Δευτέρα 21 Νοεμβρίου 2022

Θα λέγεται Πρόεδρος, Πρωθυπουργός, Βασιλιάς;

Οι τίτλοι, που φέρουν οι άρχοντες των διαφόρων πολιτευμάτων, είναι έννοιες που έχουν χάσει το νόημά τους προ πολλού και φρόντισε η Δύση γι' αυτό. Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας μοιάζει να είναι έννοια συνώνυμο της γλάστρας. Ο Βασιλιάς, μια ανίσχυρη συμβολική αριστοκρατία. Ο Πρωθυπουργός και ο Γενικός Γραμματέας σαν να είναι στην ουσία Βασιλιάδες.
Στη Δημοκρατία της Αγίας Ρωμανίας ο Επικεφαλής του κράτους δεν έχει σημασία τι τίτλο θα φέρει. Πρόεδρο, Πρωθυπουργό, Γενικό Γραμματέα ή ακόμα και Βασιλιά και αν τον λένε, σημασία έχει ότι θα είναι εκλεγμένος από τον λαό και ότι η θητεία του θα διαρκεί για όσο διάστημα τον στηρίζει η πλειοψηφία του λαού*. (Ο κάθε πολίτης ανά πάσα στιγμή θα μπορεί να άρει την ψήφο του.
Πολύ σύντομα, Θεού θέλοντος, θα κυκλοφορήσει από τους Ρωμιούς της Πόλης ένα βιβλίο σταθμός που παρουσιάζει την ανάσταση της Πατρίδας μέσα από ένα ιδανικό Ελληνορθόδοξο πολίτευμα, που δημιουργήθηκε με γνώμονα το Ευαγγέλιο και την αληθινή – άμεση Δημοκρατία.
Δεν είναι απλά ένα βιβλίο, αλλά ένας οδηγός επιβίωσης που μας μεταφέρει στην επόμενη μέρα των Γεγονότων, στην Ανάσταση της Ρωμιοσύνης και στους ανθρώπους του Θεού που θα χτίσουν από την αρχή την Ελλάδα των Ονείρων μας.

Περισσότερα... πολύ σύντομα.

Ο Θεός μεθ' ημών!

Τα θυμάσαι τα αδέρφια σου;

Έχουμε να γράψουμε ιστορία ακόμη...