Σάββατο 8 Δεκεμβρίου 2012

TOΥΡΚΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΕΞΑΓΟΡΑΣΕ ΤΗ ΜΑΡΙΝΑ ΦΛΟΙΣΒΟΥ!

Aυτός είναι ο Τούρκος που αγόρασε τη μαρίνα Φλοίσβου
σχόλιο Γ.Θ :  Θα πάρουν και ό,τι άλλο μπορούν. Βρίσκουν και κάνουν και θα συνεχίσουν να παίρνουν. Πλέον δεν χρειάζεται να είναι κανείς προφήτης ή Γέροντας Παΐσιος για να το συνειδητοποιήσει ότι θα μας πάρουν κινητά και ακίνητα καθώς και τα δύο νησιά.


Οι Τούρκοι ξεκίνησαν την «οικονομική τους εισβολή» στη χώρα μας.

Η Μαρίνα Φλοίσβου πωλείται κατά 50% στον τουρκικό όμιλο Dogus o oποίος δραστηριοποιείται σε όλους τους τομείς της τουρκικής οικονομίας.

Η ανακοίνωση ήρθε από την Lamda Development του ομίλου Λάτση που αναφέρει πως ξεκινά μια στρατηγικής σημασίας συνεργασία.

    Η ανακοίνωση αναφέρει:
«Μια στρατηγικής σημασίας συνεργασία υπογράφτηκε σήμερα μεταξύ της Lamda Development SA και της εταιρείας D-Marine Investments Holding B.V. του Ομίλου DOĞUŞ.
Οι δύο εταιρείες συμφώνησαν στην υλοποίηση στρατηγικής συμμαχίας μέσω της δημιουργίας κοινής εταιρίας όπου θα κατέχουν η καθεμία 50% η οποία καταρχήν θα επενδύσει σε τουριστικές μαρίνες.

Σε αυτό το πλαίσιο η Lamda Development θα εισφέρει στη νέα εταιρεία τις μετοχές που κατέχει στη Flisvos Marina Holding SA και η DOĞUŞ θα συμμετάσχει στην αύξηση μετοχικού κεφαλαίου καταβάλλοντας το ισόποσο σε μετρητά.

Τα συμβαλλόμενα μέρη έχουν επίσης συμφωνήσει ότι η συνολική αξία της συναλλαγής θα προσδιοριστεί οριστικά (και δύναται να αναπροσαρμοστεί) με τύπο ο οποίος λαμβάνει υπ’ όψιν το EBITDA της εταιρίας Flisvos Marina επί 7 φορές, αφαιρουμένων των καθαρών δανειακών υποχρεώσεων, ανάλογα με την απόδοση της εταιρίας της Μαρίνας για τα έτη 2015 και 2016.»


http://www.onalert.gr/
http://greeknation.blogspot.gr/2012/12/to_8.html

Τα θυμάσαι τα αδέρφια σου;

Έχουμε να γράψουμε ιστορία ακόμη...