Δευτέρα 12 Δεκεμβρίου 2022

Ανατριχιαστικές εικόνες από τη μεγαλύτερη συγκέντρωση Μασονικών Στοών στη Χάιφα του Ισραήλ

σχόλιο Γ.Θ : Το μόνο που λείπει από την βδελυρή γιορτή τους είναι το κερασάκι στην τούρτα... ο αντίχριστος.
Τα τελευταία χρόνια τα τέρατα βγήκαν από τα σκοτάδια τους και δεν κρύβονται. Με την παγκόσμια κυριαρχία τους μετέτρεψαν τον πλανήτη και τις κοινωνίες σαν τα μούτρα τους. Μια επίγεια κόλαση.
Την τελευταία λέξη όμως θα την πει ο Θεός. Έχει ο καιρός γυρίσματα...

Για πρώτη φορά το σιωνιστικό δίκτυο «i24» δημοσίευσε εικόνες από τη συνάντηση της μεγαλύτερης συγκέντρωσης Τεκτονικών Στοών στη Χάιφα του Ισραήλ. Ελευθεροτέκτονες στη Χάιφα του Ισραήλ ανατριχιαστικές εικόνες.

Όλοι φέρουν τα γελοία διαδήματα, στολές της Στοά, διακρτικά των ομάδων τους και τις ποδιές ως οικοδόμοι τέκτονες που χτίζουν τη νέα αρχιτεκτονική του πλανήτη. (Παλιά οι οικοδόμοι έφεραν ποδιά στη μέση για τα εργαλεία) Στο κέντρο υπάρχει ένας τεράστιος διαβήτης που παραπέμπει στον ΜΑΤΣ τον Μέγα Αρχιτέκτονα του Σύμπαντος (που δεν είναι άλλος από τον Σατανά). Διαβήτης αναφέρεται λοιπόν στον μέγα γεωμέτρη του σύμπαντος εξού και το γράμμα τους το G αναφορά σε Geometry και God.

Όταν πέφτει το σκοτάδι στην πολυεπίπεδη στοά εμφανίζεται και ο παντεπόπτης οφθαλμός.

Τα μασοναριά έκλεψαν αυτό το σύμβολο και το έκαναν ένα από τα πιο χαρακτηριστικά σύμβολά τους, για να φέρει διαφορετικό νόημα από το νόημα που αναφέρεται στην Εκκλησιαστική έννοια. Το μάτι μέσα στην πυραμίδα εμφανίστηκε για πρώτη φορά ως μασονικό σύμβολο το 1784 (αιώνες μετά την αρχική του χρήση από τον Χριστιανισμό) όταν ο μασόνος έδωσε στον Μαρκήσιο ντε Λαφαγιέτ μια ζώνη κεντητή στον στρατηγό George Washington, τον ιδρυτή των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής, με αυτό το σύμβολο πάνω της κι με άλλα μασονικά σύμβολα.
Λίγα χρόνια αργότερα, πιο συγκεκριμένα το 1797, (Thomas Smith Webb) Thomas Smith Webb ίδρυσε τον Masonic Press στη Νέα Υόρκη και δημοσίευσε το διάσημο βιβλίο του, The Freemason’s Monitor, στο οποίο ο οφθαλμός εντός της πυραμίδας μέσα στην πυραμίδα εμφανιζόταν ως μασονικό σύμβολο.
Το « οφθαλμός στο τρίγωνο» αναφέρεται, σύμφωνα με τον ισχυρισμό των μασόνων, στον παντεπόπτη οφθαλμό του «μεγάλου αρχιτέκτονα» του σύμπαντος (στην πραγματικότητα στον Σατανά). Όσο για τις ακτίνες που εκπέμπονται από τον οφθαλμό, υποδεικνύουν την επιρροή του μασονισμού που οφείλει να φτάνει σε όλες τις πτυχές, θεσμούς της ανθρώπινης δραστηριότητας.

Ο διαβήτης, το σφυρί κ.α είναι βδελυρά σύμβολα για μασόνους γιατί με αυτά μαρτύρησε ο Χιράμ ο αρχιτέκτονας του Ναού Σολομώντα που δολοφονήθηκε από εργάτες για διαφορές που είχαν να κάνουν με την αμοιβή τους σύμφωνα με το μασονικό παραμύθι. Όσο για τη μασονική ακακία που είναι ένα ακόμη σύμβολο εδώ εξού και η φράση ” γνωστή η εμή ακακία΄’ κατά τη μύηση παραπέμπει στην ακακία που φύτρωσε στον τόπο ταφής του αρχιτέκτονα Χιράμ.

Σημαντικά και τα 3 S στη μασονική συμβολική που προέρχονται από τ΄αρχικά των λέξεων Secret (μυστικό) Sacré (ιερό) ….+1.

Σύμφωνα με το σύνταγμα του Βρετανού Άντερσον που επέχει θέση καταστατικού χάρτη της μασονίας σε ένα από τ΄αρχικά άρθρα αναφέρεται πως κάποιος μπορεί να μυηθεί στον ελευθεροτεκτονισμό ανεξάρτητα από τη θρησκεία προέλευσης του και δεν είναι απαραίτητο να την αρνηθεί. Αυτό προσδίδει διεισδυτική ικανότητα στην βδελυρή οργάνωση και πολυσυλλεκτικότητα σε παγκόσμια αλλά και θεσμική κλίμακα.

Φρικτές εικόνες πραγματικά.

Η μασονία είναι ένας σατανικός αποκρυφισμός με ένα αμάλγαμα συγκρητισμού και πλαίσιο θρησκείας παρ΄ότι αυτοπροσδιορίζεται ως Φιλοσοφική Εταιρία. Στην ουσία είναι το όχημα του αντιχρίστου και το απόλυτο εργαλείο του διαβόλου

Με πληροφορίες από dimpenews.com

Τα θυμάσαι τα αδέρφια σου;

Έχουμε να γράψουμε ιστορία ακόμη...