Πέμπτη 20 Δεκεμβρίου 2012

Ο παγκόσμος κομμουνισμός είναι ένα ταχυδακτυλουργικό κατασκεύασμα των Φαρισαίων τοκογλύφων της Νέας Τάξης Πραγμάτων

ΟΛΑ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΟΥΝΤΑΙ ΚΑΙ ΑΡΑ ΕΛΕΓΧΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ

Γιατί το ΚΚΕ δεν έχει συμβάλλει παρα μόνο στην καταστροφή των Ελληνικών (και όχι των ξένων) βιομηχανιών; Γιατι  επιτρέπεται να γίνονται ανεξέλεγκτες  καταλήψεις και καταστροφές δημοσίων κτιρίων; Ποιός προωθεί τον Τσίπρα σαν αντικαταστάτη του ΓΑΠ; Γιατί επικρατεί αναρχία στα Πανεπιστήμια, γιατί λειτουργεί το Indymedia της τρο μοκρατίας μέσα στο ιστορικό κτήριο του Πολυτεχνείου;  Εξήγηση υπάρχει, η λύση είναι όμως λίγο πιο δύσκολη


Τίτλος πρωτοτύπου
"Freiheit Adé III: Welt-Kommunismus ist satanistische NWO-Pharisäer-Banksters “Magick” gegenüber uns Leichtgläubigen" ("Ο παγκόσμος κομμουνισμός είναι ένα σατανικό "Μαγικό" των Φαρισαίων τοκογλύφων της Νέας Τάξης Πραγμάτων πάνω σ' εμάς τους αφελής")


Μετάφραση απο το γερμανικό πρωτότυπο: Εμμανουήλ Σαρίδης


Ο Καναδός συγγραφέας και ερευνητής της Νέας Τάξης Πραγμάτων (ΝΤΠ), ο εβραίος Henry Makow, γράφει: "Ένας καρκίνος έχει προσβάλλει την ανθρωπότητα. Εκτός από τον έλεγχο της κοινωνίας, το συνδικάτο τραπεζών των Rothschild χρησιμοποιεί την Αριστερά, για να εκβιάσει και να υπονομεύσει τον ανταγωνισμό. (Ο John D. Rockefeller ο πρεσβύτερος - το δεξί χέρι του Rothschild - είπε, "ο ανταγωνισμός είναι μια αμαρτία"). Κατά τη διάρκεια της Γαλλικής Επανάστασης η βίλλα του Rothschild γλύτωσε απο βιαιοπραγίες των επαναστατούντων μαζών. Στους Μπολσεβίκους δόθηκε εντολή να κρατικοποιήσουν τα ρωσικά εργοστάσια και να τα παραδώσουν στις τράπεζες. "Η μοντέρνα εποχή" είναι ο σατανισμός (του Rothschild), η αποθέωση του ανθρώπου, δηλαδή, των ανθρώπων της Καμπάλα του Rothschild. Ο κομμουνισμός και ο σιωνισμός είναι απλά "περιστατικά σε ένα μακρόπνοο σχέδιο" για την δημιουργία μιας δικτατορίας της "παγκόσμιας διακυβέρνησης", που θα είναι αφιερωμένη στον Εωσφόρο και θα διαχειρίζεται απο τις κεντρικές τράπεζες.


Το "ισχυρό όπλο" της είναι η δύναμη του οργανωμένου Εβραϊσμού (του Ταλμουδισμού/Φαρισαϊσμού) που θα βοηθήσει να ανατραπεί το χριστιανικό θεμέλιο του δυτικού πολιτισμού και να ανατείλει η "Νέα Εποχή".
 
Ο κομμουνισμός είναι σατανικός. Στο πρώτο από τα "Πρωτόκολλα των Σοφών της Σιών" ο συγγραφέας του λέει τρεις φορές: "Η υπογρφή μας είναι η βία και η φαντασία." Η Φαντασία είναι το "Μαγικό των Πεφωτισμένων (Illuminati). Το Μαγικό είναι η απλή εξαπάτηση ή το ψέμα, αρκετά εύκολα πράγματα, όταν κάποιος έχει στην διάθεσή του τους εκπαιδευτικούς και τα μέσα μαζικής επικοινωνίας (ΜΜΕ).


Οι διεθνείς τραπεζίτες χρησιμοποίησαν τα χρήματα των αμερικανών φορολογουμένων για να χρηματοδοτήσουν την μπολσεβίκικη επανάσταση και την Σοβιετική Ένωση. Ο Victor Rothschild, ο τρίτος βαρώνος Rothschild, ήταν πιθανότατα ένας Σοβιετικός πράκτορας και το μισό του βρετανικού κατεστημένου κατείχε σοβιετικά περιουσιακά στοιχεία. Οι ίδιοι τραπεζίτες χρηματοδότησαν τον Χίτλερ για έλεγχο του Στάλιν.


Στις 10. Ιανουαρίου 1963 το μέλος του Κογκρέσσου, Albert Σ. Herlong ο νεώτερος απο την Φλόριντα, ανακοίνωσε έναν κατάλογο των 45 κομμουνιστικών στόχων - σύμφωνα με την έκθεση του Κογκρέσου. Εδώ αποδίδονται τα 30 σημεία που είναι σήμερα τα πιο σημαντικά. Είναι απίστευτο, πόσα απο αυτά τα σημεία έχουν γίνει στο μεταξύ πραγματικότητα: Ο παγκόσμιος κομμουνισμός ευδοκιμεί κατα τον χειρότερο τρόπο.


Οι προϋποθέσεις που ο παγκόσμιος κομμουνισμός γλίστρησε, πέρασε απαρατήρητος και χωρίς διαμαρτυρίες στη Δύση, ήταν το κράτος πρόνοιας και η διάλυση της περίφημης Σοβιετικής Ένωσης, όπως ζήτησε απο τους δανειστές της ο David Rockefeller της Τριμερούς Επιτροπής (Trilateral Commission, μελος της οποίας είναι ο Λουκάς Παπαδήμος και ο Mario Monti) κατά τη διάρκεια μιας επίσκεψης του στη Μόσχα. Η σοβιετική διαβολιά κρατιώνταν στη ζωή με χρήματα των δυτικών τοκογλύφων της Νέας Τάξης Πραγμάτων (ΝΤΠ). Ο αναγεννημένος λενινιστής Γκορμπατσόφ είχε τόσο "ιδεαλισμό", που αποφάσισε να θυσιάσει ειρηνικά τη θέση του και την αποστολή της Ευρω-Σοβιετικής Ένωσης στον παγκόσμιο κομμουνισμό. Το δεξί του χέρι στην ταχεία κοινωνικοποίηση της Δύσης ήταν η "Λέσχη της Ρώμης" του Rockefeller, της οποίας ο Γκορμπατσόφ είναι επίτιμο μέλος. Η Λέσχη αυτή υποστηρίζει την Ευρωπαϊκή Ένωση και την ευρω-μεσογειακή διαδικασία με την αντίστοιχη μαζική μετανάστευση μουσουλμάνων (επίτιμο μέλος της είναι το κακό πνεύμα που βρίσκεται απο πίσω, ο πρώτος πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Ζακ Ντελόρ). Ο γνωστός σοβιετικός αντιφρονών Vladimir Bukowsky βρήκε τόσο πολλές ομοιότητες μεταξύ της Σοβιετικής Ένωσης και της Ευρωπαϊκής Ένωσης, που την ονόμασε Ευρω-Σοβιετική 'Ενωση.
 
Το σύνθημα: ökumene jetzt - ein Gott, ein Glaube, eine Kirche (Οικουμενισμός τώρα - ένας θεός, ένα πιστεύω, μια εκκλησία)


Ο πρώην Γενικός Γραμματέας της Λέσχης της Ρώμης ονομάζεται Martin Lees. Αυτός είπε το 2009: "Οι χρηματοπιστωτικές και οικονομικές κρίσεις έχουν δείξει, ότι υπάρχει επείγουσα ανάγκη για μια ριζική αναδιάρθρωση της παγκόσμιας διακυβέρνησης. Γίνεται σαφές, ότι η απειλή της κλιματικής αλλαγής και η κατάρρευση των οικοσυστημάτων είναι πραγματικότητα και βρίσκονται προ των θυρών (ενώ εμείς τουρτουρίζουμε βυθισμένοι στο χιόνι), και ότι ένας άδικος και πολωμένος κόσμος των πλουσίων και των φτωχών είναι ηθικά απαράδεκτος και αποτελεί μεγάλο κίνδυνο  συγκρούσεων. Έτσι είναι εμφανές, ότι οι προκλήσεις για τον 21. αιώνα που αυτό συνεπάγεται μπορεί να αποφευχθουν μόνο με μια ριζική αλλαγή και μεταρρύθμιση της παγκόσμιας κυβερνητικής δομής. Καθηκον μας είναι μια νέα οικονομική τάξη. Η ανθρωπότητα αντιμετωπίζει τρεις μεγάλες κρίσεις: μια χρηματοπιστωτική και οικονομική κρίση, μια κρίση ανάπτυξης και την περιβαλλοντική και κλιματική κρίση - και αυτές έχουν κοινές ρίζες που βρίσκονται στις αξίες και τις αποφάσεις που οδηγούν την ανάπτυξη της οικονομίας. Έτσι για τον ΟΗΕ είναι μια κεντρική πρόκληση... να προωθήσει τη συναίνεση και την άμεση δράση".


Φυσικά ποντάρει στο όνομα της Λέσχης που έθεσε σε κυκλοφορία την ψευδή θεωρία της περιβαλλοντικής καταστροφής, την κομμουνιστική θρησκεία της βιωσιμότητας και την προσοδοφόρα μείωση των εκπομπών ρύπων CO2. Λέει επίσης: "Τα εκπαιδευτικά ιδρύματα πρέπει να προσαρμόσουν τα προγράμματα σπουδών τους στις αξίες, τις στάσεις και στην διαφάνεια και τις δεξιότητες που είναι απαραίτητες για την κατανόηση και την λύση των διασυνδεδεμένων πολύπλοκων προβλημάτων του σύγχρονου κόσμου". Ο κύριος Lees τονίζει τον ρόλο της UNESCO, η οποία συνεργάζεται στενά με το General Education Board καθώς επίσης και τον έλεγχο του εκπαιδευτικού συστήματος".


Ως εκ τούτου, ο προπαγανδιστικός αυτός βραχίονας έχει τις δικές του Σχολές της Λέσχης της Ρώμης, ιδιαίτερα στη Γερμανία, όπου δημιουργήθηκαν για να γαλουχήσουν τα παιδιά στο κομμουνιστικό ψέμα. Το οποίο περιλαμβάνει και την αναγκαιότητα της ενεργού μείωσης του πληθυσμού.


Κανείς δεν διαμαρτύρεται ενάντια σ' αυτή την μάστιγα - το πολύ πολύ επιλεκτικά ενάντια στα συμπτώματά της.


*


"... Ο αντίπαλος σας, ο διάβολος, κυκλοφορεί σαν ένα βρυχόμενο λιοντάρι, που ζητάει κάποιους να καταβροχθίσει" (1. Πέτρου 5:8).


*


Απόδειξη της περίληψης


Wikipedia: Ο Henry Makow (γεν. το 1949) είναι ένας καναδός συγγραφέας, ακτιβιστής εναντίον της ομοφυλοφιλίας, δημόσιος αντίπαλος του Σιωνισμού και του Τεκτονισμού. Είναι εβραϊκής καταγωγής. Το blog του για την Νέα Τάξη Πραγμάτων αναφέρεται πολύ συχνά.


Ο Henry Makow στις 10. Απριλίου 2009: Ένας καρκίνος προσβάλλει την ανθρωπότητα. Εκτός από τον έλεγχο της κοινωνίας, το συνδικάτο των τραπεζών του Rothschild χρησιμοποιεί την Αριστερά για να εκβιάσει και να υπονομεύσει τον ανταγωνισμό. Ο John D. Rockefeller ο πρεσβύτερος - το δεξί χέρι του Rothschild - είπε "ο ανταγωνισμός είναι αμαρτία". Κατά τη διάρκεια της Γαλλικής Επανάστασης η βίλλα του Rothschild γλύτωσε απο τα έκτροπα των επαναστατημένων μαζών. Στους Μπολσεβίκοι δόθηκε εντολή να οικειοποιηθούν τα ρωσικά εργοστάσια και να τα παραδώσουν στις τράπεζες. "Η μοντέρνα εποχή είναι ο σατανισμός του Rothschild, η θεοποίηση του ανθρώπου, δηλαδή των καμπαλιστών ανθρώπων του Rothschild. Ας θυμηθούμε τι είπε ένα εμπιστευτικό πρόσωπο του Rockefeller το 1969: "Υπάρχουν πάντα δύο λόγοι για οτιδήποτε κάνουν οι Rockefeller: Το πρόσχημα που τον κάνει αρεστό, αποδεκτό στο αφελές κοινό, και ο πραγματικός λόγος". Οι κεντρικοί τραπεζίτες που ελέγχουν την οικονομία, ανήκουν σε μια σατανική λατρεία που ονομάζεται καμπαλιστές Πεφωτισμένοι (Illuminati). Εμφανίσθηκε και εδώ και στην αίρεση των Φράνκο-Σαββαταίων του 17. και 18. αιώνα στην Ευρώπη. Αυτό το απόκρυφο κίνημα βρίσκεται πίσω από τον "Διαφωτισμού", την Επανάσταση, την "Κοσμικοποίηση" και την "νεωτερικότητα". Και πίσω από τον Σοσιαλισμό, τον Φεμινισμό, τον Σιωνισμός, τον Κομμουνισμό και τον "Φασισμό". Οι Πεφωτισμένοι ελέγχουν την κυβέρνηση, την εκπαίδευση και τα μαζικά μέσα επικοινωνίας μέσω εκλεπτυσμένων δικτύων όπως οι Ελευθεροτέκτονες και οι μυστικές υπηρεσίες. Χρησιμοποιούν αυτή την μόχλευση, για να υποβιβάσουν την ανθρωπότητα στο επίπεδο των ζώων, που υπηρετούν τους Πεφωτισμένους και τον Θεό τους, τον Εωσφόρο, σε μια νέα παγκόσμια τάξη. Η ανθρωπότητα είναι το αντικείμενο του μίσους τους, θύμα ενός φρικτού αστείου κοσμικών διαστάσεων.


Αριστερά: Μια μασονική πυραμίδα στο Ισραήλ - το τελευταίο λιθαράκι στην πλατεία, δηλαδή στο ολοκληρωμένο παγκόσμιο κράτος του Rothschild - ιδρυτού του Ισραήλ (μετα το 1895). Οι στρογγυλές χρωματιστές λωρίδες συμβολίζουν την δυαδικότητα - μια μασονική αρχή.


Ο Henry Makow στις 27. Οκτωβρίου 2012: Ο κομμουνισμός και ο σιωνισμός είναι απλά "περιστατικά σε ένα μακρόπνοο σχέδιο" για την δημιουργία της δικτατορίας της "παγκόσμιας κυβέρνησης" και εδώ, που θα είναι αφιερωμένη στον Εωσφόρο και θα ελέγχεται από τις κεντρικές τράπεζες.
 
Το "ισχυρό όπλο" είναι η δύναμη του οργανωμένου Ιουδαϊσμού (Ταλμουδισμού / Φαρισαϊσμού), με τον οποίο θα ανατραπεί η χριστιανική βάση του δυτικού πολιτισμού και θα ανατείλει η "Νέα Εποχή".


Ο κομμουνισμός είναι σατανικός. Το έμβλημά του, το πεντάκτινο αστέρι, είναι σατανικό. Το Κομμουνιστικό Μανιφέστο ζητά την καταστροφή της οικογένειας, του πολιτισμού, της επιστήμης και της θρησκείας (αθεϊσμός), την δήμευση της περιουσίας και της κληρονομιάς, τον έλεγχο της επικοινωνίας και την δικτατορία. Υποστηρίζει επίσης ιδιωτικές κεντρικές τράπεζες και φόρο εισοδήματος. Και όμως ο κόσμος το ανέχονταν και μάλιστα το εγκωμίαζε.


Με τα "Μαγικά" πιάστηκαν οι μάζες αιχμάλωτες στην προωθημένη σατανική αγκέντα των Πεφωτισμένων. Ο Ψυχρός Πόλεμος, η 11. Σεπτεμβρίου, ο πόλεμος κατά της τρομοκρατίας, η πιστωτική κατάρρευση και η τρέχουσα κρίση χρέους - είναι όλα "Μαγικά" - απατηλές προφάσεις για την επίτευξη του σατανικού σχεδίου. Για να χτίσουν την Νέα Παγκόσμια Τάξη θα πρέπει να καταστρέψουν την παλιά. Στο πρώτο από τα "Πρωτόκολλα των Σοφών της Σιών", ο συγγραφέας λέει τρεις φορές: "Το σήμα μας είναι βία φαντασία". Φαντασία είναι τα "Μαγικά" των Πεφωτισμένων. Μαγικά είναι το να εξαπατείς και να ψεύδεσαι, εύκολο να γίνουν, αν έχουμε στη διάθεσή μας τους εκπαιδευτικούς και τα μέσα μαζικής επικοινωνίας.


Οι διεθνείς τραπεζίτες χρησιμοποίησαν τα χρήματα των αμερικανών φορολογουμένων για να χρηματοδοτήσει τόσο την μπολσεβίκικη επανάσταση όσο και την Σοβιετική Ένωση. (Συλλογικές ομιλίες του βουλευτή του Κογκρέσου Louis T. McFadden, πρόεδρου της Επιτροπής για τραπεζικά θέματα, σελ. 397. Ο οποίος δολοφονήθηκε). Ο τρίτος βαρώνος Rothschild, ο Victor Rothschild, ήταν πιθανότατα ένας σοβιετικός πράκτορας, και εδώ, και το μισό του βρετανικού κατεστημένου είχε σοβιετικά περιουσιακά στοιχεία.


Τι θρίαμβος του κομμουνισμού της "φαντασίας"! Θυμηθείτε τα εκατομμύρια των ιδεαλιστών που έχασαν τη ζωή τους στον 2. Παγκόσμιο Πόλεμο, όταν οι ίδιοι τραπεζίτες χρηματοδοτούσαν τον Χίτλερ για να βάλλει χαλινά στον Στάλιν! Σκεφθήκατε για τα τρισεκατομμύρια δολάρια που δαπανήθηκαν κατά τη διάρκεια του Ψυχρού Πολέμου; "Φαντασία"! Σκεφτείτε πόσο λίγο ακούμε στη Δύση για τις φρικαλεότητες του Στάλιν ή του Μάο έναντι αυτών που ακούμε για τον Χίτλερ.


Εάν ο κομμουνισμός ήταν ένα τέχνασμα, μπορούμε να υποθέσουμε, ότι όλα τα σημαντικά ιστορικά γεγονότα και οι πολιτιστικές τάσεις στη σύγχρονη ιστορία της Δύσης, συμπεριλαμβανομένης της θρησκείας του "κοσμικού ανθρωπισμού και της νεωτερικότητας», είναι προϊόντα της "Φαντασίας".


Ο εβραίος Πεφωτισμένος John Kerry (πρώην υποψήφιος για την Προεδρία των ΗΠΑ) δείχνει την κομμουνιστική γροθιά στο ετήσιο συνέδριο της NAACP το 2004. Η NAACP ιδρύθηκε απο Πεφωτισμένους εβραίους τραπεζίτες. Προφανώς ο Κομμουνισμός βασίζεται σε μια σατανική λατρεία της εβραϊκής Καμπάλα. Στόχος του είναι να υποδουλώσει την ανθρωπότητα και να την αφιερώσει στον Σατανά.


Ο Henry Makow στις 30. Νοεμβρίου 2012: Στις 10. Ιανουαρίου 1963 το μέλος του Κογκρέσσου Albert S. Herlong ο νεώτερος απο την Φλόριντα ανακοίνωσε σύμφωνα με την ¨εκθεση του Κογκρέσου τον κατάλογο 45 κομμουνιστικών στόχων. Ο κατάλογος αναφέρεται στο βιβλίο του ερευνητή Cleon Skousen "Ο γυμνός κομμουνιστής" (1958). Εδώ είναι τα 30 σημαντικότερα σημεία.


1. Προώθηση των Ηνωμένων Εθνών ως της μόνης ελπίδας της ανθρωπότητας. Αν το καταστατικό της ξαναγραφεί, απαιτείστε να δημιουργηθεί μια παγκόσμια κυβέρνηση με τις δικες της ανεξάρτητες ένοπλες δυνάμεις.
2. Να απορριφθεί κάθε προσπάθεια αποκήρυξης του Κομμουνιστικού Κόμματος.
3. Μακριά απο τους όρκους πίστεως.
4. Συνεχίστε να δίνετε στη Ρωσία πρόσβαση στο αμερικανικό Γραφείο Διπλωμάτων Ευρεσιτεχνίας.
5. Αποχτείστε τον έλεγχο του ενός ή και των δύο κομμάτων των ΗΠΑ
6. Χρησιμοποιείτε τεχνικές αποφάσεις των δικαστηρίων για να αποδυναμωθούν τα βασικά αμερικανικά ιδρύματα, προφασιζόμενοι, ότι οι δραστηριότητές τους αντίκεινται στα ανθρώπινα δικαιώματα των πολιτων.
7. Πάρτε τα σχολεία υπο έλεγχο. Χρησιμοποιείστε τα ως ιμάντες διακίνησης του σοσιαλισμού και της τρέχουσας κομμουνιστικής προπαγάνδας. Νερώστε το πρόγραμμα σπουδών. Πάρτε τον έλεγχο των ενώσεων των εκπαιδευτικών. Περάστε τη γραμμή του κόμματος στα σχολικά εγχειρίδια.
8. Αποκτείστε τον έλεγχο σε όλες τις εφημερίδες μαθητών και σπουδαστών.
9. Χρησιμοποιείτε τις φοιτητικές εξεγέρσεις για να υποδαυλίζετε δημόσιες διαμαρτυρίες εναντίον προγραμάτων ή οργανισμών που βρίσκονται υπό κομμουνιστική επίθεση.
10. Διεισδύστε στον Τύπο. Έλεγχος με βιβλιοκριτικές, άρθρα, με πολιτικές θέσεις.
11. Αποκτείστε τον έλεγχο των βασικών θέσεων σε ραδιόφωνο, τηλεόραση και παραγωγή ταινιών.
12. Δυσφημείστε την αμερικανική κουλτούρα υποβαθμίζοντας όλες τις μορφές της καλλιτεχνικής έκφρασης. Ελέγχετε τους κριτικούς τέχνης και διευθυντές μουσείων. "Το σχέδιό μας είναι να προωθήσουμε την ασχήμια, την αποκρουστική τέχνη χωρίς νόημα".
13. Εξαλείψτε όλους τους νόμους περι πορνογραφίας, διατεινόμενοι ότι πρόκειται για "λογοκρισία" και παραβίαση της ελευθερίας του λόγου και της ελευθερίας του Τύπου.
14. Διαλύστε τα πολιτιστικά πρότυπα της ηθικής με την προώθηση της πορνογραφίας και της βωμολοχίας σε βιβλία, περιοδικά, ταινίες, ραδιόφωνο και τηλεόραση. Σημείωση: Αυτή είναι η γκραμσκιανή ημερήσια διάταξη: σταδιακή ανάληψη των "μέσων επικοινωνίας" και, στη συνέχεια, εξασθένηση της θέλησης του ατόμου για αντίσταση.
15. Παρουσιάστε την σημερινή ομοφυλοφιλία, τον εκφυλισμό και την ασυδοσία ως "κανονική, φυσική και υγιή"
16. Διεισδύστε στις εκκλησίες και αντικαταστείστε την εξ αποκαλύψεως θρησκεία με μια "κοινωνική" θρησκεία. Απαξιώστε την Αγία Γραφή [:. Αυτό επιτεύχθηκε σε μεγάλο βαθμό μέ την κομμουνιστικής διείσδυση στο National Council of Churches (Εθνικό Συμβούλιο των Εκκλησιών), του συντηρητικού Ιουδαϊσμού και τα Σεμινάρια των Καθολικών]
17. Σταματείστε την προσευχή και κάθε φάση θρησκευτικής έκφρασης στα σχολεία με το αιτιολογικό, ότι παραβιάζουν την αρχή του "διαχωρισμού εκκλησίας και κράτους".
18. Απαξιώστε το Σύνταγμα των ΗΠΑ παρουσιάζοντας το ως ανεπαρκές, ξεπερασμένο, ότι δεν συνάδει με τις σύγχρονες ανάγκες και είναι ένα εμπόδιο στη συνεργασία των εθνών σε παγκόσμια βάση.
19. Απαξιώστε τους ιδρυτές των ΗΠΑ. Παρουσιάστε τους ως εγωιστικούς αριστοκράτες οι οποίοι δεν ενδιαφέρονταν για τον "κοινό άνθρωπο".
20. Απαξιώστε όλες τις μορφές της αμερικανικής κουλτούρας και αποθαρρύνετε την διδασκαλία της αμερικανικής ιστορίας. Τονίζετε περισσότερο την ρωσική ιστορία μετα την εγκαθίδρυση του Κομμουνισμού.
21. Υποστηρίξτε όλα τα σοσιαλιστικά κινήματα, για να τα δώσετε μια κεντρική θέση σε ένα μέρος του πολιτισμού - εκπαίδευση, κοινωνικές υπηρεσίες, προγράμματα πρόνοιας, ψυχιατρικές κλινικές, νοσοκομεία κλπ.
22. Απαξιώστε το FBI και διαλείστε το τελικά. Διεισδείστε και ελέγχετε περισσότερο τα συνδικάτα. Διεισδύστε και ελέγχετε τις μεγάλες επιχειρήσεις.
23. Αναθέστε κάποιες αρμοδιότητες για σύλληψη από την αστυνομία σε κοινωνικούς φορείς. Αντιμετωπίστε όλα τα προβλήματα συμπεριφοράς ως ψυχιατρικές διαταραχές που μόνο οι ψυχίατροι μπορούν να διαγνώσουν ή να θεραπεύσουν.
24. Αποκτείστε την κυριαρχία στο ψυχιατρικό επάγγελμα και χρησιμοποιείστε τους νόμους για την υγεία ως ένα μέσο για την απόκτηση αναγκαστικών μέτρων και έλεγχο όσων αντιτίθενται στους κομμουνιστικούς στόχους.
25. Δυσφημείστε την οικογένεια ως θεσμό. Ενθαρρύνετε την σεξουαλική ασυδοσία και κάντε εύκολο το διαζύγιο. [Σημείωση: Ολοκληρώθηκε! Η ανεξάρτητη οικογένεια είναι το πιο ισχυρό εμπόδιο στον αυταρχικό έλεγχο.]
26. Τονίστε την ανάγκη για την εκπαίδευση των παιδιών μακριά από την αρνητική επιρροή των γονέων. Αποδίδετε προκαταλήψεις, νοητική υστέρηση και μπλοκ των παιδιών στην καταπιεστική επιρροή των γονέων.
27. Δημιουργείστε την εντύπωση, ότι η βία και η εξέγερση είναι νόμιμες πτυχές της αμερικανικής παράδοσης. Ότι οι φοιτητές και άλλες ενδιαφερόμενες ομάδες εξεγείρονται και αποτελούν μια "ενωμένη δύναμη" για να επιλύσουν τα οικονομικά, πολιτικά και κοινωνικά προβλήματα. [Σημείωση: Αυτό περιγράφει την διαλεκτική της προώθησης του συνειδητού της ομάδας και των συγκρούσεων που προωθούν τα συμφέροντα του αυταρχισμού.]
28. Γκρεμίστε όλες τις αποικιακές κυβερνήσεις προτού οι αυτόχθονες πληθυσμοί γίνουν έτοιμοι για αυτοδιοίκηση.
29. Διεθνοποίηση της Διώρυγας του Παναμά.
30. Δώστε στο Διεθνές Δικαστήριο της Χάγης την δικαιοδοσία να επεμβαίνει σε εσωτερικά προβλήματα. Δώστε στο Διεθνές Δικαστήριο της Χάγης την δικαιοδοσία να δικάζει έθνη και ιδιώτες.


Σχόλιο Honigmann


Στην πραγματικότητα ο κομμουνισμός της Νέας Τάξης Πραγμάτων (ΝΤΠ) προόδευσε ιδιαίτερα μετα το 1963. Νομίζω ότι η "κατάρρευση" της Σοβιετικής Ένωσης ήταν μια προγραμματισμένη ανάγκη,για την χωρίς υποψίες εισαγωγή και αποδοχή του κομμουνισμου στους δυτικούς από την πίσω πόρτα. Αυτός φαίνεται να είναι και ο λόγος για την επίσκεψη των εκπροσώπων της Trilateral Commission (Τριμερούς Επιτροπής) το 1989, του David Rockefeller, του Henry Kissinger, του Giscard d'Estaing (ο οποίος αργότερα συνέταξε το Σύνταγμα της Ευρωπαϊκής Ένωσης και της Συνθήκης της Λισαβόνας) και του Nakazone στη Μόσχα όπου συνάντησαν τον Πρόεδρο Γκορμπατσόφ και ανακοίνωσαν, ότι η Σοβιετική Ένωση έπαψε να υφίσταται (της έκοψαν την πίστωση!) - για να κάνει θέση σε μια ενωμένη Ευρώπη, κατά προτίμηση από τα Ουράλια έως τον Ατλαντικό. Πιστεύω, ότι αυτός ήταν ο λόγος για τον οποίο ο κ. Γκορμπατσόφ, ο αναγεννημένος λενινιστής, διέλυσε ειρηνικά την Σοβιετική Ένωση και παρέδωσε την Ρωσία στα χέρια του Μπόρις Γιέλτσιν: Γιατί ο Κομμουνισμός του ήταν πιο σπουδαίος το αδιέξοδο της Σοβιετικής Ένωσης. Ο πρώην σοβιετικός αντιφρονών Vladimir Bukowsky βρήκε τόσο πολλές ομοιότητες μεταξύ της Σοβιετικής Ένωσης και της Ευρωπαϊκής Ένωσης, που ονόμασε την τελευταία EUdSSR (Ευρω-Σοβιετική 'Ενωση).


Το 2009 ο γενικός γραμματέας της Λέσχης της Ρώμης (του Rockefeller), ο Martin Lees, καυχιόταν, ότι δίδαξε στους ηγέτες της ομάδας G8 τα ακόλουθα: "Οι χρηματοπιστωτικές και οικονομικές κρίσεις έχουν δείξει, ότι υπάρχει μια επείγουσα ανάγκη για μια ριζική αναδιάρθρωση της παγκόσμιας διακυβέρνησης. Όπως είναι σαφές, ότι η απειλή της κλιματικής αλλαγής και η κατάρρευση του οικοσυστήματος είναι μια πραγματικότητα και ότι ένας άδικος και πολωμένος κόσμος των πλουσίων και των φτωχών είναι ηθικά απαράδεκτος και επισείει μεγάλους κινδύνους συγκρούσεων, έτσι είναι προφανές, ότι οι προκλήσεις του 21. αιώνα μπορούν να λυθούν μόνο με μια ριζική αλλαγή και μια μεταρρύθμιση της δομής της παγκόσμιας διακυβέρνησης. Έτσι είναι μια κεντρική πρόκληση για τα Ηνωμένα Έθνη να προωθήσουν την συναίνεση και τη λήψη επειγόντων μέτρων για τον περιορισμό και την επίλυση αυτών των κρίσιμων προκλήσεων.


Καθήκον μας λοιπόν η νέα οικονομική τάξη. Η ανθρωπότητα αντιμετωπίζει τρεις μεγάλες κρίσεις -  την χρηματοπιστωτική και οικονομική κρίση, την κρίση ανάπτυξης και την περιβαλλοντική και κλιματική κρίση - και αυτές έχουν κοινές ρίζες, που βρίσκονται στις αξίες και τις αποφάσεις που οδηγούν την οικονομική ανάπτυξη. Αυτό που πρέπει να γίνει κατανοητό είναι ένα όραμα-κίνητρο και η διαχείρηση ενός καλύτερου κόσμου. Στο επίκεντρό του βρίσκονται η ένταξη και η καταπολέμηση της φτώχειας. Απαραίτητη είναι η ριζική αλλαγή.


Η επιτυχής εφαρμογή όλων των αναγκαίων προγραμμάτων για τον προσανατολισμό των οικονομιών σε τρόπους χαμηλών εκπομπών άνθρακα και μιας κοινωνικά βιώσιμη και χωρίς κοινωνικούς αποκλεισμούς κοινωνία, εξαρτάται σε μεγάλο βαθμό από τις γνώσεις, τις δεξιότητες και τις στάσεις του παρελθόντος, που για την αντιμετώπιση των σημερινών προκλήσεων που αντιμετωπίζουμε δεν είναι κατάλληλες. Μια ριζική αλλαγή είναι απαραίτητη.


Τα εκπαιδευτικά ιδρύματα πρέπει να προσαρμόσουν τα προγράμματα σπουδών τους στις αξίες, τις στάσεις, τη διαφάνεια και τις δεξιότητες που είναι απαραίτητες για την κατανόηση και την λύση των πολύπλοκων προβλημάτων του σύγχρονου κόσμου". Ο κ. Lees τονίζει τον ρόλο της UNESCO, η οποία είναι ένας στενός εταίρος του General Board of Education του Rockefeller. Για τον σκοπό αυτό ο βραχίωνας αυτός  της Νέας Τάξης Πραγμάτων (ΝΤΠ) έχει δημιουργήσει δικά του σχολεία - για να γαλουχήσει τα παιδιά στο πνεύμα της Νέας Τάξης Πραγμάτων. Που περιλαμβάνουν και την ιδεολογικα ενεργό μείωση του πληθυσμού.


Οι Πεφωτισμένοι θεωρούν τον εαυτό τους σαν εικόνα και ομοίωση του Θεού.


Αυτό είναι μια καθαρά κομμουνιστική ιδεολογία: Η λέξη "αειφορία" χρησιμοποιείται συχνά - ένας τύπος που περιλαμβάνει τον κομμουνισμό και την προστασία του περιβάλλοντος - γνωστός στην θρησκευτική του διάσταση ως Γαία / Λατρεία του Εωσφόρου και βασίζεται στον Καταστατικό Χάρτη της Γης του Steven Rockefeller, του Μιχαήλ Γκορμπατσόφ και του Maurice Strong.


Αυτη είναι η επισημοποιημένη κομμουνιστική Νέα Τάξη Πραγμάτων (ΝΤΠ) των τοκογλύφων. Αλληλένδετη με την Ενωμένη Ευρώπη, την UNESCO, την G20, την G8 και την G5. 

Τα θυμάσαι τα αδέρφια σου;

Έχουμε να γράψουμε ιστορία ακόμη...