίνησε η εκδήλωση της παρουσίασης του βιβλίου "Ποια τουρκία; Ποιοι τούρκοι;" και στην αίθουσα του φιλολογικού συλλόγου "Χρυσόστομος" Σφακιανοί τραγουδούσαν ένα ριζίτικο για τον Κωνσταντίνο Παλαιολόγο παρουσία του Στρατηγού Φράγκου Φραγκούλη και πλήθους επισήμων και απλών πολιτών, όταν φωνές και οχλαγωγία ακούστηκαν από την διπλανή αίθουσα -προθάλαμο- με γνωστά συνθήματα αναρχικών.
Παραξενεύτηκα, γιατί στην αίθουσα δεν υπήρχαν τα γνωστά μέλη της Χρυσής Αυγής, απεναντίας ήμασταν δεκάδες φιλοβενιζελικοί Πατριώτες και η ίδια η εκδήλωση και το βιβλίο του Στρατηγού ήταν λόγω του θέματος αντιρατσιστική κατά των κεμαλοναζιστών και υπέρ των καταπιεσμένων κρυπτοχριστιανών της Μικράς Ασίας.
Οι φωνές από τον προθάλαμο αμέσως δυνάμωσαν και η κακιά παραφωνία των αναρχικών συνθημάτων επισκίασε το τραγούδι για τον Παλαιολόγο, την ίδια στιγμή μιά πόρτα άνοιξε και ένας αναρχικός πέταξε φυλλάδια με συνθήματα κατά του Στρατού και της θητείας και υπέρ των μεταναστών.
Σηκωθήκαμε και με γρήγορα βήματα σταθήκαμε μπροστά τους στο προθάλαμο λέγοντάς τους ειρηνικά να αποχωρήσουν. Δυστυχώς δεν μας άκουσαν... απεναντίας, έσπρωξαν έναν ηλικιωμένο και τότε ήρθε η νέμεσις... και ο τρόμος στα μάτια τους.
Ήμασταν μόνο δέκα πατριώτες, που είχαμε χωρέσει να βγούμε στον προθάλαμο, ενώ οι αναρχικοί ήταν καμμιά σαρανταριά. Όταν ο αδερφικός μου φίλος Δ... έπεσε πάνω τους σαν κεραυνός και οι υπόλοιποι να τον ακουλουθούμε, είδα την αναρχική αλλαζονία να χάνεται αστραπιαία και οι φωνές μίσους κατά της Πατρίδας να μετατρέπονται σε κραυγές πόνου.
Για να γλυτώσουν οι αναρχικοί μας ψέκασαν με ένα πυροσβεστήρα ξ.χ. Σκόνης και για μερικά δευτερόλεπτα ο συμπλοκή διακόπηκε, αφού ήταν αδύνατο να πάρει κανείς ανάσα.
Νομίζοντας τώρα ότι με όπλο το πυροσβεστήρα θα μας τρομάξουν μας επιτέθηκαν όμως μπροστά τους είδαν ένα Ελληνικό τοίχος από αποφασισμένους Κρητικούς. Χωρίς ανάσα αντεπιτεθήκαμε και όσοι αναρχικοί δεν πρόλαβαν να το βάλουν στα πόδια και έπεσαν στα χέρια μας... μάλλον θα το ξανασκεφτούν να παραβρεθούν σε εκδήλωση που θα δίνουμε το παρών.
Η οργή μάς κατέβαλε και φερθήκαμε στη βία με βία. Σίγουρα δεν ήταν η πιο Χριστιανική λύση, που θα μπορούσε να δοθεί, αλλά μην ξεχνάτε ότι ήμασταν αμυνόμενοι. Μας βρήκαν. Δεν τους βρήκαμε.
Δυστυχώς οι αναρχικοί, οι αριστεροί και οι όμοιοί τους επιθυμούν πόλεμο και δυστυχώς, αφού προκαλούν πόλεμο, μας αναγκάζουν στο πόλεμο να φερθούμε πολεμικά.
Μακάρι να αλλάξουν γνώμη και να πάψουν να είναι τόσο (αναρχο)φασίστες.
Να καταλάβουν, ότι ο καθένας μπορεί να έχει τις δικές του απόψεις και τα πιστεύω του.

Η εκδήλωση συνεχίστηκε παρά την αποπνικτική ατμόσφαιρα από το πυροσβεστήρα και όλοι απολαύσαμε την ομιλία του Άξιου Τέκνου της Πατρίδος, Φράγκου Φραγκούλη, και των άλλων ομιλητών, στην οποία θα αναφερθούμε σε επόμενη ανάρτηση.

Γ.Θ  yiorgosthalassis.blogspot.com

Τα θυμάσαι τα αδέρφια σου;

Έχουμε να γράψουμε ιστορία ακόμη...