Τετάρτη 7 Ιουνίου 2023

Ο κατακλυσμός της Νόβα Καχόβκα υπενθυμίζει την προφητεία ότι το Κίεβο θα καταποντιστεί από πλημμύρες 6 μήνες μετά τη βεβήλωση της Λαύρας!

Καθώς ο κατακλυσμός που προκάλεσε η ανατίναξη ενός από τα φράγματα του Δνείπερου αυτό στη Novaya Kakhovka -Νόβα Καχόβκα έχει σοκάρει την παγκόσμια κοινότητα οι συναφείς προφητείες βγαίνουν στην επιφάνεια.Ο Boris Korchevnikov, ΔΣ της tv SPAS, παρουσιαστής του Russia 1 είχε δηλώσει: προφητείες ότι θα πνιγεί σε πλημμύρα το Κίεβο 6 μήνες μετά την βεβήλωση της Λαύρας! Θα πνιγεί από νερά Δνείπερου ; Το σπάσιμο του φράγματος είναι προμήνυμα για τον κατακλυσμό του Κιέβου μετά τη βεβήλωση Λαύρας;

Ο Boris Korchevnikov, Διευθύνων Σύμβουλος του τηλεοπτικού καναλιού SPAS, παρουσιαστής του τηλεοπτικού καναλιού Russia 1 ειδικά για το RT News στα ρωσικά:

Η πλημμύρα του Κιέβου, που υποσχέθηκαν οι προφητείες, σε λίγο καιρό αφού οι σχισματικοί βλασφημούν τον Θεό στη Λαύρα -στην κοινή μας ρωσική καρδιά- σίγουρα θα γίνει. Λένε ότι ακόμη και το όριο μετρήθηκε – έξι μήνες μετά την ψεύτικη λειτουργία.

Σήμερα δόθηκε τελεσίγραφο 3 ημερών στους μοναχούς να εγκαταλείψουν τη Λαύρα και να την παραδώσουν.

(Φωτο σπίτια στη Χερσώνα…)

Τα σημερινά γεγονότα μια πρόγευση από τα μελλούμενα… οι καιροί θα φέρουν πολύ νερό!

dimpenews.com

Τα θυμάσαι τα αδέρφια σου;

Έχουμε να γράψουμε ιστορία ακόμη...