Σάββατο 16 Ιουνίου 2012

Αυτή η μάχη είναι για ‘σένα.

yiorgosthalassis.blogspot.com
2011, 2012, 2013 και μετά…
θα έρθει η ώρα της Κωνσταντινούπολης (Δες Εδώ). Το είπε ο Γέροντας και τον πιστεύω, βλέπω ότι εκεί καταλήγουμε και όσο και αν θεωρώ άκρως επικίνδυνο να δίνουμε ημερομηνίες, που μοιάζουν σαν προφητείες, το λαμβάνω σαν εκτίμηση και δίνω βάση.
Έχουμε Πόλεμο… με νεκρούς, που δεν αντέχουν την απόγνωση και αυτοκτονούν και με νεκρούς σχεδόν καθημερινά από τους λαθρομετανάστες, που επίτηδες μας φορτώσανε.
Σε αυτή τη μάχη, που είναι κυρίως πνευματική, θα φανούν τα παλικάρια, θα επανεμφανιστούν οι Έλληνες… οι Ρωμαίικοι, οι Βυζαντινοί, οι απόγονοι των Μεγάλων Αυτοκρατόρων με την αρχαιοελληνική κληρονομιά. Οι απόγονοι των λίγων, που γενναία και σαν κυματοθραύστης τα έβαζαν με τους πολλούς.
Αυτή η μάχη είναι για ‘σένα.
Έχεις μπροστά σου θηρία υλικά και άυλα, που ξεκίνησαν ήδη τον αφανισμό σου, επειδή είσαι Ορθόδοξος και επειδή είσαι Έλληνας...

Τα Πορφυρά Ποτάμια και οι Ωκεανοί Αίματος των προγόνων σου δεν κύλησαν άδικα… Αυτά σε έφεραν εδώ και δεν είσαι σήμερα τούρκος ή φραγγολατίνος ξεπουλημένος. Τα πορφυρά ποτάμια σε δόξασαν και εσύ… αυτές τις περίεργες μέρες θα τα δοξάσεις!
Θα τα δοξάσεις, γιατί εσύ είσαι ο καρπός της θυσίας των ηρώων.
Όσο είσαι Ορθόδοξος και δεν πας μαζί τους σαν νέος γεννίτσαρος, είσαι στόχος, είσαι απειλή και σαν εχθρό θα σε βλέπουν.

Πάρε τη δύναμη στα χέρια σου, πιάσε το κομποσκοίνι σου, το υπέρτατο αυτό όπλο που σε ταξιδεύει στο Παράδεισο και απογειώσου στη Μεγάλη μας Αγάπη, στον Κύριό μας και Θεό μας. Θωράκισε τον εαυτό σου με Πίστη και μάθε πρώτα ότι Πίστη = Εμπιστοσύνη. Εμπιστοσύνη στον Θεό, που ενώ δεν Τον βλέπουμε, μας βλέπει, υπάρχει και μας αγαπά.

Αυτή η μάχη είναι για ‘σένα.
Θα μονομαχήσεις σαν Έλληνας με το φόβο δίνοντας θάρρος στους γύρω σου ή θα βυθιστείς στην απελπισία;
Θα μεταλαμπαδεύσεις τη Ρωμαίικη Θεϊκή γνώση των Βυζαντινών προγόνων μας σαν νέος Απόστολος ή θα υποταχθείς στις ξενόφερτες αριστεροδεξιές αποτυχημένες φιλοσοφίες;
Θα ακολουθήσεις τη γραμμή που χάραξε το αίμα των προγόνων μας ή θα μείνεις θεατής στον αφανισμό του Γένους;
Όλα τα βλέμματα είναι επάνω σου για να δούνε τί θα κάνεις. Ο πόλεμος είναι σε εξέλιξη και οι πρόγονοί μας θα δουν τώρα, αν το αίμα τους χύθηκε δίκαια ή άδικα. Δυστυχώς για τους εχθρούς μας έχει προφητευτεί, ότι νικητές θα είναι οι Έλληνες.
Αυτό όμως που δεν έχει προφητευτεί, είναι αν ΕΣΥ, θα είσαι με τους Έλληνες.
Γίνε Έλληνας και μην επαναπαύεσαι ότι γεννήθηκες σαν τέτοιος.
Πίστη – Μετάνοια – Προσευχή – Εξομολόγηση – Θεία Κοινωνία.
Και  νικήσαμε.
Γ.Θ

Τα θυμάσαι τα αδέρφια σου;

Έχουμε να γράψουμε ιστορία ακόμη...