Παρασκευή 2 Ιουνίου 2023

Σε προεκλογική περίοδο συναινείτε εσείς ως επιστασία Αγίου Όρους να βοηθήσετε στην προεκλογική εκστρατεία ενός υποψήφιου έναντι των άλλων

Εννοείται ότι θα δώσετε λόγο στον Θεό, αλλά μέχρι τότε θα δώσετε λόγο και σε όλους εμάς...
Αδέρφια, στείλτε μήνυμα ΣΗΜΕΡΑ


Γιώργος Θαλάσσης

Προς την επιστασία του Αγίου Όρους: Σε προεκλογική περίοδο συναινείτε εσείς ως Αγιορείτες να βοηθήσετε στην προεκλογική εκστρατεία ενός υποψήφιου έναντι των άλλων. Εσείς που το ράσο σας πρέπει να είναι μαύρο και να μην γίνεται ούτε μπλε, ούτε ροζουλί, ούτε καμία άλλη πολιτική απόχρωση.
Εννοείται ότι θα δώσετε λόγο στον Θεό αλλά μέχρι τότε θα δώσετε λόγο και σε όλους εμάς...
Αδέρφια, στείλτε μήνυμα στην επιστασία του Αγίου Όρους και στις Μονές που συμμετέχουν στον προεκλογικό αγώνα του Μητσοτάκη και του κάθε Μητσοτάκη. Γράψτε το μήνυμά σας με ωραίο τρόπο και όχι με χαρακτηρισμούς για να μην βρουν το πάτημα να μην σας απαντήσουν χαρακτηρίζοντάς σας ακραίους. Θυμίστε τους ότι ο ρόλος τους δεν είναι να τάσσονται με τον ένα ή τον άλλο πολιτικό, ειδικά λίγο πριν τις εκλογές.
Στείλτε τους μήνυμα και μην βαριέστε, μην φοβάστε και μην γίνεστε συμμέτοχοι με την σιωπή σας.
Η άλλη πλευρά, τα έμμισθα ανθρωπάκια στα γραφεία των πολιτικών, μπορεί να τους πιέζουν εκεί στην επιστασία και να τους καλοπιάνουν. Ήρθε η ώρα να τους πιέσουμε και εμείς, να νιώσουν την ιερή μας αγανάχτηση.

Για όποιον δεν μπορεί να γράψει μόνος του κάτι, μια πρόταση είναι η παρακάτω:

Ως Ορθόδοξος Έλληνας πολίτης διαμαρτύρομαι για την στάση σας την ώρα που η Πατρίδα μας έχει προεκλογική περίοδο και εσείς ως επιστασία Αγίου Όρους καλείτε τον κ.Μητσοτάκη βοηθώντας τον έτσι έμμεσα ή άμεσα στην προεκλογική του εκστρατεία και ξεχωρίζοντάς τον έτσι έναντι των άλλων υποψηφίων. 
Ο υποψήφιος κ.Μητσοτάκης χρησιμοποιεί την επίσκεψή του στο Άγιο Όρος ως μέρος της προεκλογικής του εκστρατείας παραμονές των εκλογών θέλοντας να δείξει ότι τον στηρίζετε με την πρόσκλησή σας έναντι των άλλων υποψηφίων.
Το ράσο δεν πρέπει να χρωματίζεται πολιτικά. Οι Πατέρες δεν πρέπει να διαχωρίζουν τα παιδιά τους και ως εκ τούτου εσείς ως Επιστασία του Αγίου Όρους οφείλετε με επίσημη ανακοίνωσή σας να ενημερώσετε ότι η επίσκεψη του υποψηφίου κ. Μητσοτάκη δεν λογίζεται ότι τον υποστηρίζετε έναντι του οποιουδήποτε άλλου υποψηφίου ή ότι τον επικροτείτε και συναινείτε με τις πολιτικές του.
Αν δεν απαντήσετε δημόσια, δεν θα αδικήσετε μόνο τους συνυποψηφίους του κ.Μητσοτάκη αλλά και την πλειοψηφία του Ελληνικού λαού που είναι παραπάνω αθροιστικά από το 40%  που πήρε στις εκλογές της 21ης Μαΐου ο κ.Μητσοτάκης.

Με εκτίμηση
( ο/η ....)


Επιστασία Αγίου Όρους τηλ: 2377023711
Τα e-mails και τηλέφωνα των Μονών ΕΔΩ


Τα θυμάσαι τα αδέρφια σου;

Έχουμε να γράψουμε ιστορία ακόμη...